k24 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 BartekB, mi pasuje, tylko poczekaj aż osusze podwórko i posprzątam garaż
BartekB Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Sprzyjemnoscia bym sie swoim tez zajal , poczekam
Yasiek Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Grzesiek Twoja kuzynka coś narzeka, że jej nie odwiedzasz A tak na poważnie to ja chętnie na żagielki się wybiorę bo tam było chyba najciekawiej i łatwy dojazd z każdej strony.
BartekB Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 No zawsze z kuzynka mozesz podjechac
Szwejk Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Yasiek skąd wiedziałes? ja rowniez jestem za zaglami.
BartekB Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 W sumie jak zagle to moze by Wojtas wpadl, biznesa by sie zrobilo
mario448 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Pany, wiecie gdzie w Trójmieście można umyć porządnie podwozie po zimie? Pozdrawiam.
Bieniek Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Na trakcie sw wojciecha kolo Orlenu jest myjka gdzie myja silnik i podwozie.
mario448 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Tą myjkę znam, szukam czegoś / kogoś jeszcze wartego polecenia. Zależy mi na tym żeby dobrze było zrobione a nie na od.....l .
ktm950 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Panowie zastanawiam się nad zakupem sonax qd 5 litrów, ale potrzebuje chętnych do współpracy ja 1-2 litrów - ktoś jeszcze? Może jeszcze jakaś aktywna piana w 5? Propozycje? Ja również chętnie spróbowałbym Sonaxowego QD Tak 0,5-1l i Ironx 0,5l.
Frycu75 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Panowie Żeby nie robić zadymy spotykamy się w czwartek godz. 20.00 pod żaglami na dąbrowie( bo mi też pasuje) Tam ustalamy co i jak z zakupami. Jeżeli ktoś nie może przybyć to pisać mi na PW co potrzebne. Jak wszystko sie ustali to będę pisał każdemu co dalej. Sam juz się pogubiłem co kto chce, a zakupy moge zrobić
Mess Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Widzimy się w czwartek Postaram się nie zapomnieć Megsika ) Hmmm może wezmę Yarisa - nie myty 2 lata ? Ktoś chce sprawdzić siłę jakiejś pianki ?
Frycu75 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Postaram się nie zapomnieć Megsika Nie zapomnij, bo bedzie już potrzebny - w nocy bedę robił Ravke [ Dodano: 6 Marzec 2013, 12:05 ] Zależy mi na tym żeby dobrze było zrobione a nie na od.....l . Zastanawiałeś się nad parową? Obok Witawy w Gdyni jest koleś co ma kanał i myjnię parową. Kiedyś mówił że będzie robił podwozia.Jak chcesz bliżej to spróbuj poszukać w Gdańsku
Mess Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Panowie te Żagle to na Witominie ?? Ps. Wojtek będzie z all4auto ? Bo mam potrzebę a nie po drodze mi coś jego dziupla
Yasiek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Żagle są albo na witominie albo przy tesco na karwinach (tutaj jest sprawdzone, że tak szybko nas nie wywalą )
Mess Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Dlatego pytam które Żagle:) Bo jeszcze są na sportowej z opisem "Chamska obsługa" To Żagle Karwiny, 2000 się widzimy
k24 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Ja odpadam na jakiś czas, musze kupić auto.
Yasiek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 a co z Q5? I co zrobiłeś z Audi? Żona odpuściła zumbę więc wpadnę na spocik
k24 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Yasiek, Q5 jeszcze w USA, będzie na koniec wakacji dopiero tak jak mówiłem. A co do A6 to temat na dłuższą rozmowe.
mario448 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Zastanawiałeś się nad parową? Obok Witawy w Gdyni jest koleś co ma kanał i myjnię parową. Kiedyś mówił że będzie robił podwozia.Jak chcesz bliżej to spróbuj poszukać w Gdańsku \ Tak właściwie to nie pomyślałem o parowej. Jakbyś miał jakiś namiar to zapodaj proszę na PW. Zadzwonię i zobaczymy jak gość działa. Dzięki za odpowiedź.
Yasiek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Bartek wezmę swoją mineralną z sonaxem
mario448 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2013 Wiadomo co z grupowym? Info które były wysyłane na PW są jakoś uwzględnione? Jeśli nie to zamawiam w sklepie ale muszę wiedzieć w miarę szybko. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi