Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Danke szyyn :good: tak jak napisał BartekB rach ciach i do domu bo nie bylo warunków.

Titanium to z tego co bartek mowił 2 miesieczny ,kropelkował i odprowadzał wode jak zły :-]

Opublikowano

Aplikacja łatwa, wosk dość twardy stąd raczej mało prawdopodobne żebyś nabrał za dużo. Druga strona medalu to taka że jest mało tłusty stąd jednak trzeba częściej maczać aplikator. W zasadzie bez efektów zapachowych. Samo kropelkowanie no cóż, widziałem już ładniejsze ale chyba w tym przypadku nie o to chodzi.

Dla mnie jak narazie spełnia swoje zadanie w 100%, auta naprawde nie myłem przez dwa miesiące a jak widać po zdjęciach trzyma całkiem nieźle. Konkursowe smarowidła miały gorsze wyniki po takim czasie.

Opublikowano

Ciekawe jak z warunkami do aplikacji.

Jak ostatnio bylo widac zimno i wilgotno i od razu na trase zniszczylo reda u mnie.

Chociaz dostal boosta QD i elegancko kropelkuje.

Kladziony pod hdc?

Opublikowano
Stara slowackiego,przy BP i wiezowcu bretowska brama.Jakie auto?

hej, gdzie to dokładnie jest :> zabiore sie z wami kolumną (zielona ibiza)

edit

dobra juz widze gdzie to, 17.40 na stacji?

Opublikowano

jakos sie chyba da uzyskac wspolrzedne do nawigazji z google maps, ale jak dokladnie to nie wiem.

co do miarki - moge wziac pokal do piwa z zaznaczeniem 0,5l, nic innego nie mam, musze jeszcze skombinowac puste butelki na odlanie dla Yaska.

Moze ktos ma cos lepszego, lejek tez bardzo by sie przydal, bo sie skonczy na tym, ze do Tesco trzeba bedzie smigac.

Opublikowano

Kurde, właśnie dowiedziałem że się bedę miał weekendowego gościa i nie dam rady przyjechać na spota... sory panowie... :/

Opublikowano

Yasiek, no bylo sakramencko zimno

0,5l IronXa mam dla Ciebie odlane, zgadajmy sie na PW na przekazanie

Akcja byla bardzo szybka i sprawna, dobrze, ze byly opcje zapasowe :D

Panowie, dziekuje i mam nadzieje, ze bedzie jakas powtórka :-]

Opublikowano

Kurcze szkoda że nie udało się dłużej. Teraz w sumie spoty można robić na parkingach podziemnych tak zeby cieplej było bo i tak w większości to po prostu gadamy :D