ADI25 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 zacne fiaty I miejsce niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 22 stopnie Hoho na bogato Rurociągi tak grzeją czy jak? Bo wątpie,żeby była to założona projektowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carquality Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jak coś dłubie przy aucie to tylko w t-shirt, albo goła klata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pardi Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Chyba się wprosimy z Gracjanem,...............................Artim, Siwymjackiem itd itd .............spot jak nic swoją drogą coś tu gdzieś , kiedyś pisałeś o wspólnym myciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carquality Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 tak dokładnie wygląda moje miejsce pracy, tradycyjnie wymiarowo garaż. A dzięki temu jest tak ciepło. Cały czas grzeje w okresie zimowym, tak że dotknąć się nie da No kiedyś coś pisałem o wspólnym myciu, lecz problem jak wcześniej pisałem, robią sąsiedzi. Ale zazwyczaj robię wszystko przy zamkniętej bramie co by nikogo nie interesowało co tam się u mnie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietlikk Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 lecz problem jak wcześniej pisałem, robią sąsiedzi hm zapewne starsi ludzi co im wszystko przeszkadza; dziwne ale jak pół dnia w piwnicy z wiertarką robię to już problemu ludzie nie mają. Jaką masz wysokość tego garażu, sufit podwieszany czy jakaś imitacja? wjazd do garażu węższy(o jakież ~ 30-40cm, półtorej płytki?) niż sam garaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carquality Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Wysokości nie mierzyłem, a w sumie to idealna, a sufit podwieszany. Wjazd mam węższy niż cała reszta, ale dlatego, że mam bramę 2 skrzydłową, a inni mają harmonijkową czy jak to się zwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi