Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj zapomniałem Wam powiedzieć, ale zauważyłem że koło galerii Bałtyckiej uruchomiono studio detalingowe gdzie nakładane są produkty 4nano, głównie reklamują się powłokami. Muszę obczaić sytuację może udałoby się jakoś z nimi dogadać. Na początku była tam zwykła myjnia i polerowanie, widać interes wyszedł bo już na ścianach widnieją banery 4nano więc coś robią na poważnie.

Opublikowano

SBartekB, byłem tak kiedyś z kilkoma pytaniami, to starszy gościu z biura miał chyba gorszy dzień. :dontknow: Dowiedziałem się w zasadzie tylko tyle, że produktów 4nano nie sprzedają. Może Tobie uda się cos więcej wyciągnąć ;)

Opublikowano

Panowie dzięki za zaproszenie na spota, ale wróciłem do domu po 1 w nocy :kox: Dziś rano patrzę i małe poprawki trzeba nanieść na skórę i kółek w 2 miejscach niedomalowany :oops: Auto czeka na mycie więc może na spocie mi pomożecie :idea: tylko kiedy spot? :mrgreen:

Ta myjnia przy galerii bałtyckiej to już chyba z pół roku ma banery 4nano, tam małe centrum motoryzacyjne się zrobiło

Opublikowano

MarioGdynia, daj mi na PW swój numer tel. Jak coś się będzie kręcić to wyślę sms.

PS. Wstępnie możemy się na piątek 21 umówić?

Opublikowano

Yasiek, Blee w piątek, To jesteśmy na Vagweekend w Debrzynie (FB) do soboty wieczora :)

Ja dziś bejce ogarniam, ale nie wiem czy u rodziców czy gdzieś na myjce jakiejś :P

Opublikowano

na VAG'a jedziesz BMW albo Mercedesem - to tak jakbyś im w twarz splunął :)

Ja sobie przypomniałem że mam podsumowanie miesiąca w firmie, ale dałbym radę. Może być oczywiście inny termin :)

Opublikowano

No to piątek odpada i szukamy innego terminu :)

PS. Mess tak sobie pomyślałem że w sumie jakbyś znaczek VW przyczepił na maskę BMW to mogłoby przejść :)

Opublikowano
PS. Mess tak sobie pomyślałem że w sumie jakbyś znaczek VW przyczepił na maskę BMW to mogłoby przejść :)

Pff ;) Po prostu zobaczą kawał porządnej niemieckiej motoryzacji ;)

Opublikowano

Panowie dzięki za spotkanie.

Sprawdziłem tą próbkę glinki, o której Wam mówiłem i okazuje się, że jest to 176° Fahrenheit, a "knete" to chyba z niemiecka znaczy "glinka" :D

Pzdr i do następnego.

Opublikowano

Mam dosyć siedzenia nad autem po nocach.

Mam nadzieję, że w sobotę po 16 przy BRW obsługi już nie będzie.

O tej godzinie mam zamiar się zacząć bawić, a kto widział "madzię" to wie, że trochę blachy jest do ogarnięcia.

Zapraszam na bajerę.

Kilka godzin mi zejdzie bo będę robił cały "cykl" (piana, glinka, dwa wiadra, cleaner)- no i woski mam do wypróbowania.

@Mess zapraszam na test ;)

Opublikowano
W sobotę o 16 będę w drodze do Warszawy a potem lotnisko i do Londynu na szkolenie :/

Lecisz BA na Heathrow? ;) W innym przypadku - po co się szarpać do W-wy, skoro z GDA...?

Mycie, mycie, mycie - a kiedy gokarty? :P

Opublikowano

Nie wiem czy BA czy LOT - mamy przez General Motors wyczarterowany samolot i ludzie z całej Polski lecą. A po lądowaniu od razu na tor testowy w Millbrook :) Więc gokarty to ja będę miał. Niestety całkowity zakaz wnoszenia urządzeń rejestrujących :(

Opublikowano
tor testowy w Millbrook :) Więc gokarty to ja będę miał.

Millbrook to nie jest tor dla gokartów... :P Ale OK - potraktuj to jak rozgrzewkę...

Będą auta ze stajni GM, czy "coś od konkurencji"? ;)