Kamyk Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 hmm czy ktoś byłby skory do użyczenia kilku gram wosku jakiegos zimowego , no i pomocy przy woskowaniu? hala garazowa jest, w miare ciepło też. Mam dużą puszkę High-tempa i tester Pinkwax jakbyś jeszcze potrzebował. Auto na zimę muszę ogarnąć na dniach.
m1chal Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 hmmm, to tam gdzie rozmawialismy? ale ty sie cisniesz o tą miejscówkę spokojnie, jakby cos byl dałbym Ci znać. to tylko moja hala garazowa
Mess Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Ja tez sie bede cisnac a gdzie robimy???
Yasiek Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Andrzej a co Ty masz za auto? Mess kiedy odwiedzasz rodziców? Odleje sobie przy okazji literek pianki
Mess Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 W tygodniu bede:) odlej sobie litra wrzuć bańkę do autka moze bo ze mną to ni dnia ni godziny, albo podjade do ciebie do rumii:)
Yasiek Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Mess, karton już siedzi w bagażniku Ale Prime to powiem Ci chyba jutro podjadę na myjnie
BartekB Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 Nareszscie słonko, oby jutro było na
m1chal Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 Jadę w czwartek z południa Polski (ustroń) na północ (Trójmiasto) mogę coś zabrać itp. po drodze na trasie. wszystko do dogadania
Mess Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Ja to bym sobie gdzieś w ciepłym szybki chętnie ogarnął ( NW+antypara) bo już się zaczęło rano słabo robić Mogę wspomóc jakąś akcje woskowania Collim/ HD Wax-em
BartekB Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 A ja z mała pomocą Tomka: Mycie, Mac, Ironx, glinka. Później do sucha i maszynowo SRP od AG i na to FK. Plastiki AG BC, oponki Zymol Tyre. Na front wróciła czerwona taśma Zostały jeszcze uszczelki ale to jak może dojdzie do jakiegoś spota.
andrzeja Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 nie było mnie na forum chwilkę ... ale ty sie cisniesz o tą miejscówkę spokojnie, jakby cos byl dałbym Ci znać. to tylko moja hala garazowa m1chal no troche cisnę, ale tez nic na "krzywy ryj", prawda? Z drugiej strony - nie wiem, nie byłem, nie widzialem, tylko z opisu domniemam, ale takie warunki, ze az szkoda gadac, a gosciu nic ... to juz bym sam tam wparowal i porządek zrobił - ehm, w sensie, ze pomógł mu uporządkować Artur Mitsubishi Outlander, lakier czarny, niemiłosiernie miekki
m1chal Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 - ehm, w sensie, ze pomógł mu uporządkować no glownie tu chodzi o rozne takie inne tam bo hala jako hala stoi pustawa, czysciutka, wykafelkowana, ogarnieta i duza.
andrzeja Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 ... hala stoi pustawa, czysciutka, wykafelkowana, ogarnieta i duza. mów mi tak jeszcze ... za ok 2 miechy robie migrejszyn do Gdyni, teraz to nie mam na to za bardzo czasu (przeprowadzka rozpoczęta), ale generalnie jestęm chetny na zrzutę na jakieś rozsądne miejsce do ogarnięcia auta (w miarę ciepło, światło, prąd, woda) za jakąs (mam nadzieję) rozsądną kaskę. Kiedys pisaliśmy o tym. Halę garażową to też mam, tylko wody w niej brak ...
Mess Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 , ale generalnie jestęm chetny na zrzutę na jakieś rozsądne miejsce do ogarnięcia auta (w miarę ciepło, światło, prąd, woda) za jakąs (mam nadzieję) rozsądną kaskę. Kiedys pisaliśmy o tym. Jak wam chętnych brak to możecie zawsze na mnie liczyć Ps. Dziś jakaś akcja się mała skroji na bezdotyku Tesco Gdańsk-Hełm jeśli ktoś chętny? okolica 19.
BartekB Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Czy my w końcu sie jakoś spotkamy:) jutro? godzina 20-21sza żagle? Rumia? Gdynia BP?
Yasiek Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 gdzies w Rumi to moge podbiec a w Gdyni to mogę podjechać i wtedy ew umyje
BartekB Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 To zdzwaniamy sie jak cos. Jak ew ktos chetny to zapraszamy
ktm950 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 Yasiek, informatorzy z dzielni donieśli mi, że wozisz się teraz Insignią Kiedy dasz pomacać?
Yasiek Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 ktm950, jeszcze się nie wożę Niestety Insignia dla mojego klienta utknęła na placu celnym w Polsce Mam nadzieję, że do końca października uda się załatwić temat.
BartekB Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 jeszcze takiej pogody to nie było:( slonce deszcz słonce deszcz i tak cały dzień. Nic przy aucie nie zrobiłem:(
BartekB Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2013 Słuchajta w Auchan jest płyn do spryskiwaczy zimowy Sonax za 19zł 4l. Uzywałem go w zeszłym roku i powiem Wam że spisywał się rewelacyjnie. Nie mazał, nie zamarzła, dobrze domywał zimowy syf. Ten http://www.all4auto.pl/sonax-xtreme-zim ... -p423.html
Yasiek Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2013 BartekB, ja chyba jestem inny bo w zimę stosuje tanie płyny bo szybę czyszczę co chwila i baniak 5l schodzi mi w 2 tyg. Bartek ja mam Twoje fanty ciągle
BartekB Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2013 ja wiem ale jednak cenowo nie różnił się od budżetowych a wiem że jest dobry wiec polecam. Co do fantow, wiem wiem, chcialem sie spotkac ale jakos nie bylo czasu i pogody. Musimy sie zgadac jakos, moze w sobote się uda?
Rekomendowane odpowiedzi