pablogda Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 ktm950 Przecież zawsze pada zaraz po umyciu auta - a Ty nawet nie zapeszaj Na 90% w niedzielę ok. 20 będę na myjce koło BRW. Będę jechał z pianą, mycie na dwa wiadra- także trochę mi zejdzie. Jak ktoś chętny "na bajerę" to zapraszam. P.S. I jeżeli zobaczycie gościa, który stoi na sankach i myje dach samochodu - to się nie śmiejcie - to ja
Mess Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Vernon, Ależ to pingwin i ogólnie właściciel się na to średnio zapatruje i tam jest non stop cieć ktm950, co za spam! przecież deszcz w niczym nie przeszkadza chyba że robisz koręktę "pod chmurką" Panowie widzę, że jest parę nowych osób, a starzy się skrzykują smsem lub telefonem. Mam taką propozycję. Forum nie wspiera za bardzo urządzeń mobilnych, za to ryjoksiążke ma 90% z nas. To może profil na którym można by się skrzyknąć o akcjach bezdotykowych i innych ciekawych związanych bardziej z naszymi zainteresowaniami Co wy na taką propozycje? https://www.facebook.com/CleanCarTrojmiasto
Yasiek Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ty się wszędzie tym Mietkiem Magdy musisz chwalić ?
Frycu75 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Mess ja nie używam żadnych face..... - moje życie moja sprawa Ty masz biznes, moja żona też to i tam się udzielajcie - ja wolę fora tematyczne Yasiek nie odpisałeś mi na PW Sprzątamy jutro Twoje garage?
pablogda Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Panowie widzę, że jest parę nowych osób, a starzy się skrzykują smsem lub telefonem. Mam taką propozycję. Forum nie wspiera za bardzo urządzeń mobilnych, za to ryjoksiążke ma 90% z nas. To może profil na którym można by się skrzyknąć o akcjach bezdotykowych i innych ciekawych związanych bardziej z naszymi zainteresowaniami Co wy na taką propozycje? https://www.facebook.com/CleanCarTrojmiasto Mam jakieś konto na "ryjbooku"- jak tylko przypomnę sobie hasło to wejdę
Vernon Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Mess nie pingwin tylko myjka przy stacji benzynowej, Kartuska 383 dokładnie ja też nie mam twarzo-książki, zostaje forum
BartekB Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 ktm950Przecież zawsze pada zaraz po umyciu auta - a Ty nawet nie zapeszaj Na 90% w niedzielę ok. 20 będę na myjce koło BRW. Będę jechał z pianą, mycie na dwa wiadra- także trochę mi zejdzie. Jak ktoś chętny "na bajerę" to zapraszam. P.S. I jeżeli zobaczycie gościa, który stoi na sankach i myje dach samochodu - to się nie śmiejcie - to ja Gdzie to jest bo nie kumam?
ktm950 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 przecież deszcz w niczym nie przeszkadza w myciu nie przeszkadza - to racja ale kiedyś przecież trzeba wyjechać spod dachu myjni
pablogda Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 BartekB Osowa- między Castoramą a BlackRedWhite. Przy salonie meblowym, zaraz za rondem.
Yasiek Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Frycu przepraszam Cię, miałem też oddzwonić ale przez to całe zamieszanie dzisiaj z pogrzebem wyleciało mi z głowy. Co do garażu to trochę nabroiłem w domu i muszę się wkupić w łaski MałejŻonki Może w sobotę wieczorem ogarnę garaż. Jak będziesz miał chwilę to wpadnij jutro/piątek/sobota wieczorem Picasso żony to sprawdzimy bagażnik.
BartekB Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 pablogda, to moze wpadne bo bede w Gdańsku w tych dniach wiec to nie bedzie problem
pablogda Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 W sobotę dam jeszcze znać czy na pewno będę. A tym czasem zdjęcie mocno "poglądowe" odnośnie miejscówki http://zapodaj.net/9734adcd05a5f.bmp.html
Mess Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ktoś 22;45-23 pisze dzis na mycie pod BRW?
pablogda Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Oj Bartek - nie za wiele dałeś czasu. O % nie wspomnę - wszak długiego weekendu początek
Mess Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Oj Bartek - nie za wiele dałeś czasu.O % nie wspomnę - wszak długiego weekendu początek Postaram sie dawać wczesniej znać, ale to była szybka akcja w sumie Pianowanie plukanie i dalej w trasę bo jakos tak pusto:) Ale stanowisko nr 4 ładnie dziś ciśnienie miało;)
BartekB Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 I jak tam jutro koledzy? Jakie plany?
Frycu75 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ja zap.... przy babci - czwartek bagażnik dziś silnik jutro (dziś jak wstanę) wnętrze i może uda mi się przygotować alu 17" do malowania Z miłą chęcią pokażę Wam moją pracę, bo zdjęć jakoś nie chciało mi sie pstrykać
Yasiek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Wieczorem mogę coś potwierdzić. Na razie nie mówię nie. [ Dodano: 21 Czerwiec 2014, 18:41 ] To dzisiaj, gdzieś coś się spotykamy?
Mess Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 19:30 widzimy sie na myjce pod BRW Gdańsk Osowa. Yasiek, BartekB, Mess
kopniak Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Dajcie znać wcześniej chętnie podjadę na Waszego mini spota. Mess w przyszłym tak środa czwartek będę miał nowe piany podjedź na testy. migdałowa PH 14 niszczy woski czyli do mycia przed korekta, owocowa PH 7 neutralne dla wosków do stałej pielęgnacji. Pozdrawiam Marcin
m1chal Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 19:30 widzimy sie na myjce pod BRW Gdańsk Osowa. Yasiek, BartekB, Mess kurde mieszkam zaraz obok, a dopiero teraz zoabczylem tego posta
Yasiek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Panowie następnym razem postaramy się informować wcześniej. Może by zrobić u jednej osoby listę telefonów i będziemy zbiorczego sms'a wysyłać na takie spontany - ja mogę informować
BartekB Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ja tak samo. I tak jak pisze zawsze to do wielu. Dzieki Panowie za spota. Fajne miejsce i mysle dla wszystkich dobry dojazd. Nastepnym razem na dluzej wpadne. Artur, my jestesmy w kontakcie w przyszlym tygodniu.
kopniak Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 OK Yasiek mój nr na stronie SNB jest. [ Dodano: 21 Czerwiec 2014, 22:02 ] Panowie szukam kogoś kto dobrze zrobi drugi wydech z kwasówki do E30. Jak znacie kogoś kto takie rzeczy robi dajcie znać, lub gdzie można taki nabyć.
gtszudi Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 OK Yasiek mój nr na stronie SNB jest. [ Dodano: 21 Czerwiec 2014, 22:02 ] Panowie szukam kogoś kto dobrze zrobi drugi wydech z kwasówki do E30. Jak znacie kogoś kto takie rzeczy robi dajcie znać, lub gdzie można taki nabyć. cieplak z srt garage ogarnia tajie rzeczy
Rekomendowane odpowiedzi