Fabius Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Witam Posiadam taką pianownicę jak na poniższym zdjęciu, chcę zmienić redukcję i moje pytanie brzmi czy ta złączka między pianownicą a redukcją normalnie się odkręca ? czy ma gwint prawy, nie chce nic uszkodzić, i czy ta redukcja jest nabijana czy przykręcana ? Pozdrawiam
m911 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Witam Posiadam taką pianownicę jak na poniższym zdjęciu, chcę zmienić redukcję i moje pytanie brzmi czy ta złączka między pianownicą a redukcją normalnie się odkręca ? czy ma gwint prawy, nie chce nic uszkodzić, i czy ta redukcja jest nabijana czy przykręcana ? Pozdrawiam nie ma foto
Fabius Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Wielkie Dzięki już sobie poradziłem
Administrator AreK Opublikowano 16 Września 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Fabius, bez najmniejszego problemu odkręcasz końcówkę. "Łapiesz" końcówkę w imadło i kręcisz całą pianownicą bez żadnych kluczy.
Rekomendowane odpowiedzi