maximgtf Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Chopy ktos poleci pranie tapicerki w 3miescie takie mające dobry stosunek ceny do jakosci ? Ja się zastanawiam, żeby spróbować samemu. Na dwóch myjniach widziałem już odkurzacze piorące ... idzie tym coś zrobić? Nie wiadomo co za chemia siedzi w środku i jaką to ma moc ssania. Bo jeśli taką jak te odkurzacze na sucho na żetony to kiepsko.. Jeśli kiepsko ssie to jesteś skazany na jazdę na mokrym siedzeniu i długie schnięcie. Pozostaje jeszcze kwestia ssawki (końcówki) jak jest wykonana, czy dojdzie tam gdzie chcesz i czy ma sensowną siłę natrysku. Kolejna rzecz to temperatura wody. Z ciekawości gdzie je widziałeś? Chętnie podjadę i zobaczę/przetestuję to cudo-konkurencję Jestem codziennie w Gdyni, ewentualnie na swojej posesji też piorę.
AutoDetailing Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Takie odkurzacze piorące są w Gdańsku na Kartuskiej i rogu Jabłoniowej i Kartuskiej. Używałem jednego z nich, zaskakująco dobrze to działa. Do sezonowego przeprania swojego auta w zupełności wystarczy.
maximgtf Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 i rogu Jabłoniowej i Kartuskiej Dzięki za info. Jestem, tam co 2 tygodnie także z ciekawości przetestuję..
BartekB Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Panowie pogoda taka a my w domu? moze jakis wkoncu spot bo coś tu życie zamarło...
Yasiek Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 BartekB, ja dzisiaj Madzi mówiłem że wieczorem bym na myjnie wyskoczył to nie miała obiekcji... 20? 21?
Mess Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Hmm może i Mi uda się podjechać na 20 jeśli będe w okolicy
mario448 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 A może by tak bungee w piątek? http://www.trojmiasto.pl/Majowka-na-PGE ... 91484.html
BartekB Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 BartekB, ja dzisiaj Madzi mówiłem że wieczorem bym na myjnie wyskoczył to nie miała obiekcji... 20? 21? Ale gdzies u nas? Auchan? Rumia?
Yasiek Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 BartekB, może być chociaż dla mnie chętniej BP Hutnicza (stawiam opłukiwanie )
Mess Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 BartekB, Jak Yasiek, stawia To aż żal nie skorzystać Ja Chyba będę po Gdyni się kręcić tak długo to do 20:40 mam czas Reasumując dziś 20:00, BP Hutnicza
Yasiek Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Reasumując dziś 20:00, BP Hutnicza Do zobaczenia
tytan Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Witajcie mam pytanko takie chciałbym nieco odświeżyć lakier na aucie pozbyć się m.in hologramów które widać na paru elementach czy polecicie kogoś kto zrobi to za jakieś nie duże pieniądze w Gdyni lub okolicach? Nie oczekuje ful lux usługi puki co, potem sam będę chciał zacząć działać powoli chłonąć wiedzę z forum. Ale puki co patrzeć nie mogę jak słońce zaświeci
freak Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Jakiś spocik w Gdyni? Bo po 20 godzinnej polerce pojawiło się parę hologramów i pytań
Yasiek Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 chętnie i owszem ale mogę się urwać z domu dopiero późnym wieczorem. Nie zostawię żony samej na pożarcie dwóm małym potworkom
MarrciN Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Pany gdzie u nas w trójmieście jest jakiś porządny serwis klimatyzacji?
gtszudi Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Pany gdzie u nas w trójmieście jest jakiś porządny serwis klimatyzacji? co dokladnie potrzebujesz ?
gtszudi Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 501 414 633 robie w motor centrum moge ci zrobic serwis jak bedziesz mial filtr , napelnie , odgrzybie chwilowo bede pod 517 897 482
m1chal Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 MarrciN, http://www.trojmiasto.pl/Auto-Klimat-o30588.html opinie same świadczą, na sezon codziennie mają full aut na parkingu przed zakładem
tytan Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2014 Ja mogę polecić warsztat kuzyna na Hutniczej 1 http://www.podajemy.pl/el-mech-andrzej- ... aa5ns.html naprawdę uczciwe podejście do tematu, głownie diagnoza i naprawa klimatyzacji oraz Webasto Co do spota chętnie również bym się pojawił
cyprianmeister Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 też jestem chętny na jakiegoś spota , zwłaszcza że ostatnio przegapiłem
memo Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Jak chcesz mieć zrobiona klime profesjonalnie zgodnie ze sztuka to tylko Auto Klimat na Tatrzańskiej,jeżdżę do nich z Gdańska i polecam
holo Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2014 Byłem na Tatrzańskiej wczoraj. Jak dla mnie bomba. Wymiana oleju, uzupełnienie czynnika, wymiana filtra, ozonowanie. Zapłaciłem 300 PLN. Dmucha zimne, nie śmierdzi. Przy okazji zadam pytanie o pranie tapicerki. Nie chce mi się czytać całego wątku. Koleżanka szuka takiej usługi. Ma być przede wszystkim dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi