Artur05 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2016 Dawno mnie nie było co tam się dzieje na motostrefie? Wiem ze jest jakieś studio. A spoty? To 3 min od domu. Tapnięte z iPhone 6s bo mnie ku**a stać!
galek Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2016 Ostatnio ciężko coś zorganizować... Chętnie udostępnimy wam myjkę na MotoStrefie tylko powiedzcie kiedy
prenrzyk Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2016 Ja bym na dniach mógł bo wróciłem z trasy i jest cały w błocie...
db09 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 Hej, sorry za głupie pytanie . O co chodzi z motostrefą? Można podjechać i se bez problemu umyć samochód? Od pewnego czasu odrobinę interesuję się autodetailingiem i sobie z żoną raz na jakiś czas myjemy samochód na myjniach ręcznych pod osłoną nocy
m1chal Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ostatnio ciężko coś zorganizować... Chętnie udostępnimy wam myjkę na MotoStrefie tylko powiedzcie kiedy pracujesz w motostrefie w motospa?
cinek1 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Witam szukam sklepu z kosmetykami w gdansku lub sopocie
prenrzyk Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2016 https://cleancargarage.pl/ polecam
cinek1 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2016 A ulica gdzie sklep sie znajduje
boczak91 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2016 to sklep internetowy, jeszcze niema stacjonarnej siedziby. JAk chcesz cos stacjonarnie odebrać to odezwij sie do uzytkownika: Mess to jego sklep, albo zadzwon na jakis kontakt ze strony ccg
MarrciN Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2016 Hej, czy trójmiejska ekipa jeszcze żyje i się czasem spotyka?
Mess Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2016 Żyjemy, ale spotkania takiego myjniowego to dawnooo nie było Teraz to zimno jakoś, ale to nigdy nie było przeciwskazanie byśmy coś gdzieś opłukali
m1chal Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 kupuje ktoś kosmetyki samochodowe lub jakąś elektronikę? Potrzebowałbym jakieś fakturki ;P
m1chal Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 czy któryś z kolegów robi w klimatyzacjach do biur, mieszkań? Potrzebuję wycenę u siebie w firmie oraz pewnie założenie (o ile koszty będą znośne, bo nie mam pojęcia ile to może kosztować)
Meehau Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2017 Serwus! Koledzy z pomorza, wybieram się na urlop w wasze strony i stąd pytanie, czy możecie polecić mi myjnie w trójmieście, która myje zgodnie ze sztuką????
Frycu75 Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Ale jaja! tu normalnie zdechło. Co już wszyscy sami po nocach myją tak jak ja ? hahaha
dziordz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Czy jest ktoś na forum z okolic Wejherowa i miałby ochotę na spotkanie z początkującym detailerem? Spotkać się, porozmawiać, doradzić i wybić piwko bezalkoholowe.
mrsjackdan Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 10 godzin temu, dziordz napisał: Czy jest ktoś na forum z okolic Wejherowa i miałby ochotę na spotkanie z początkującym detailerem? Spotkać się, porozmawiać, doradzić i wybić piwko bezalkoholowe. Pisz śmiało, z kumplem działamy coś w temacie w tych rejonach hobbystycznie
Rozi88 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Witam wszystkich,tez jestem z Wejherowa i chetnie bym podpytał o kilka spraw. Bo dopiero chce zaczac przygode
dziordz Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Dnia 4.08.2017 o 11:50, Rozi88 napisał: Witam wszystkich,tez jestem z Wejherowa i chetnie bym podpytał o kilka spraw. Bo dopiero chce zaczac przygode Heja, a wiesz może czy na jakiejś myjni bezdotykowej w Wejherowie nie wyrzucą Cię jak wejdziesz ze swoimi środkami czystości? Chodzi mi głównie by chociaż ręczną pianownicą aktywną pianą auto pokryć i jakimś vampire liquid kółka przemyć.
Pilny Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Hej gdzie w 3miescie moge poszukac produktów z Sonax profiline? w wynikach z google sklepy detailingowe nie maja w ofercie ehh
mrsjackdan Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Jak coś piszcie na priv, o co dokładnie chodzi, jak coś mam miejsce do mycia etc, jakiś sprzęt też się znajdzie
venomGD Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 Czy jest ktoś z Tczewa bądź może z Lisewa co chciałby się zająć korektą i aplikacją powłoki na skodzie superb 2 w kombi ? Jak tak to proszę o info na pw, bo słabo z czasem i rzadko zaglądam na forum
Rekomendowane odpowiedzi