gtszudi Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2015 @Frycu75 Yep, Luck Car Mam już zaproszenie na kawę , niestety nie mam kiedy skorzystać... Wtedy bym mógł podpetrzyć jak pracują i opowiedzieć więcej Ale na razie rozmawiałem i bardzo rzeczowa rozmowa Ps. Jakieś myju myju ktoś dziś? VWMania tuż tuż trzeba BMW wypucować widziałem że stoisko na manii miałes , ktore stwierdzenie lepiej wypada ? 1. lubie jak ruch jest w interesie 2 lubie jak interes jest w ruchu hehe dzialaj dzialaj niedlugo sie widzimy na male zakupy
Mess Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2015 @gtszudi Oba pewnie trochę oddają klimat tej imprezy Ale zawsze fajnie też jest wyjść do ludzi i porozmawiać o produktach i ich doświadczeniach z nimi
Frycu75 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Yasiek to koło Ciebie Luck Car- konkurencja Ci wyrosła
Yasiek Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Aaaa, no Panowie i chyba jedna Pani, obserwowałem ich od początki i naprawdę fajnie się rozwijają. Studia tam raczej nigdy nie będzie, ale dobra myjnia jest jak najbardziej.
Frycu75 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Profil na FB jak studio mają
Yasiek Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 A to ja myślałem o innych. Tamtych "kolegów" jeszcze nie odwiedzałem. PS. Czy ktoś chciałby kupić rzeczy w promocyjnych cenach? Muszę się pozbyć trochę swojego arsenału...
Yasiek Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Lampę, glorie, pasty, woski, maszynę jeszcze nie wiem ale raczej nie
ktm950 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Przestajesz się bawić w Detailing?
Yasiek Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ktoś jakiś spontan dzisiaj? Musze się oderwać od swiata
Arkadio_Gdansk Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Mi auto odmowilo posluszenstwa.. Wiec odpadam Wysłane z mojego P6-U06 przy użyciu Tapatalka
galek Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2015 Za ile Gloria? I jaka pojemność?
boczak91 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 Panie, Panowie i Marcin (Tak Ty jedyny masz najlepsze miejsce na masowe spotkanie xD) kiedy jakiś większy spot?? Gwałcimy MArcina o udostępnienie SNB czy jakieś grupowe mycie na stałej miejscówce? ale niedługo to już w grubych kurtkach
Arkadio_Gdansk Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2015 Panie, Panowie i Marcin (Tak Ty jedyny masz najlepsze miejsce na masowe spotkanie xD) kiedy jakiś większy spot??Gwałcimy MArcina o udostępnienie SNB czy jakieś grupowe mycie na stałej miejscówce? ale niedługo to już w grubych kurtkach Pomysł zacny Wysłane z mojego P6-U06 przy użyciu Tapatalka
galek Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Ja mogę udostępnić moto strefę po godzinie 18-19 http://www.motostrefa.gda.pl/
poorsultanpl Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 galek widziałem, że w Motostrefie też są myjnie. Jak zapatrujecie się na to by podjechać do Was kiedyś i umyć auto na dwa wiadra? Dotychczas takie akcje robiłem wieczorami na myjni przy BRW na Osowej.
galek Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Rozmawiałem z prezesem, nie widzi przeciwwskazań. Jeżeli pojedyncza osoba nie będzie przesiadywać 2h na stanowisku to nie ma problemu. Podjechać, umyć, przejechać na stanowisko obok (nie zadaszone) i spokojnie sobie wysuszyć, dotrzeć, czy co dusza zapragnie. za 2 zł są 3 minuty. Do do płukania jest woda i ciepła i zimna, Zresztą co się będę rozpisywał, na myjni wszystko opisane. Nie bać się nikt was nie będzie tam gonił. Gdyby jednak się taka sytuacja pojawiła proszę o PW. Ale jeszcze takiej sytuacji nie było.
Frycu75 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 Muszę żonie cytronetę umyć - ktoś coś
poorsultanpl Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 Ja może się pojawię na BRW dzis ok. 19.
Mess Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Cześć! Jutro kto ma ochotę widzimy sie w MotoStrefie (Gdańsk) 17-21. Jest tam opcja mycia bezdotykowego, jest opcja pizzy. Jeśli komuś cos ze sklepu to do 14 dawajcie znać. BR, Mess from Clean Car Garage
galek Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 W razie czego mogę 2 Wiadra z gridguardami udostępnić resztę zabawek zabrać ze sobą
Arkadio_Gdansk Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2015 Czy to dziś? Wysłane z mojego P6-U06 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi