BartekB Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja dzis ogarniałem ale kuzwa spasowałem z dalsza walką nad odkurzeniem plastików... lało się ze mnie , szybkie odkurzenie i szybko do chłodnego...
Okti Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Może i mi się uda podjechać po 20 na Witawe.
k24 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Ale może czy będziesz? Bo jak nie to spotkanie jest w Rumii na różowo/fioletowym bezdotyku.
Okti Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Będę po 20 na Witawie. Wezmę zapachy Oho, deszcz pada
BartekB Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Jak ziomy robimy Witawa jednak czy Rumia?
k24 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Kurde, właściwie to sam nie wiem teraz. Pogoda chujowa, przesuńmy to na inny termin?
BartekB Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 oki, to jeszcze bedziemy w kontakcie
proximo Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Bartek masz czas jutro? Przydałby mi się pomocnik do korekty. Jak coś prv
Frycu75 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 A ja jadę teraz na Hutniczą na BP - chyba nikt nie będzie przeszkadzał
Yasiek Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 w sumie to tez chcialem autko umyc czekam i czekam a Ciebie nie ma ja juz auto oplukalem
BartekB Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Ja chyba jutro ogarne troche autko, moze jakis wosk i cos z plastikami musze zrobic, a jak starczy czasu to zajme sie zaprawkami. Plany ambitne, zobaczy czy starczy checi na to wszystko.
k24 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Bartek ja jutro biorę się za garaż, więc we wtorek już powinno dać się tam coś podziałać A poza tym ja dzisiaj walczyłem, umycie GTI, zakamarki wnęki uszczelki itp. Do tego glinkowanie zajęło mi prawie 2h, nalot na aucie był czerwony, ciekawe co to było. Zacząłem działać S17+ na masce, od wtorku reszta auta pod maszynę (o ile wydoli )
Yasiek Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 k24, najwyższy czas Masz już ponad tygodniową labę
k24 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Cieńko to widzę, wyjeżdzam na mazury, jest Ogólnopolski A3 klubu
m1chal Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2013 hej, ktoś byłbym chetny na BH Surfex HD 2,5l - 50zł oraz VP Blue Gel - 2,5l - 40zł (w nieoryginalnych opakowanach) [ Dodano: 10 Lipiec 2013, 22:06 ] blue gel sprzedany
JM63 Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 m1chal, Ja chętnie przygarnę Surfex'a
JM63 Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Z Gdańska. Warszawa tymczasowo Siedzę obecnie w Trójmieście, więc mogę wpaść po to Jeśli Koledzy nie mają nic przeciwko to trochę pośmiecę w wątku: 1. Szukam jakiegoś ogarniętego mechanika. Nie musi ogarniać technologii NASA, ale żeby solidnie wykonał robotę, w samochodzie nie śmierdziało fajkami itd., a i żeby cenowo było ok. Konkretnie chodzi o przegląd i naprawdę zawieszenia w Volvo V70 I - na pewno górne mocowanie amortyzatora przód i prawdopodobnie jakieś drążki/końcówki w pp kole. 2. Znacie jakieś miejsce, gdzie mogę spokojnie zostawić autko na mycie? Może być PW
m1chal Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 no to ok, w poniedzialek powinienem miec to u siebie juz bo paczkomatem idzie
Yasiek Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 JM63, Kuba zostawić w sensie, że ktoś Ci ręcznie umyje? Czy że możesz sam się rozłożyć?
gtszudi Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Z Gdańska. Warszawa tymczasowo Siedzę obecnie w Trójmieście, więc mogę wpaść po to Jeśli Koledzy nie mają nic przeciwko to trochę pośmiecę w wątku: 1. Szukam jakiegoś ogarniętego mechanika. Nie musi ogarniać technologii NASA, ale żeby solidnie wykonał robotę, w samochodzie nie śmierdziało fajkami itd., a i żeby cenowo było ok. Konkretnie chodzi o przegląd i naprawdę zawieszenia w Volvo V70 I - na pewno górne mocowanie amortyzatora przód i prawdopodobnie jakieś drążki/końcówki w pp kole. 2. Znacie jakieś miejsce, gdzie mogę spokojnie zostawić autko na mycie? Może być PW ja od poniedziałku otwieram warsztat samochodowy , ceny części mam bardzo przystępne , i przy okazji detailing robimy.
Rekomendowane odpowiedzi