Jump to content

Naprawy typu SPOT

Recommended Posts

Posted

Panowie wiecie może gdzie można zaopatrzyć się w zestaw do napraw typu spot ? przede wszystkim chodzi mi o pigmenty, czy może lepiej jechać za każdym razem do lakierni żeby oni dorobili kolor ?

Posted

APP-5000zł + fiszki chyba 2000. Możesz sobie wziąć mieszalnik z jakieś innej firmy ale tu jest wymagany limit na poziomie 2500-3000zł miesięcznie.

Najlepiej jak masz mieszalnie blisko siebie i znasz się już trochę z nimi. wtedy będą Ci dorabiać na telefon w ilości 50ml bez problemu.

Posted

miki, Mam dwie mieszalnie blisko siebie, ale jak przez telefon powiem o jaki dokładnie kolor mi chodzi ? po nr. dokładnie się nie dojedzie, chyba. A nie można gdzieś kupić pigmenty różnych kolorów i jakąś palete kolorów z opisem jak dany kolor uzyskać ?

Posted
miki, Mam dwie mieszalnie blisko siebie, ale jak przez telefon powiem o jaki dokładnie kolor mi chodzi ? po nr. dokładnie się nie dojedzie, chyba.

Pod cieniowanie wystarczy kolor z nr.

A nie można gdzieś kupić pigmenty różnych kolorów i jakąś palete kolorów z opisem jak dany kolor uzyskać ?

W każdym systemie żeby uzyskać jakiś kolor jest inna receptura. Po za tym same fiszki kosztują majątek.