tfelek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 hehe jasiek widzę że znów pomagasz dzięki wielkie
ayrsen Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 tfelek - jeśli szukasz RS i rozważasz przyjazd do 3M, to umów się obejrzeć tego - http://otomoto.pl/renault-megane-sport- ... 62211.html Później będziesz mógł porównać każdego innego ze zdrowym RS'em... OK - na 20:30 pod wskazany bezdotyk ruszę weedendowca - o ile nie przyjdą zapowiadane burze...
Yasiek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Właśnie to na jaki bezdotyk? Żagielki na witominie? Czy te sopockie? chociaż nie wiem gdzie to
Mess Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Mi obojętnie ja i tak z Gdyni będę startować ze spotu BMW
MarrciN Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 ayrsen, czyżby Marcin aka AutoDetailing sprzedaje swoją RSkę? co następnego w planach?
gruby_RS Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Marcin aka AutoDetailing sprzedawał swoją RSkę? Jeśli to ten egzemplarz, to tfelek chyba wiesz co zrobić....
k24 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 No to jak, dzisiaj Witomino? 20:30 ?
tfelek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 felek - jeśli szukasz RS i rozważasz przyjazd do 3M, to umów się obejrzeć tego - http://otomoto.pl/renault...-C28762211.html Później będziesz mógł porównać każdego innego ze zdrowym RS'em... jedna rzecz szukam przede wszystkim 5 drzwiowe potem rozważam 3 . To ogłoszenie widziałem.. ale.. nie kupie tego w tych pieniądzach..
ayrsen Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Który bezdotyk? Myślałem, że to jasne - jeśli nie korzystaliście z tego w Sopocie, to czas najwyższy spróbować czym się różni od innych... ayrsen, czyżby Marcin aka AutoDetailing sprzedaje swoją RSkę? Jest na sprzedaż. co następnego w planach? O to trzeba ew. zapytać aktualnego właściciela... jedna rzecz szukam przede wszystkim 5 drzwiowe potem rozważam 3. OK - z tym może być kłopot, ale w razie czego mamy na Kaszubach specialjistuf... ogłoszenie widziałem.. ale.. nie kupie tego w tych pieniądzach.. Kupić / nie kupić - porozmawiać można. Jak pisałem - ten egz. znam i jest zdrowy. Ten u partnera największego przedsiębiorstwa leasingowego w PL - no cóż - skoro nie został wykupiony przez dotychczasowego właściciela i nikt w ramach przedsiębiorstwa go nie przejął może świadczyć zupełnie o niczym jak również o wszystkim...
Yasiek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 ayrsen, ja już tfelkowi napisałem że w historii ma "brzydki" ślad, który w moich oczach dyskwalifikuje samochód. I nie jest to naprawa blacharska za 2000zł. ayrsen w którym miejscu ten bezdotyk? można tam pianować czy ich środki są wystarczające?
mario448 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Pany, a może by tak się spróbować? http://www.redbull.com/cs/Satellite/pl_ ... 3340771512
k24 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 No to wkońcu gdzie spot? Żagle Witomino/Dąbrowa, czy Sopot? Dawajcie na Gdynie, tak po środku dla wszystkich
ayrsen Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 ayrsen, ja już tfelkowi napisałem że w historii ma "brzydki" ślad, który w moich oczach dyskwalifikuje samochód. Oczywiście mowa o tym niebieskim 5dr - żeby nie zostawiać niedomówień... ayrsen w którym miejscu ten bezdotyk? można tam pianować czy ich środki są wystarczające? Spotykamy się na bezdotyku w Sopocie - tutaj - Sopot - zdjęcie z czasu budowy. W tym miejscu wolno wszystko, co jest zgodne z prawem i zasadami opisanymi przez właściciela myjni - bezdotyk jest w 100% bezobsługowy - tzn. obsługi brak...
Yasiek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Pany, a może by tak się spróbować? http://www.redbull.com/cs...001243340771512 http://www.redbull.com/cs/Satellite/pl_ ... 6#header_4 nasz tor jest
Mess Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 To do zobaczenia o 20:30 na "bez obsługowej" myjni w sopocie. Yasiek Bierzesz glorie i jakąs pianę? Karty możemy zrobić jak będzie więcej chętnych (ja się pisze na sopot, na tych pod PGE mogę robić za kamerzystę podawacza ręczników).
ayrsen Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 nasz tor jest "Nasz" Gdańsk, czy nasz Sopot (jak już wreszcie Was namówię... )
Yasiek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 ayrsen, czy tam kiedyś nie był parking strzeżony? Coś mi się tak w oczy rzuciło tam. [ Dodano: 20 Czerwiec 2013, 14:26 ] Mess biorę piankę bo trzeba by porządek w aucie zrobić przed trasą w niedzielę.
ayrsen Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 ayrsen, czy tam kiedyś nie był parking strzeżony? Coś mi się tak w oczy rzuciło tam. Jadać od Al. Niepodległości skręcić należy w prawo zaraz za przejazdem pod torami SKM (przed światłami). Jadąc 3 Maja w górę trzeba przejechać pod torami SKM, zawrócić tutaj i dalej j/w.
Mess Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Yasiek <3 , Wezmę ciepłą wodę A co zaszaleje!
Yasiek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Mess, jak zdążę to już w domu przygotuję roztwór w pianownicy. ehh znowu te felgi czyścić muszę w końcu zdecydować się na jakąś powłokę...
Mess Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 weź ciut pianki dla mnie bo ja sierota nieprzygotowany z domu wyjechałem dziś Trzeba odmyć moja kanapkę, 3 dni temu kropelkowała jak szalona
Yasiek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 końcówkę piany zostawiłem w butelce po mineralce to mi przeżarła bestia chyba w 2 tygodnie Mam nadzieje że butelka pet jeszcze się trzyma - ale jej dni pewnie też policzone.
Mess Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 ja trzymam magi w butli po żywcu niegazowanym (to jest bardzo ważne że nie gazowany - napewno bardzo ) i od szemranej rozlewki pod żaglami jest gites co ty masz za pianę
Yasiek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Mess, tą samą magi i też trzymałem w butelce po żywcu niegazowanym - myślałem że gazowany może będzie mocniejszy ale co zrobić Musiałem półkę jedną w garażu wymienić.
Mess Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Yasiek Bo butelke przed wlaniem magi trzeba wyglinkować, a nie robić jej dekontaminacje ironem Ps. chyba mam za ciepło w biurze... Bo pie le
Rekomendowane odpowiedzi