Yasiek Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 ayrsen, niestety tego nie wiem. Najzabawniejsze jest to, że jadę na szkolenie z nowego Opla Vivaro, ale dostałem info że do dyspozycji będą również wersje OPC. Wczoraj dostałem oświadczenie kierowcy do podpisania: Ponoszę odpowiedzialność za konsekwencje mojego postępowania oraz za własne bezpieczeństwo, podczas jazdy samochodem zarówno jako kierowca, jak i pasażer, w trakcie całego dzisiejszego wydarzenia. To pierwszy punkt - tak żeby zgasić nasze zapędy chyba
ayrsen Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Ponoszę odpowiedzialność za konsekwencje mojego postępowania oraz za własne bezpieczeństwo, podczas jazdy samochodem zarówno jako kierowca, jak i pasażer, w trakcie całego dzisiejszego wydarzenia. Dość ogólnie to ujęli. Na więcej się zgadzasz wjeżdżając na byle tor gokartowy - tylko tam jest to ujęte w postaci regulaminu, do którego przestrzegania się zobowiązujesz kupując bilet / wyjeżdżając na tor. Wiesz, do ilu rzeczy zobowiązujesz się idąc do ZOO albo innego kina? Właśnie m.in. w tym celu warto mieć ubezpieczenie NNW i OC w życiu prywatnym... Fajny wyjazd się Tobie szykuje. Zazdroszczę. Znajomy z Volvo był na link - powiedzieć, że chwialił sobie, to nic nie powiedzieć...
pablogda Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2014 Wszystko wskazuje na to, że mnie rano trafi rodzinny wyjazd na weekend i mnie nie będzie Wyjazd na urlop we wtorek, a ja prawdopodobnie nie ogarnę auta. Pozostaje mieć nadzieję, że resztki nattysa, które siedzą na lakierze dadzą radę. Dobrze, że środek jako tako wygląda, bo jak to Ktoś z forum ma w podpisie "nie lubię jeździć w syfie"
Yasiek Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Tak na gorąco. Tor w Millbrook ciekawy, zwłaszcza odcinek górski. Oprócz aut dostawczych po godzinach zostaliśmy przewiezieni na fotelu pasażera McLarenem P1 i musze powiedzieć ze roooobi wrażenie. Niestety na całym obiekcie obowiazuje calkowity zakaz posiadania urządzeń rejestrujących. Było tez kilka aut w kamuflażu.
Frycu75 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 to teraz musimy się spotkać musowo i to nie w celu mycia A ja właśnie w babci wymieniłem olej i filtry powietrza, które zastąpiły stożki
cyprianmeister Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 help , mam do pomalowania BBS 18" CH 028 VZ033 , kto będzie w stanie dobrać kolor najbliższy orignałowi w 3miescie ? W CNF rozmawiałem ale bez szału.
Mess Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2014 Tujko ? Zdecydowanie lepszy od CNFu, ale nie wiem czy uda mu sie dobrać ten kolor ps. Piekne felgi
cyprianmeister Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 O ! Tego zakładu nie znałem. Może bym podjechał tam pogadać. Z tymi feglami to tak jest... Jak "Kowalski" chce obdrapane felgi popryskać żeby się jak psu jajca swięciły bo sąsiad się z niego śmieje to spoko , zrobia wszedzie na takie potrzeby. Ale ja bym chciał : 1. Zdjąc lakier chemicznie żeby wypukłe napisy na felgach zachować idealnie 2. Pomalować lakierem jak najbliższym oryginałowi Sprawdzę gościa na pewno.
kopniak Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 Mój przyjaciel kiedyś miał podobny problem z felgami od Audi RS. podpowiem aby uzyskać bardzo dobry zbliżony kolor do oryginały najpierw pomalował felgi na czarno potem dopiero na srebrno wyszło świetnie. robota zrobiona w CNF, tylko że zrobili jak im powiedział i to była jego inicjatywa nie ich. PZD. Marcin
cyprianmeister Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 To te felgi chyba jakieś kurde grafitowe musiały być ciężko mi sobie w innym wypadku wyobrazić sens mieszania podkładów. Felgi dziś wpadły na auto, malowanie odkładam najwcześniej na nowy sezon letni.
Yasiek Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Panowie tak z BartekB wpadliśmy na pomysł małego płukania jutro. Ktoś chętny? Możliwe lokalizacje - Osowa BRW - Gdynia Witomino Żagle - Gdynia Hutnicza BP Proponowana godzina 21. Kto nie zajrzy tutaj to jutro dostanie sms jak ustalimy gdzie
BartekB Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Dokładnie, Mess i reszta ziomali, wpadajcie!!!. Plan awaryjny to małe kopanko w piłeczke jakby było więcej luda.
Frycu75 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Ja jestem za BP hutnicza bo mam najbliżej
Yasiek Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Frycu75, nie przesadzaj Dla wszystkich pytających na PW: KAŻDY MOŻE WPADAĆ! NAWET BEZ ZAPOWIEDZI
Mess Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Na BRW może udać mi się dojechać Do Gdyni nie ma opcji
Yasiek Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 No to umawiamy się 21:00 myjnia przy Black Red White na Osowej PS. Frycu mogę Cię zabrać z Radmoru bo mam biznesa
Mess Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Oki pogadam z Madzią Wziąć jakieś zapaszki CS?
BartekB Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 mozesz wziac , ja nie obiecuje ze wezme ale zobacze
Mess Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 mozesz wziac , ja nie obiecuje ze wezme ale zobacze Leniwy jakiś jestem i czasem mi się zabawek nie chce nosić mieszkanie-auto Dlatego pytam
Yasiek Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Mess, powinieneś mieć taki wielki organizer w bagażniku jak handlarz bronią PS. SMSy poszły w świat także do zobaczenia!
Mess Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Update [shadow=blue]Będą dziś testy:[/shadow] Preparaty do felg: Tuga Alu Teufel Spezial EF Wheel Cleaner najnowsza najsilniejsza wersja Zestaw Meguiar's Wiadro+GG+Seal Rownież będzie grane mycie na 2 wiadra z Shiny Garage Sleek&Bubbly Do tego wąchanie zapszków CS I to co mi wpadnie jeszcze dziś do głowy! Zapraszamy już 20:30-21 pod BRW w Osowej
Frycu75 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Mess odbierz pw Yasiek jadę babcią
ayrsen Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Zapraszamy już 20:30-21 pod BRW w Osowej Ooo - a nuż... O 21:00 zamykają Castoramę, więc może uda mi się podjechać wozem budowlanym...
Yasiek Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 oooo moje koła sie idealnie nadają na testy A ponieważ poprzedni właściciel załatwił je kwasem to nic mi nie grozi.
Rekomendowane odpowiedzi