Yasiek Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2014 Frycu75, o kurdem zapomniałem... Nie ma się czego wstydzić - nowe jest szybsze
Mess Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2014 Spotykają się i nic nie piszą - ogłaszam że robie oficjalny Fryc ja chętnie A 16:40 gdzieś gdzie jest spokój czy za wcześnie?
Yasiek Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2014 NO ja dzisiaj niestety bez auta jestem Żona na jakieś kinderbal jedzie
Frycu75 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 ja dziś wieczorkiem planuję przejazd na BP hutnicza a potem lans na skwerze
pablogda Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Panowie. Moglibyście pisać kiedy się spotykacie, z chęcią dołączę jak tylko czas pozwoli. Pzdr.
Mess Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 pablogda, ostatnio to same spontany i nie zorganizowane akcje Ale coś trzeba by wykombinować
pablogda Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Mess Mimo to, że spontany - to moglibyście dawać jakąś "cynę". Ciężko kogoś poznać, jak się nie wie gdzie i kiedy podjechać
Mess Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ja ostatnio forumowiczów poznaje jak odbierają zabawki A tak serio to ostatnio z chłopakami myłem auto z miesiąc temu, trzeba coś będzie zorganizować
Yasiek Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ja podczas Mistrzostw to mało mobilny jestem bo mi % na to nie pozwalają PS. Kto mi pomoże garaż sprzątać w czwartek?
Mess Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Chętnie jak go przeniesiesz bliżej mnie ;P
Yasiek Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 To Ty masz garaż mobilny - nie ja Muszę coś wymyślić w tym garażu bo tam za dużo rowerów już stoi PS. Mam do sprzedania bagażnik rowerowy Thule na tylną klapę do HB/Kombi
pablogda Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 A gdzie myjecie swoje auta? Ja ostatnio wieczorkami bawię się na Osowej koło BRW. Fajna miejscóweczka - nikt dupy (za przeproszeniem) nie zawraca- jest dostęp do bieżącej wody (ciśnienie pożal się Boże, ale jest)- ostatnio tam siedziałem od 21 do 2.30 Jak odjeżdżałem to jasno się robiło - a żona nie wiedziała co się ze mną dzieje @Yasiek sorrki w czwartek nie pomogę w sprzątaniu garażu - wypad z kumplami na nockę na ryby - całe szczęście, że nie swoim autem
Frycu75 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Yasiek a ten thule to będzie pasował do żony picasso? czwartek żona z dziećmi wyjeżdża to mogę Ci pomoc i bagażnik przymierzyć Najlepsze ciśnienie jakie spotkałem na bezdotyku to jest na płk dąbka za szperkiem w strone kosakowa - jedną ręką trudno lance utrzymać
Yasiek Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Frycu75, do mojej Reni jest za mały Ale możemy przymierzyć. Kurde pamiętam jak 900zł płaciłem za ten bagażnik A teraz muszę wydać kolejne tyle na inną wersję tego Thule
pablogda Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Frycu75 ale na tej myjni koło BRW masz taki darmowy kranik z wodą pod który podstawiasz sobie wiaderko - nie chodzi mi o nalewanie wody z lancy bo to idzie szału dostać.
Frycu75 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 pablogda, to fajnie bo można ręczny opryskiwacz napełnić lub do wiaderkach wody dolać ja już na BP byłem auto ochlapane i po przejażdżce wysuszone
Mess Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 pablogda, Też ostatnio tam parę razy zajechałem wracając z jezioringu Ciśnienie porażka, z tego kranika też wolno leci, ale -> cisza, spokój, mały ruch Will be in touch na next wash
janto Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 miejscówkę na Osowej przy BRW też znam i polecam Mess Twoje autko często widzę na WO zawsze czyściutkie prezentuje się bardzo dobrze.
Mess Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Mess Twoje autko często widzę na WO zawsze czyściutkie prezentuje się bardzo dobrze. Z tym czystym... To bym nie przesadzał, kolor mnie ratuje Wpadnij kiedyś poplotkować
Vernon Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Cisza i spokój to jest na myjce przy stacji Optima na starej Kartuskiej :-))
Mess Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Cisza i spokój to jest na myjce przy stacji Optima na starej Kartuskiej :-)) Obok biedronki ?
janto Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 musze dziś przetestować z Przytulnej to całkiem blisko
Rekomendowane odpowiedzi