Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno mnie nie było :P co tam się dzieje na motostrefie? Wiem ze jest jakieś studio. A spoty?

To 3 min od domu.

Tapnięte z iPhone 6s bo mnie ku**a stać!

Opublikowano

Hej, sorry za głupie pytanie :mrgreen: .

O co chodzi z motostrefą? Można podjechać i se bez problemu umyć samochód? Od pewnego czasu odrobinę interesuję się autodetailingiem i sobie z żoną raz na jakiś czas myjemy samochód na myjniach ręcznych pod osłoną nocy :acute:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ostatnio ciężko coś zorganizować... Chętnie udostępnimy wam myjkę na MotoStrefie tylko powiedzcie kiedy :)

pracujesz w motostrefie w motospa?

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

to sklep internetowy, jeszcze niema stacjonarnej siedziby.

JAk chcesz cos stacjonarnie odebrać to odezwij sie do uzytkownika: Mess

to jego sklep, albo zadzwon na jakis kontakt ze strony ccg

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Żyjemy, ale spotkania takiego myjniowego to dawnooo nie było ;)

Teraz to zimno jakoś, ale to nigdy nie było przeciwskazanie byśmy coś gdzieś opłukali :kox:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

kupuje ktoś kosmetyki samochodowe lub jakąś elektronikę?

Potrzebowałbym jakieś fakturki ;P

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

czy któryś z kolegów robi w klimatyzacjach do biur, mieszkań?

Potrzebuję wycenę u siebie w firmie oraz pewnie założenie (o ile koszty będą znośne, bo nie mam pojęcia ile to może kosztować)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Serwus!

Koledzy z pomorza, wybieram się na urlop w wasze strony i stąd pytanie, czy możecie polecić mi myjnie w trójmieście, która myje zgodnie ze sztuką????

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy jest ktoś na forum z okolic Wejherowa i miałby ochotę na spotkanie z początkującym detailerem? Spotkać się, porozmawiać, doradzić i wybić piwko bezalkoholowe.

Opublikowano
10 godzin temu, dziordz napisał:

Czy jest ktoś na forum z okolic Wejherowa i miałby ochotę na spotkanie z początkującym detailerem? Spotkać się, porozmawiać, doradzić i wybić piwko bezalkoholowe.

Pisz śmiało, z kumplem działamy coś w temacie w tych rejonach hobbystycznie :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 4.08.2017 o 11:50, Rozi88 napisał:

Witam wszystkich,tez jestem z Wejherowa i chetnie bym podpytał o kilka spraw. Bo dopiero chce zaczac przygode :):)

Heja, a wiesz może czy na jakiejś myjni bezdotykowej w Wejherowie nie wyrzucą Cię jak wejdziesz ze swoimi środkami czystości? Chodzi mi głównie by chociaż ręczną pianownicą aktywną pianą auto pokryć i jakimś vampire liquid kółka przemyć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jest ktoś z Tczewa bądź może z Lisewa co chciałby się zająć korektą i aplikacją powłoki na skodzie superb 2 w kombi ? Jak tak to proszę o info na pw, bo słabo z czasem i rzadko zaglądam na forum ;)