mario448 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Bieniek, Niestety fibry, NL i 1l Megsa prawdopodobnie poszedł przez PW chwilę po moim poście. Czekam na potwierdzenie przez zainteresowanego. Został 1l Megsa i BlueGel. Pozdrawiam serdecznie
Yasiek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 mario448, ja zastanawiam się nad zakupem VP BG ale ta cena można się potargować?
mario448 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Yasiek, no racja, trochę przegiąłem, nie spojrzałem ile u Partnerów stoi. 17 zeta i jest Twój:).
Yasiek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Mario 17? Potem zawsze jest problem z wydaniem reszty 15pln mam już przygotowane na następnego spota dla Ciebie - deal?
mario448 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Drobnych Ci u mnie dostatek Niech Ci będzie, tylko nie wiem kiedy uda mi się być na najbliższym spocie. Wiemy coś, kiedy i gdzie?
m1chal Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ktos moze wie czy godziny all4auto sie nie zmienily i nadal sa od 8 do 16? i tylko od pon do pt?
BartekB Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Nie ma zielonego pojecia ale bede musiał chyba niedługo Wojtka odwiedzic. Kurcze z zdrugiej strony trzebaby chłopa wyciągnąć na jakiegos spota wkoncu:)
m1chal Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ciezkie godziny, trza w czasie pracy jakos sie szybko urwać chłopaki, jest głupia sprawa ...tyle juz sie tym interesuje i zajmuje ale chyba do dzisiaj nie umiem dorbze nawoskować auta, zeby to dlugo i fajnie trzymało (chodzi mi o sposob i ilosc na lakierze itd )
BartekB Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Mogę smiało pokazać jak coś tylko....niech się wkońcu ociepli. Inne pytanie... wiecie gdzie można kupić dobry klej do szyb ew. listew samochodowych w baaardzo małej ilości rzędu 6-10ml?
mario448 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 BartekB, nie wiem do czego Ci potrzebne ale może gdybyś podjechał do jakiegoś szklarza to by Ci odstąpił taką ilość. Ewentualnie zwykły klej montażowy.
Yasiek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Bartek podjedź do Gdyni za salonem KIA masz firmę taką małą która wymienia szyby. Wiem, że nasz serwis tam kupuje klej jak potrzebują. Tablica leci bez podkładek?
BartekB Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Potrzebuje do znaczka S który mam zamiar zamontować na grilu z przodu (tak jak mają foki RS). Więc potrzebuję czegoś mocnego, ale zarówno elastycznego coby nie odpadło na wertepach. Przy okazji mógłbym trochę usztywnic ramkę tablicy coby tak nie latała na samych wkętach.
all4auto Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 U mnie też sporo pracy, a doba ma tylko 24h . Co drugi weekend nie ma mnie w Gdyni, a jak już jestem to weekendy niestety póki co odpadają przynajmniej wieczorem. Od lipca sklep będzie również czynny w soboty, teraz od 8-16, ale jestem elastyczny i zawsze można się umówić na inna godzinę
Mess Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Pytaliście o mycie podwozia: http://www.autokompleks.eu/mycie-podwozia,lp,513.html Kiedyś na pewno mieli mycie Karcherem, w postaci auto na rampie odchylane było w bok i wtedy jazda myjką ręcznie dokładnie. Jak ktoś będzie to niech da cynk jak to wyglądało Chyba że kombinujemy jakieś grupowe jak tylko śnieg zniknie z dróg.
Bieniek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Panowie aut to jest wiele do ogarnięcia, tylko gdzie miejscówka na to? Ktoś z Was pisałby sie na współne wynajecie garażu/hali 70 m2 z kanałem na pustkach cisowskich? Usłyszałem o miejscówce, nie byłem ogladać, nie znam warunków bo wiem że sam nie jestem w stanie ogarnąć - 500zł / miesiąc ale nie daje mi to spokoju cos nowego w temacie??
mydlo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Panowie aut to jest wiele do ogarnięcia, tylko gdzie miejscówka na to? Ktoś z Was pisałby sie na współne wynajecie garażu/hali 70 m2 z kanałem na pustkach cisowskich? Usłyszałem o miejscówce, nie byłem ogladać, nie znam warunków bo wiem że sam nie jestem w stanie ogarnąć - 500zł / miesiąc ale nie daje mi to spokoju Gdzie na Pustkach to jest? To moja dzielnia z dzieciństwa także mogę oblookać.
Frycu75 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Panowie byłem w piątek. Szopa drewniana duża fajna miejsce spokojne, że nie trzeba by było się nikogo bać jeżeli chodzi o mycie i ścieki, tylko wody nie ma Szopa z prądem i ładnym oświetleniem na ogarniecie wnętrza i prac nie wymagających wody pod wysokim ciśnieniem A miało być tak pięknie
Frycu75 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 adii, a ciśnienie do myjki - z wodociągów zawsze jest ,a tu Woda jest w strumyczku
adii Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Frycu75, ale przecież dużo myjek nie potrzebuje ciśnienia a same zaciągają...
Frycu75 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Okazało się że miejsce jest znane Yaśkowi i nie poleca ze względu na właściciela. Michał a co tam u Ciebie?
Yasiek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Frycu75, ja? ale ja nawet nie wiem gdzie to jest
Frycu75 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Yasiek, znany powinienem dać w " " ale temat nie ma sensu. Szukam dalej. Jest myjnia do wynajęcia 2000zł netto / miesiąc - zrzucamy się
Rekomendowane odpowiedzi