Ornari Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Co to za kobieta jest !!!! Relacje i prace coraz lepsze co będzie za kilka lat aż strach myśleć : ) Wielkie gratulacje zaraz pokaże moje żonie niech się uczy podejścia do auta A ja się martwię, że w210 mi puchnie od rudego i co ja z tym zrobię a tutaj potrzeba ją wstawić na tydzień do Justyny Jeszcze raz wielki szacun
__476__ Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Nie dość że golf drugiej generacja to jeszcze mega przemiana, jestem pod wrażeniem a lakierowanie pod chmurką już totalnie mnie powaliło, pełen szacunek
Camel- Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Odpuścił bym to malowanie i szpachlowanie pod chmurką, bo pewnie nie wyszło zbyt rewelacyjnie, a placki po szlifowaniu i polerowaniu wyszły z powodu za słabego cięcia FG500. Gdyby używać IPA po polerowaniu to by wyszły od razu. Używałaś prawda? Mega dobra relacja, no ale z tym malowaniem nie jestem na tak. Rozumiem wkład pracy, ale moim zdaniem trochę przerost formy nad treścią.
Justyna Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Camel-, już tłumaczyłam dlaczego tylny błotnik wygląda jak wygląda i nie jest to wina malowania pod chmurką czy zbyt krótkiego cięcia FG 500. IPA lała sie litrami.
Jarek Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Żeby przebić tą relację to któryś musiałby wyciągnąć silnik, nawoskować tłoki, nanowycieraczka na wtryski, wypolerować tłumiki od środka, rozebrać fotele i cquartz na stelaż w przeciwnym wypadku będzie tylko drugie miejsce :lol: Ej no musiałeś to powiedzieć zdradziłeś część pracy nad Tolkiem Jarek - założe się że właśnie dałeś pomysł Justynie na następną relację Ja myślę, że Tolek dostaje taki treatment co tydzień a Justyna następnym razem zaskoczy Nas jak zawsze... Nie zdziwię się jak będzie wspawywać ćwiarę :D A tak na serio - to co mnie osobiście fascynuje w Twoich relacjach, Justyno, to całkowity brak strachu przed chwytem za narzędzia, które większość z Nas po prostu parzą
TomekM Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Justyna, kiedy zamieścisz relację Tolka? bo temat golfa znam już na pamięć tyle razy go czytałem Tego co ty wyprawiasz z samochodami to się nie da określić słowami SZOK !!!
Justyna Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Justyna, kiedy zamieścisz relację Tolka? hmm myślę, że jakoś w październiku, bo mam nadzieję, że do końca września go skończę a potem trochę się zejdzie z układaniem i wybieraniem fotek
cyra Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 az się łezka kręci. Mój był srebrny i jakbym wiedział, że można go było do takiego stanu doprowadzić, to bym go nie oddawał do żyda. podziwiam za efekt
AK4777777 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Justyna po prostu Rozpie*****sz system Relacja Poldka i Tolka była konkretna ale widzę kolejny poziom w górę przy tym Golfie. Miazga
Kama Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Co tu dużo mówić, szczęka mi opadła i dalej leży Jakbys potrzebowala chlopaka od podawania fibr to sluze! Jakbyś w ogóle potrzebowała chłopaka to odwołuje zaręczyny i czekam w Łodzi
Swoop Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 widzę kolejny poziom w górę przy tym Golfie. Miazga :good: aż się boję co będzie dalej
Aron15 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 kosmos! Patrząc na Twoje relacje wiem, że muszę się o wiele bardziej przykładać WIELKIE BRAWA!
kelevra Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Sza-Cun. Nawet sam mistrz Do-ping byłby z Ciebie dumny.Super relacja.Kozak efekt.
Maniek82 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 WOW WOW WOW jak dla mnie bomba!!! A jak zobaczyłem, że Justyna trzyma w ręku pistolet to nie mogłem wyjść z podziwu !!! Pełen szacun!!! Z niecierpliwością czekam na relację Tolka
79buli Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Jaki koszt dla właściciela, tak dużej pracy z takim sercem dla Golf-a klasyka? btw. nie szukasz męża z nieco zapuszczonym Toledo 1L
Kociek Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Mam sentyment do tego auta. Tez kiedys mialem czerwone mk2. Dobra robota.
Justyna Opublikowano 22 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Maniek82, dzięki co do Tolka to jeszcze trochę cierpliwości, bo korekta nie zaczęta a ja już nie mam siły Jaki koszt dla właściciela, tak dużej pracy z takim sercem dla Golf-a klasyka? btw. nie szukasz męża z nieco zapuszczonym Toledo 1L Golfik robiony po znajomości a nie dla zarobku zwróciły się głównie koszty lakieru i materiałów. Co do męża cały czas szukam, ale trafić na tego jedynego trudno
Maxior Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 można kupić jakiegoś golfera i robić dla zarobku masz talent zakładam i na codzien pracujesz w innym zawodzie :
79buli Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 Maniek82, dzięki co do Tolka to jeszcze trochę cierpliwości, bo korekta nie zaczęta a ja już nie mam siły Jaki koszt dla właściciela, tak dużej pracy z takim sercem dla Golf-a klasyka? btw. nie szukasz męża z nieco zapuszczonym Toledo 1L Golfik robiony po znajomości a nie dla zarobku zwróciły się głównie koszty lakieru i materiałów. Co do męża cały czas szukam, ale trafić na tego jedynego trudno Mam Toledo i Ty masz więc po co dalej szukać Szacunek ogromy za serce, które włożyłaś w tego VW, jak i w resztę swoich prac, powinni przyjąć Cię do Discovery zamiast niejakiego Mike-a w Wheeler Dealers!
Qandoo Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 co do Tolka to jeszcze trochę cierpliwości, bo korekta nie zaczęta a ja już nie mam siły Oho to już widzę co tam się będzie działo Świetna praca możesz przybliżyć temat szyb ?? Poleciałaś G4 maszynowo na jakimś padzie konkretnie ?? i może jeszcze jakiś szczegół zdradzisz
Justyna Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 Poleciałaś G4 maszynowo na jakimś padzie konkretnie ?? i może jeszcze jakiś szczegół zdradzisz dokładnie dwa przejazdy G4 maszynowo na średnim (pomarańczowym) padzie Urbana Wcześniej umyte APC i Megsem do szyb a nawet IPA a ślady widoczne nie schodziły, dopiero G4 pomogło
Grzesio Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Nie no robota rewelacyjna . A i patrząc na auto to widać jakość konserwacji w latach 80/90 a nie to co teraz jest
MarrciN Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Również jestem pod wrażeniem Twojej pracy Czekamy z niecierpliwością na następną relację
Kona Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Justyna wielki szacuneczek za wykonaną robotę dla Ciebie się należy Golf wygląda, jakby dopiero co opuścił wrota fabryki VW. Czekam z niecierpliwością na dalsze Twoje projekty.
Rekomendowane odpowiedzi