Yasiek Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2013 BartekB, piątek/sobota nie ma problemu na mycie A przyda się Astrze małe picowanie.
Mess Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2013 Yasiek Ja mogę Piątek wieczór albo Sobotę do 15, Madzia będzie mi marudzić ale jakoś to przełknie BartekB jak w PW Ale myślę, że dzienna sesja by miała swoje zalety Moje auto mało terenowe także daleko w Las mogę nie wjechać Update Bartek jest w piątek w pracy, to wypadało by w sobotę Tak koło 12-13?
BartekB Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2013 Taaa. nie ma problemu, a z myciem to jak chcemy coś na maksa jechac to mozemy sie na piątek wieczorem umówić. Tylko tak późnym 22-23, a w sobote rano tylko jechac oplukac i QD, no i na fotki. Na skwerze to moze byc duzo aut, wiec mozna sprobować dostać się na bulwar. na samym końcu jest fajny parking gdzie można spróbować coś pokombinować. Ewentaulnie mozna w kierunku Władka się udać, tam jest jedno takie miejsce no i na tle wiatraków też niekiedy fajnie wychodzi. Musimy się w piątek ugadać bo ja nie ma za dużo paliwa a na 1szego musi styknąć
Mess Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2013 Hmm możemy i w kierunku Władka jechać, bo prawda jest taka że skwer i Gdynia w Sobote jeśli będzie pogoda będzie zapchana Ja jak w Sobotę się urwę to piątek już zostanę w GDA więc przyjadę czystym albo umyję w sobotę porządnie u rodziców Ps. zawsze mogę Cię wziąć na pokład, mój bolid jest teraz "Low and slow" do wiosny
Majaq Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Chlopaki gdzie najlepiej umyc auto na bezdotykowej w poblizu wrzeszcza? Bo w sumie to troche daleko sie spotykacie na myju myju!! Ale moze keidys zawitam pokazac moje auto i was poznam!
Yasiek Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Majaq, BP na Słowackiego. A już nie przesadzaj że żagle na Witominie to daleko
BartekB Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Pany działamy coś jutro? ja bym umył tak na festa i proszę kogoś o jakiś qd bo u mnie letka lipa. Piątunio 22-23?
Yasiek Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 BartekB, ja raczej będę mógł na hutnicza na BP podjechać. Ja mogę Ci podrzucić PB S&G, Sonax, AG Rapid Detailer użyczyć - do wyboru
Mess Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Ja jutro nie dam rady dojechać ale mam nadzieje że Shiny Photosession sobotnie aktualne
BartekB Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Mess, aktualne, jak bedzie lalo podjedziemy do klifu na parking i tam cos wykombinujemy, tak wieczorkiem kolo 21szej, wtedy aut jest mniej a z tego co widzialem wjazd jest mozliwy wiec mozna smigac. Artur, ok moze byc hutnicza, wezme swoj stuffik to mozna posiedziec troche dluzej jak bedziesz mialnczas i ochote
ayrsen Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Shiny Photosession sobotnie Gdybym wiedział, to nie zakładałbym zimowych kół... Gdzie dokładnie i precyzyjnie kiedy?
Mess Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Meteo nie wróży nam sukcesów ale może się jeszcze przesunie pogoda Sobota 12-13 (Gdynia - Cisowa/ Rumia) zbiórka i potem podjedziemy pewnie w kierunku Władysławowa łapać wiatr w wiatraki Bartek ustal jak gdzie ci pasuje bo to fotograf mówi jak mają modelki pozować
ktm950 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Majaq, na Grunwaldzkiej, za TOP Meble (Erhle). Ja tam raz na jakiś czas wpadam wieczorem na mycie
BartekB Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Z tego co widzę to patrząc na pogodę to jedynie co to na grzyby się możemy umówić haha, jedziemy do galerii do Klifu w Orłowie. Ja tam podjadę by SKM. Nie będziemy kombinować, mam już pewien pomysł ewentualnie poprawkę można zrobić przy pewniejszej pogodzie. Może tak być? godzinka tak 20ta?
mpadlewski Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Klif 20.00? Może bym się w końcu wybrał i Was poznał
Mess Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Sobota 20 ? Jak się urwę Madzi z imprezy to mnie głowę urwie I tak już jej dobroć naciągałem przy zakupie felg Chyba że... jutro po myciu w Rumi (albo na żagielkach) na klif na plotki i ploteczki by się pojechało zamiast w sobotę
BartekB Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 hmm no to się zdecyduj ziom, bo wcześniej w sobotę to będzie full aut i się nie da, dopiero wieczorem coś powinno się udać. Zobaczymy jak będzie z pogodą.
Mess Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Ja tam jestem dostosowawczy
BartekB Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Dawaj na klif pojutrze....... bedzie -20st to se bedziesz imprezowac, teraz trzeba korzystac z pogody a nie kisic sie w pubach
Mess Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Ale impreza jest u mnie w domu
BartekB Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Haha o bozesz gniezdzic sie w m5 gdzie mozna z kumplami umyc fure hahaha bezcenne . Daj znaka czy ci pasuje bo u mnie z godzinami przedpoludniowymi tym bardziej w zlej pogodzie to bedzie ciezko
Mess Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 W sumie wolał bym się gnieździć w M5 (E39 i pełny bak…) niż na imprezie Będziemy na łączach za dnia jutro Zawsze możemy na niedziele przerzucić chyba że ty w pracy :]
BartekB Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Haha, Job niestety. Zohaczymy jak to bedzie, a wpadniesz jutro na male myju myju wieczorem?
Mess Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Jak wpadnę to ogarniemy jakieś session nocne?
BartekB Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Hmmm cos wymyśle, bede miał statyw wiec zobaczymy co się da zrobić.
Rekomendowane odpowiedzi