Yasiek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 BartekB, pewnie bede w garazu do 22, czyli póki cisza nocna mnie nie wywali musze zrobic ile sie da
BartekB Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Aha, spoko. Dokoncz w spokoju, spotkamy sie jakos przy okazji
Bieniek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Mess co tam ciekawego w kinie graja?
Okti Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Przypomnę się Mam kilka zapachów California Scents na sprzedaż: -Hawaiian Gardens -Citrus Splash -Newport New Car -Smoke Away -Cinnamon Apple -Monterey Vanilla -L.A. Lavender -Santa Barbara Berry -Gardenia Del Mar -Hollywood Tropicana -Melon Mango -Desert Jasmine -Balboa Bubblegum -Capstrano Coconut -Tahoe Powder -Laguna Breeze -Golden State Delight Wszystkie z serii SPILPROOF. Bez nakładek z regulacją, ale jestem pewien, że każdy ma taką to sobie przełoży. Cena: 14zł/sztuka Chętnych zapraszam na PW.
Mess Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Byś sie łobuzie przywitał.... My byliśmy na "Noc oczyszyczenia" ale wszyscy byli na Kac Wegas 3
Bieniek Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Byś sie łobuzie przywitał.... My byliśmy na "Noc oczyszyczenia" ale wszyscy byli na Kac Wegas 3 Szcegolnie,ze jechalem Grunwaldzka tylko.
Popo Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Cześć Panowie. Gdzie w Gdańsku kupię jakiś środek do usuwania owadów? Najlepiej okolice Chełmu, pozdrawiam.
Popo Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 A taki środek jak Prickbort MAC 124?
Bieniek Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 W 3miescie tylko u Wojtka w all4auto.
proximo Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 ewentualnie w car stuffie ale tylko megsa
Frycu75 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 elo panowie Yasiek zrobiłeś juz matiza. Jutro będę jechał do Rumuni na serwis to możę Cię odwiedzę na morskiej Na owady jeszcze jest Tenzi Mosquito - może bedzie łatwiej dostać
Yasiek Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2013 Frycu75, matizo wstępnie zrobiony (nie robiłem przejazdu finishem i nic na niego nie nakładałem) ale w niedziele prawdopodobnie idzie do nowego właściciela. A do pracy to ja jeżdże rowerem ostatnio - mam całe 3,6km do pracy
k24 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Siemano, co tu taka cisza ostatnio? Jakiś spot może zrobimy w Galerii albo na Parkingu Auchan?
ayrsen Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ja chętnie, choć ostatnia formuła bardziej mi leżała, niż stanie na placu i kopanie w opony... Więc może coś bardziej dynamicznego? P.S. A może zmienić tytuł tego tematu na "Trójmiasto... ew. Pomorze..."
Mess Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ale co Parking Auchan w Gdańsku ? Chętnie bym się spotkał w sumie nawet w oponę pokopać
Yasiek Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 ja na gokarty, kopanie w opone, siatkówkę plażową i każde inne spotkanie jestem chętny
k24 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Mess, Rumia, przecież wiesz ayrsen, coś bardziej dynamicznego to można między autami sprawnościówkę zrobić na parkingu Czwartek/piątek? 20:00 ? i w zależności od pogody, jak słońce i ciepło to Auchan a jak lipnie to GR ?
Mess Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 K24 Wiem ale próbuje się podroczyć Czwartki mi w Rumii nigdy nie są po drodze Konflikt zlotów Jakiś wtorek środa był by dla mnie bardziej sensowny Bo piątek to już się myśli o myciu/polerce/jeziorze czy innej przyjemności
k24 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 wg mnie może być i jutro, co reszta na to?
Mess Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ja jutro nie mogę bo mi dziewczyna urwie łepek
Frycu75 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Pozdrowienia z Krakowa. Ja w tym tygodniu odpadam, w przyszłym Szczecin... i nie mam nawet czasu auta umyc, a miałem drugi raz nawoskować Muszę jeszcze okleić szyby do końca i parę innych udogodnień zrobić. Ale przy okazji pobytu w "smoczej jamie" skorzystam z hamowni i zobaczymy co moja nowa ava potrafi [ Dodano: 18 Czerwiec 2013, 01:47 ] Pozdrowienia z Krakowa. Ja w tym tygodniu odpadam, w przyszłym Szczecin... i nie mam nawet czasu auta umyc, a miałem drugi raz nawoskować Muszę jeszcze okleić szyby do końca i parę innych udogodnień zrobić. Ale przy okazji pobytu w "smoczej jamie" skorzystam z hamowni i zobaczymy co moja nowa ava potrafi
Mess Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Dobra wygraliście czwartek dowolnie się dostosuje do location and time of action :] Ps. A może tak bezdotyk pod żaglami ?
Yasiek Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 ja tam na żagle na witominie jestem chętny. Jakoś tak po środku i wszystkim powinno pasować. A może przygotujmy się jakoś lepiej i zróbmy rewanż wyścigów w sopocie tym razem - zakończone małym soczkiem w barze na pięterku?
Rekomendowane odpowiedzi