Capaz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Szukam jakiegoś środka do usunięcia niebieskich śladów po jeansach na jasnej tapicerce skórzanej. Dodam że środki do czyszczenia skóry takie jak Gliptone sobie nie radzą... Macie jakiś pomysł jak się pozbyć takich śladów? Dodam że problem nie dotyczy tylko samochodu, ale także foteli w domu, więc dobrze by było, gdyby środek był względnie budżetowy - będę go potrzebował dużo i często. Czekam na Wasze odpowiedzi
dunga Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Capaz, dla mnie pomógł Colourlock Strong, a jeżeli chodzi o budżetowy to ostatnio gdzieś czytałem na forum, że Tenzi ma jakiś mocny środek.
dzinkins Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Colourlock Strong I będzie Pan zadowolony
Capaz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Dzięki Wam. W takim razie do samochodu kupuję ten produkt... Natomiast do mebli szukam dalej - mam ich dość sporo i brudzą się często, więc Colourlock raczej się nie sprawdzi z racji ilość/cena...
Administrator Evo Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Capaz, jeśli problemem jest szybkie brudzenie się skóry, obojętnie czy domu czy w aucie, to zainwestuj w Leder Versiegelung , dość mocno ogranicza powstawanie przebarwień od dżinsów.
SzaKal Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Ja wam powiem że ze śladami po jeansach nie raz strong też ma problem, tak jak pisze Piotr trzeba taką skórę jak najczęściej zabezpieczać, zabezpieczoną powierzchnię jest dużo łatwiej doczyścić, najczęściej gdy skóry już nie da się doczyścić to oznacza to że zeszło już ze skóry wykończenie tzn warstwa bezbarwna ...
Rekomendowane odpowiedzi