Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Spotykają się i nic nie piszą - ogłaszam że robie oficjalny :zly:

:zly:

Fryc ja chętnie ;) A 16:40 gdzieś gdzie jest spokój czy za wcześnie?

Opublikowano

Mess

Mimo to, że spontany - to moglibyście dawać jakąś "cynę".

Ciężko kogoś poznać, jak się nie wie gdzie i kiedy podjechać :D

Opublikowano

Ja ostatnio forumowiczów poznaje jak odbierają zabawki :lol:

A tak serio to ostatnio z chłopakami myłem auto z miesiąc temu, trzeba coś będzie zorganizować ;)

Opublikowano

To Ty masz garaż mobilny - nie ja :) Muszę coś wymyślić w tym garażu bo tam za dużo rowerów już stoi :)

PS. Mam do sprzedania bagażnik rowerowy Thule na tylną klapę do HB/Kombi :)

Opublikowano

A gdzie myjecie swoje auta?

Ja ostatnio wieczorkami bawię się na Osowej koło BRW.

Fajna miejscóweczka - nikt dupy (za przeproszeniem) nie zawraca- jest dostęp do bieżącej wody (ciśnienie pożal się Boże, ale jest)- ostatnio tam siedziałem od 21 do 2.30 :D

Jak odjeżdżałem to jasno się robiło - a żona nie wiedziała co się ze mną dzieje :D

@Yasiek

sorrki w czwartek nie pomogę w sprzątaniu garażu - wypad z kumplami na nockę na ryby - całe szczęście, że nie swoim autem :D

Opublikowano

Yasiek a ten thule to będzie pasował do żony picasso? czwartek żona z dziećmi wyjeżdża to mogę Ci pomoc i bagażnik przymierzyć :-]

Najlepsze ciśnienie jakie spotkałem na bezdotyku to jest na płk dąbka za szperkiem w strone kosakowa - jedną ręką trudno lance utrzymać :kox:

Opublikowano

Frycu75, do mojej Reni jest za mały :/ Ale możemy przymierzyć. Kurde pamiętam jak 900zł płaciłem za ten bagażnik :( A teraz muszę wydać kolejne tyle na inną wersję tego Thule :/

Opublikowano

Frycu75

ale na tej myjni koło BRW masz taki darmowy kranik z wodą pod który podstawiasz sobie wiaderko - nie chodzi mi o nalewanie wody z lancy bo to idzie szału dostać.

Opublikowano

pablogda, to fajnie bo można ręczny opryskiwacz napełnić lub do wiaderkach wody dolać :-]

ja już na BP byłem auto ochlapane i po przejażdżce wysuszone :D

Opublikowano

pablogda,

Też ostatnio tam parę razy zajechałem wracając z jezioringu ;)

IMG_5783+800+x600.jpg

Ciśnienie porażka, z tego kranika też wolno leci, ale -> cisza, spokój, mały ruch :evil:

Will be in touch na next wash ;)

Opublikowano

miejscówkę na Osowej przy BRW też znam i polecam :good:

Mess Twoje autko często widzę na WO zawsze czyściutkie prezentuje się bardzo dobrze.

Opublikowano

Mess Twoje autko często widzę na WO zawsze czyściutkie prezentuje się bardzo dobrze.

Z tym czystym... To bym nie przesadzał, kolor mnie ratuje :evil:

Wpadnij kiedyś poplotkować :-]