Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak jeździmy ekipą do sopotu to nikt nie chce brać innego wyścigu niż IronMan gdzie masz ciągły wyścig przez 25min (w tym 5 min kwalifikacji). Po wyjściu z gokarta wszystko boli a następnego dnia czujesz się jak po wirowaniu w pralce ;)

Opublikowano

1. Yasiek

2. BartekB

3. mario448

4. Kubz

5. gtszudi

6. MarrciN

7. Bieniek

8. m1chal

9. Mess

Gruponowa opcja numer 3 dla Gdańska kupiona:)

Opublikowano

Panowie przed chwilą miałem rozmowę z babką z PitStopu i mamy rezerwację na wyścigi 16.05.2013 od 20.00 :)

Kupujcie kupony :)

Opublikowano

Na razie 3 razy pryskałem :P Trochu się poprzyglądał poprzyglądał i olał :P

Ale nie dał ci spłukać czy tylko pomarudził ?

Opublikowano

Gość ( dość młody ok. 30 lat ) zagadnął mnie czym pryskam i zwrócił mi uwagę, że nie można stosować własnych środków, zaczął reklamować chemię którą posiadają. Powiedziałem, mu że dziwi mnie że się czepia na oprysk z piany aktywnej ponieważ w innych myjniach na to pozwalają i w związku z tym będę jeździć gdzie indziej. Na tym stanęło, spłukałem auto i pojechałem, więcej tam nie jeżdżę, wolę pojechać kawałek dalej do Tesco na Chełm.

Opublikowano

Mhm ;) To zachował się kulturalnie:P Bo w Rumi nas tak miło przywitali że wyłączyli stanowiska Barkowi...

A na Chełmie co jest? Wiesz tę myjkę mam wyjątkowo blisko ;)

Opublikowano

W Tesco, w parkingu podziemny masz myjkę samoobsługową / 4 stanowiska

Z reguły wybieram się tam wieczorem, dopiero w tedy mam czas - zero problemu

ostatnio byłem za dnia i trafiłem na właściciela, widział jak pianowałem, spytał się tylko czy piana zawiera fosfoniany, odparłem, że nie wiem. Gość stwierdził, że jeżeli zawiera to mam kończyć bo on nie będzie płacił kar jak mu zbadają wodę. Sprawdziłem w domu kartę charakterystyki piany i nie zawiera :) więc następnym razem mu powiem :)

Opublikowano

Na Chełmie na parkingu pod Tesco całodobowym jest myjnia. Nikt chyba tego nie pilnuje ;) Po całej zabawie można jeszcze na parkingu coś podziałać (prawie jak w garażu :D )

Opublikowano

Dokładnie i to jest największy plus tej myjni, nie musisz się obawiać, że nagle zacznie padać albo, że lakier za mocno ci się nagrzewa w słońcu, myjesz a potem sobie spokojnie picujesz auto, miejsca jest do oporu ...

Opublikowano

To ktoś był by chętny dziś koło 20 na płukanie na Chełmie ? Może wtedy tam dziewczynę wyciągne :)

Opublikowano

Taka sugestia mała z mojej strony, może zmienimy tytuł tematu na Trójmiasto spotkania regionalne? Jakby nie było nie tylko Gdynia sie tu udziela ;)

Opublikowano

proximo, masz dobrze zadziałać z twoim pierwszym corkiem w życiu ! :D bo urwę łeb! :)