Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś chętny na takie buciki??

Cena 220zł

rozmiar 44 - jednak sam nosze rozmiary 42 - 42,5 i buty są dobre dla mnie.

4eb0ccd90b623d27m.jpg

978ab758c8f9534fm.jpg

e8ef6ed63079f8e8m.jpg

Opublikowano

Jak by ktoś kupował : 4nano Winter Frost :) Lub coś od partenerów oferujących 4nano to ja się chętnie podłącze :)

Ps. Piątek 17+ lub Niedziela jest plan na "partyzant-detailer" czyli bezdotyk w okolicy Zaspy -> przejazd na CH Alfa -2 na psiukanie, mizianie, popijanie różnych specyfików :)

Opublikowano
Jak by ktoś kupował : 4nano Winter Frost :) Lub coś od partenerów oferujących 4nano to ja się chętnie podłącze :)

Ps. Piątek 17+ lub Niedziela jest plan na "partyzant-detailer" czyli bezdotyk w okolicy Zaspy -> przejazd na CH Alfa -2 na psiukanie, mizianie, popijanie różnych specyfików :)

Dokładnie... obstawiałbym niedziele bo jednak mniej ludzi ale minus to krócej otwarta galeria (nie wiem jak kino) a co za tym idzie nie wiem o ktorej bramy parkingu idą w dół. W piątek nie wiadomo czy ktoś z gruby będzie miał czas...

Opublikowano

Mess O której myjce na Zaspie myślisz? Tej przy Shellu, czy na nowym Orlenie? :o

BartekB, Mess, a może na Żaglach się spotkamy w niedzielę rano? Zamkniemy sobie bramy, wtedy nie ma problemu z zamarzaniem itp.

Tylko, że wtedy to tak o 06:00 musielibyśmy zacząć :evil:

Opublikowano

ktm950 A Orlen już otworzył bez dotyk ? Jeśli tak to można by na niego uderzać bo wtedy do Alfy jeszcze bliżej będzie :)

Myśleliśmy o Alfie ze względu na mocno plusowe temperatury, Żagle jednak ciągle zimne nawet z bramami są a Alfa ładnie wygrzana :)

Ale raczej pianowanie + przelot rękawicą bo dwa wiadra trochę mogą zwrócić na siebie uwagę na Orlenie w dzień :idea:

Opublikowano

Mess, a szczerze mówiąc to nie wiem, czy myjnia na Orlenie jest już otwarta. Trzeba by podjechać na zwiady :kox:

Generalnie przed 20:00, to może być ciężko z dobrą miejscówką :/

Opublikowano

Chlopaki wiecie moze gdzie w trojmiescie zrobie zakupy swiateczne dla mojej Toyki? Jakis wosk czy tez ladny zapaszek? Bylem dzisiaj w Gdynii ale tam ani sladu nt all4auto...

A moze w tym tygodniu jakas myjka? :o

Opublikowano

all4auto jest w tym niebieskim budynku na ul. Polskiej, na samej górze na końcu korytarza.

Fakt, jak tam byłem ostatnim razem to oznakowania żadnego i ciężko znaleźć - ale są ;)

ew. w car-spa też sprzedają kosmetki, ale nie wiem jak z asortymentem u nich.

Opublikowano

Duzy powiem tyle. Jak bylem to nawet sporo tego bylo i poza zymolem tez

[ Dodano: 17 Grudzień 2013, 09:57 ]

Dziś atakujemy Danzig i Alfe wiec jak ktos chetny to zapraszam. Wstep wolny dla samych czysciochow bo bede mial aparat w pogotowiu wiec zeby nie robic wiochy :)

Opublikowano

Podziękował Mess za spotkanie, szybka akcja, trzeba powtorzyc, myjak w Sopocie spox jednak cały czas mam ochote na tą Alfe. Dziś poprostu zabrakła czasu. Dzięki za fanty.

Opublikowano

Wesołych Panowie i Panie, spokojnych rodzinnych Świąt, wszystkiego dobrego tym którym jeszcze nie składałem :) 3majcie sie ciepło.

Opublikowano

Cześć,

Jest może ktoś kto by ogarnął delikatną polerkę + wosk? Co do szczegółów, to wolałbym się spotkać, bo handlarz przed sprzedażą coś tam robił i zostało trochę hologramów itd ;) Pacjent to starsza czarna toyota avensis ...

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja narazie odpadam, weekend owszem w tygodniu to bardziej Rumskie tereny. Mess rozliczymy sie za ostatnie zamowienie. Musimy sie tylko jakos zgadac.

Opublikowano

Hmm :) To się jakoś umówimy, jeśli ktoś się namyśli na jutro to PW to się zdzwonimy, bo ta w ciemno nie chce mi się jechać.