kubik Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Tak. Nie pisałem,że DA,bo innej Meg's nie ma
Capaz Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 No tak.. ale zawsze można zrozumieć, że chodzi Ci np. o pastę Myślę, że jak ktoś ma duże umiejętności, to bez DA da sobie radę, nie mniej jednak czasem się przydaje...
kubik Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 No tak.. ale zawsze można zrozumieć, że chodzi Ci np. o pastę Myślę, że jak ktoś ma duże umiejętności, to bez DA da sobie radę, nie mniej jednak czasem się przydaje... Fakt,pogodziłem się z tym,że nie zrobię korekty na 100%,ale ryzyko fuck up-a,minimalne jednak Każdy robi co uważa,byle się nie zrazić
Capaz Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Fakt,pogodziłem się z tym,że nie zrobię korekty na 100%,ale ryzyko fuck up-a,minimalne jednak Zacytuję słowa zacnej persony tego forum - niejakiego Evo: Zrobisz... kiedyś [ Dodano: 1 Wrzesień 2012, 21:43 ] A tak poza tematem... Pytałem o to kiedyś, ale nikt się nie wypowiedział. Wiecie, gdzie można znaleźć znane filmiki Junkman`a pokazujące metodę pracy z DA, zwaną Slow cut? Ewentualnie jakiś materiał do czytania, pokazujący na czym to polega?
kaarolek1 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Również szukam filmu Junkman sa juz niedostępne..
Kinker Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Może chodzi o kanał junkman2000 i jego must watch list
huberts. Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 276626 [ Dodano: 1 Wrzesień 2012, 21:43 ]A tak poza tematem... Pytałem o to kiedyś, ale nikt się nie wypowiedział. Wiecie, gdzie można znaleźć znane filmiki Junkman`a pokazujące metodę pracy z DA, zwaną Slow cut? Ewentualnie jakiś materiał do czytania, pokazujący na czym to polega? 636117 21 kwie 2016, 03:15Również szukam filmu Junkman sa juz niedostępne.. Ale necro być może chodzi Tobie o junkmanowy poradnik podstaw pracy na DA. Jakiś czas temu znalazłem ten temat na moim drugim ulubionym forum i dopiero od tego czasu zaglądam na kosmetykęaut http://www.chargerforums.com/forums/sho ... highlight= Gostek trochę za dużo gada ale potrafi co nieco wyciągnąć
Rekomendowane odpowiedzi