Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BartekB, no dawno dawno :) musimy pogadać o Twoim szkrabie jak tam się czuje. Mi to bez różnicy. Ja tam mogę Żagle, BP Hutnicza, Myjnia w Redzie - gdziekolwiek :)

Opublikowano

BartekB, wiaderka może nie koniecznie ale pianownica w ruch pójdzie :) We wtorek ma przyjechać klientka na Astrę więc wypada umyć auto po deszczowych wojażach.

Opublikowano

ktoś chciał w koncu tą rekawice nową CarpPro? pytalem sie o to? :D potrzebna mi szybko kasa ;)

Opublikowano
BartekB, wiaderka może nie koniecznie ale pianownica w ruch pójdzie :) We wtorek ma przyjechać klientka na Astrę więc wypada umyć auto po deszczowych wojażach.

No ja dziś nie wytrzymałem, inni do kościółka a ja w robocze ciuchy, wiadro i jechana. Na szybko bo co chwile pada wiec specjalnie nie spuszczałem się, ale quick finish poszedł na całe autko. Wróciłem do domu z Gdanska i po mokrej obwodnicy i syfie w powietrzu nie ma śladu. Narazie jest czysty, zobaczymy na jak długo.

Opublikowano

Oj dawno mnie tu nie było. Panowie (i Panie jak są). Lakiernika dobrego, ale tańszego niż aso szukam...

Opublikowano

A liczyłem że przywieziesz MAGI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja w weekend cała zużyłem :(

Bo mam Owocówkę od Wojtka do sprawdzenia co lepiej czyści :P

Opublikowano

Yasiek Przecież Cię do tego nie namawiam :P

Buduje tylko w tobie poczucie winy!! :kox:

A kase na myjnie to moje autko trzyma :D Nakarmione mieści 40-50zł :lol:

Opublikowano

Dzieki ziom, można by jeszcze troszkę popracować. Następnym razem wezmę swój sprzęcior i się mozna pobawić troszkę dłużej oczywiście jak pogoda dopiszę

Opublikowano

Taaa jak nie będą :zly: 2-3stopnie :D

Ogólnie się na mycie jakieś piszę :P Mam E36 do odświerzenia nie widziało myjki od woskowania 1,5mieś temu :) (w tym czasie moze 300km + stanie pod chmurką) :D