m1chal Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Ktoś chętny na takie buciki?? Cena 220zł rozmiar 44 - jednak sam nosze rozmiary 42 - 42,5 i buty są dobre dla mnie.
Mess Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Jak by ktoś kupował : 4nano Winter Frost Lub coś od partenerów oferujących 4nano to ja się chętnie podłącze Ps. Piątek 17+ lub Niedziela jest plan na "partyzant-detailer" czyli bezdotyk w okolicy Zaspy -> przejazd na CH Alfa -2 na psiukanie, mizianie, popijanie różnych specyfików
Yasiek Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Mess, też się zastanawiam nad tym specyfikiem. Bądźmy in tacz
BartekB Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Jak by ktoś kupował : 4nano Winter Frost Lub coś od partenerów oferujących 4nano to ja się chętnie podłącze Ps. Piątek 17+ lub Niedziela jest plan na "partyzant-detailer" czyli bezdotyk w okolicy Zaspy -> przejazd na CH Alfa -2 na psiukanie, mizianie, popijanie różnych specyfików Dokładnie... obstawiałbym niedziele bo jednak mniej ludzi ale minus to krócej otwarta galeria (nie wiem jak kino) a co za tym idzie nie wiem o ktorej bramy parkingu idą w dół. W piątek nie wiadomo czy ktoś z gruby będzie miał czas...
ktm950 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Mess O której myjce na Zaspie myślisz? Tej przy Shellu, czy na nowym Orlenie? BartekB, Mess, a może na Żaglach się spotkamy w niedzielę rano? Zamkniemy sobie bramy, wtedy nie ma problemu z zamarzaniem itp. Tylko, że wtedy to tak o 06:00 musielibyśmy zacząć
Mess Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 ktm950 A Orlen już otworzył bez dotyk ? Jeśli tak to można by na niego uderzać bo wtedy do Alfy jeszcze bliżej będzie Myśleliśmy o Alfie ze względu na mocno plusowe temperatury, Żagle jednak ciągle zimne nawet z bramami są a Alfa ładnie wygrzana Ale raczej pianowanie + przelot rękawicą bo dwa wiadra trochę mogą zwrócić na siebie uwagę na Orlenie w dzień
ktm950 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 Mess, a szczerze mówiąc to nie wiem, czy myjnia na Orlenie jest już otwarta. Trzeba by podjechać na zwiady Generalnie przed 20:00, to może być ciężko z dobrą miejscówką
Majaq Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 Chlopaki wiecie moze gdzie w trojmiescie zrobie zakupy swiateczne dla mojej Toyki? Jakis wosk czy tez ladny zapaszek? Bylem dzisiaj w Gdynii ale tam ani sladu nt all4auto... A moze w tym tygodniu jakas myjka?
MarrciN Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 all4auto jest w tym niebieskim budynku na ul. Polskiej, na samej górze na końcu korytarza. Fakt, jak tam byłem ostatnim razem to oznakowania żadnego i ciężko znaleźć - ale są ew. w car-spa też sprzedają kosmetki, ale nie wiem jak z asortymentem u nich.
BartekB Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 Duzy powiem tyle. Jak bylem to nawet sporo tego bylo i poza zymolem tez [ Dodano: 17 Grudzień 2013, 09:57 ] Dziś atakujemy Danzig i Alfe wiec jak ktos chetny to zapraszam. Wstep wolny dla samych czysciochow bo bede mial aparat w pogotowiu wiec zeby nie robic wiochy
BartekB Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2013 Podziękował Mess za spotkanie, szybka akcja, trzeba powtorzyc, myjak w Sopocie spox jednak cały czas mam ochote na tą Alfe. Dziś poprostu zabrakła czasu. Dzięki za fanty.
pope Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2013 MarrciN, Tam teraz jest tylko SG
Mess Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2013 BartekB Spoko Alfa daje radę Zdjęcia robione tradycyjnie pastą tempą
BartekB Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wesołych Panowie i Panie, spokojnych rodzinnych Świąt, wszystkiego dobrego tym którym jeszcze nie składałem 3majcie sie ciepło.
freak Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Cześć, Jest może ktoś kto by ogarnął delikatną polerkę + wosk? Co do szczegółów, to wolałbym się spotkać, bo handlarz przed sprzedażą coś tam robił i zostało trochę hologramów itd Pacjent to starsza czarna toyota avensis ... Pozdrawiam
Yasiek Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 freak, niestety trochę za duży jak na moje możliwości garażowe
freak Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 Od insigni raczej nie jest większa
Yasiek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 freak, Insignia też się w garażu nie mieści Niestety stoi pod chmurką. Astra była granicą do pracy.
BartekB Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Koledzy, myjemy jutro? wg ICM ma byc w miare w miare
ktm950 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 BartekB, ja chętnie umyłbym swojego brudasa. Ale w Gdańsku
Mess Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Gdańsk to jest jakaś opcja tylko kiedy? Czwartek może?
Mess Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ktoś się pisze na jutro w okolicach 18,19,20 na mycie Chełm czy coś?
BartekB Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ja narazie odpadam, weekend owszem w tygodniu to bardziej Rumskie tereny. Mess rozliczymy sie za ostatnie zamowienie. Musimy sie tylko jakos zgadac.
Mess Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Hmm To się jakoś umówimy, jeśli ktoś się namyśli na jutro to PW to się zdzwonimy, bo ta w ciemno nie chce mi się jechać.
Rekomendowane odpowiedzi