SzaKal Posted September 23, 2012 Report Posted September 23, 2012 Panowie wiecie może gdzie można zaopatrzyć się w zestaw do napraw typu spot ? przede wszystkim chodzi mi o pigmenty, czy może lepiej jechać za każdym razem do lakierni żeby oni dorobili kolor ?
miki Posted September 24, 2012 Report Posted September 24, 2012 APP-5000zł + fiszki chyba 2000. Możesz sobie wziąć mieszalnik z jakieś innej firmy ale tu jest wymagany limit na poziomie 2500-3000zł miesięcznie. Najlepiej jak masz mieszalnie blisko siebie i znasz się już trochę z nimi. wtedy będą Ci dorabiać na telefon w ilości 50ml bez problemu.
SzaKal Posted September 24, 2012 Author Report Posted September 24, 2012 miki, Mam dwie mieszalnie blisko siebie, ale jak przez telefon powiem o jaki dokładnie kolor mi chodzi ? po nr. dokładnie się nie dojedzie, chyba. A nie można gdzieś kupić pigmenty różnych kolorów i jakąś palete kolorów z opisem jak dany kolor uzyskać ?
miki Posted September 25, 2012 Report Posted September 25, 2012 miki, Mam dwie mieszalnie blisko siebie, ale jak przez telefon powiem o jaki dokładnie kolor mi chodzi ? po nr. dokładnie się nie dojedzie, chyba. Pod cieniowanie wystarczy kolor z nr. A nie można gdzieś kupić pigmenty różnych kolorów i jakąś palete kolorów z opisem jak dany kolor uzyskać ? W każdym systemie żeby uzyskać jakiś kolor jest inna receptura. Po za tym same fiszki kosztują majątek.
Recommended Posts