Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yasiek Chciałem zagaić :) ale widzę że koleżanka przyuważyła kto był ("znów ten głupek w bmw do ciebie był ":D )??

Kopanie opon :good: tylko jakoś nie w czwartek przed 21 :P

Opublikowano
Panowie ja bym nieśmiało zaproponował jakiś spot może? Dawno się nie widzieliśmy (sorry Mess, że byłem na szkoleniu :P ), a że robi się coraz zimniej to może jakieś gokarty albo chociaż kopanie w oponę?

Ja bym na myju myju sie z wami spotkal, ale takie dluzsze na mocniejsze odszczurzenie...

Opublikowano

chyba dzisiaj piore ostatnie auto, nie mam już sił :/

ktoś zainteresowany wynajęciem maszyny do prania i odkurzacza na 1-2 dni? :D

Opublikowano

Ktoś dziś koło 20:30ma ochotę na płukanie -> Tesco Chełm muszę porządniej umyć BMKę bo brudna się będzie słabo reklamować na sprzedaż :P

Ps. Ktoś potrzebuje coś do Morolex-a bo chcę kupić lance modułową (sklep) to przesyłka była by na pół :]

Opublikowano

to co, nikt nie bylby zainteresowany wynajęciem maszyny do prania i odkurzacza? :)

Opublikowano

U mnie tylko pelny proces. Potowarzyszyl bym ale do work jade i bede poznym wieczorem w chacie. Moze jakos w tygodniu? Bo od 16stego mam urlop...

Opublikowano
Co się dzieje?

Pada deszcz, gokarty nie jeżdżą... ;)

BMW (chyba) na sprzedaż - nie można kopać w opony, bo jeszcze odpadną... :P

A tak w ogóle - ostatnim (lub przedostatnim... :P ) razem miałeś być i nie przybyłeś więc... :roll:

P.S. Jeśli ktoś, gdzieś, coś, to niech pisze - może uda się wpaść... Ktoś był/będzie na Moto Targach w ERGO Arenie?

Opublikowano
Co się dzieje?

Pada deszcz, gokarty nie jeżdżą... ;)

BMW (chyba) na sprzedaż - nie można kopać w opony, bo jeszcze odpadną... :P

A tak w ogóle - ostatnim (lub przedostatnim... :P ) razem miałeś być i nie przybyłeś więc... :roll:

P.S. Jeśli ktoś, gdzieś, coś, to niech pisze - może uda się wpaść... Ktoś był/będzie na Moto Targach w ERGO Arenie?

To było jakiś czas temu więc każdemy może cos wypaść a ja się pytam o stan obecny :). A na gokarty można jechac do multi czy na MTG do Oliwy. :roll:

Opublikowano
Ktoś był/będzie na Moto Targach w ERGO Arenie?

Ja byłem - w piątek :) Cały dzień przygotowywałem samochody do targów. Niestety "atmosfera" tam panująca była taka że cały czas z dusterem trzeba by latać. A pamiętając ostatnie targi to auta będą wypalcowane po 30 minutach. Zresztą wśród aut nie było żadnych wywołujących wrażeń...