Szwejk Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Danke szyyn tak jak napisał BartekB rach ciach i do domu bo nie bylo warunków. Titanium to z tego co bartek mowił 2 miesieczny ,kropelkował i odprowadzał wode jak zły
BartekB Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Aplikacja łatwa, wosk dość twardy stąd raczej mało prawdopodobne żebyś nabrał za dużo. Druga strona medalu to taka że jest mało tłusty stąd jednak trzeba częściej maczać aplikator. W zasadzie bez efektów zapachowych. Samo kropelkowanie no cóż, widziałem już ładniejsze ale chyba w tym przypadku nie o to chodzi. Dla mnie jak narazie spełnia swoje zadanie w 100%, auta naprawde nie myłem przez dwa miesiące a jak widać po zdjęciach trzyma całkiem nieźle. Konkursowe smarowidła miały gorsze wyniki po takim czasie.
Bieniek Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Ciekawe jak z warunkami do aplikacji. Jak ostatnio bylo widac zimno i wilgotno i od razu na trase zniszczylo reda u mnie. Chociaz dostal boosta QD i elegancko kropelkuje. Kladziony pod hdc?
BartekB Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 tak, w granicach 15st jeszcze bylo wiec chyba nie bylo tragedii patrzac po wynikach
Bieniek Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Panowie niech ktos wezmie jutro jakis lejek i miarke co by dokladnie odmierzyc. Alchemic startuje o 17:40 ze slowackiego. Reflektujesz?
alchemic Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Reflektuje Jaki punkt dokładnie?
Bieniek Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Stara slowackiego,przy bp i wiezowcu bretowska brama.Jakie auto?
alchemic Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Srebrny Passat B5 na NDZ nie przeraź się, że trochę do lakierowania i gruntownego czyszczenia
proximo Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Stara slowackiego,przy BP i wiezowcu bretowska brama.Jakie auto? hej, gdzie to dokładnie jest :> zabiore sie z wami kolumną (zielona ibiza) edit dobra juz widze gdzie to, 17.40 na stacji?
Bieniek Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Jedziesz stara slowaka.Masz BP.Jak zdaza je dziesiaj otworzyc to spotkamy sie na stacji,jak nie to po prawej jest wiezowiec i komis.Tam bede czekal na chodniku.
proximo Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 nie lubie starej słowackiego, ocieram sie tam o asfalt, ale bede probował tam trafic
k24 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Ma ktoś może adres do nawigacji?
Bieniek Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Adre do miejsca w Gdyni?
andrzeja Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 jakos sie chyba da uzyskac wspolrzedne do nawigazji z google maps, ale jak dokladnie to nie wiem. co do miarki - moge wziac pokal do piwa z zaznaczeniem 0,5l, nic innego nie mam, musze jeszcze skombinowac puste butelki na odlanie dla Yaska. Moze ktos ma cos lepszego, lejek tez bardzo by sie przydal, bo sie skonczy na tym, ze do Tesco trzeba bedzie smigac.
Bieniek Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 No wlasnie nie mam lejka. Jak jest stacja paliw to ja zakupie.Przyda mi sie na pozniej.
alchemic Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Ja będę śmigał po jakieś butelki to mogę kupić, żeby później nie było problemu
k24 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Kurde, właśnie dowiedziałem że się bedę miał weekendowego gościa i nie dam rady przyjechać na spota... sory panowie...
alchemic Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Mogę taki zestaw zabrać do rozlewania. Uploaded with ImageShack.us A miałby może ktoś jakieś butelki na zbyciu? Bo jedyne jakie znalazłem na stancji to po wódce
proximo Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 dobre i po wódce wez zestaw do rozdzielania, ja zobacze butelki ale nic nie obiecuje.
Yasiek Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 a Was zima wymiotła? Przyjechałem ok 19 a myjnia pusta - szkoda że nie miałem nr tel do nikogo
andrzeja Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Yasiek, no bylo sakramencko zimno 0,5l IronXa mam dla Ciebie odlane, zgadajmy sie na PW na przekazanie Akcja byla bardzo szybka i sprawna, dobrze, ze byly opcje zapasowe Panowie, dziekuje i mam nadzieje, ze bedzie jakas powtórka
alchemic Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Byliśmy do ok 18 30
BartekB Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 To ja sie piszę na jakąś powtóreczkę. Słyszałem, że narazie zima tylko straszy i później ma byc w miare ok
Yasiek Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Kurcze szkoda że nie udało się dłużej. Teraz w sumie spoty można robić na parkingach podziemnych tak zeby cieplej było bo i tak w większości to po prostu gadamy
proximo Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Dobry parking jest w gdańsku w galerii przymorze, ciepły i spokojny może tam kolejny spot? Jutro może jakiś mały? Kto chętny
Rekomendowane odpowiedzi