Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BartekB, mi pasuje, tylko poczekaj aż osusze podwórko i posprzątam garaż ;)

Opublikowano

Grzesiek Twoja kuzynka coś narzeka, że jej nie odwiedzasz :) A tak na poważnie to ja chętnie na żagielki się wybiorę bo tam było chyba najciekawiej i łatwy dojazd z każdej strony.

Opublikowano

Tą myjkę znam, szukam czegoś / kogoś jeszcze wartego polecenia. Zależy mi na tym żeby dobrze było zrobione a nie na od.....l .

Opublikowano
Panowie zastanawiam się nad zakupem sonax qd 5 litrów, ale potrzebuje chętnych do współpracy 8-) ja 1-2 litrów - ktoś jeszcze? Może jeszcze jakaś aktywna piana w 5? Propozycje? :o

Ja również chętnie spróbowałbym Sonaxowego QD :) Tak 0,5-1l i Ironx 0,5l.

Opublikowano

Panowie

Żeby nie robić zadymy spotykamy się w czwartek godz. 20.00 pod żaglami na dąbrowie( bo mi też pasuje)

Tam ustalamy co i jak z zakupami. Jeżeli ktoś nie może przybyć to pisać mi na PW co potrzebne. Jak wszystko sie ustali to będę pisał każdemu co dalej. Sam juz się pogubiłem co kto chce, a zakupy moge zrobić ;)

Opublikowano

Widzimy się w czwartek ;) Postaram się nie zapomnieć Megsika :P)

Hmmm może wezmę Yarisa - nie myty 2 lata ? :P Ktoś chce sprawdzić siłę jakiejś pianki ? :lol:

Opublikowano
Postaram się nie zapomnieć Megsika :P

Nie zapomnij, bo bedzie już potrzebny - w nocy bedę robił Ravke :D

[ Dodano: 6 Marzec 2013, 12:05 ]

Zależy mi na tym żeby dobrze było zrobione a nie na od.....l .

Zastanawiałeś się nad parową? Obok Witawy w Gdyni jest koleś co ma kanał i myjnię parową. Kiedyś mówił że będzie robił podwozia.Jak chcesz bliżej to spróbuj poszukać w Gdańsku :?:

Opublikowano

Panowie te Żagle to na Witominie ?? :)

Ps. Wojtek będzie z all4auto ? :D Bo mam potrzebę a nie po drodze mi coś jego dziupla :P

Opublikowano

Dlatego pytam które Żagle:) Bo jeszcze są na sportowej z opisem "Chamska obsługa" :P

To Żagle Karwiny, 2000 się widzimy ;)

Opublikowano

Yasiek, Q5 jeszcze w USA, będzie na koniec wakacji dopiero tak jak mówiłem.

A co do A6 to temat na dłuższą rozmowe.

Opublikowano
Zastanawiałeś się nad parową? Obok Witawy w Gdyni jest koleś co ma kanał i myjnię parową. Kiedyś mówił że będzie robił podwozia.Jak chcesz bliżej to spróbuj poszukać w Gdańsku :?:
\

Tak właściwie to nie pomyślałem o parowej. Jakbyś miał jakiś namiar to zapodaj proszę na PW. Zadzwonię i zobaczymy jak gość działa.

Dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Wiadomo co z grupowym? Info które były wysyłane na PW są jakoś uwzględnione? Jeśli nie to zamawiam w sklepie ale muszę wiedzieć w miarę szybko.

Pozdrawiam.