Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka pogoda a tu żadnego spotkania, djcie znać jak będziecie się gdzieś umawiać wpadnę pogadać. Może jutro tak 21 na BRW lub gdzieś indziej ma być ciepło.

Opublikowano

kopniak, kurcze miałem w planach ostatnio wracając z Elbląga zajechać do Ciebie, ale korek na trasie mnie przyblokował czasowo :(

Co to znaczy Golf GTI u Ciebie w info?

Ja panowie dzisiaj w południe wyjeżdżam nad jeziorko więc nie mogę być.

Opublikowano

Dziś w sumie można by coś pokombinować ;)

21-23 można by coś? Nie jestem pewien czy dam radę, ale kusi ;)

Opublikowano
Dziś w sumie można by coś pokombinować ;)

21-23 można by coś? Nie jestem pewien czy dam radę, ale kusi ;)

Jestem jak najbardziej za.

Taka pogoda a tu żadnego spotkania, djcie znać jak będziecie się gdzieś umawiać wpadnę pogadać. Może jutro tak 21 na BRW lub gdzieś indziej ma być ciepło.

kopniak, kurcze miałem w planach ostatnio wracając z Elbląga zajechać do Ciebie, ale korek na trasie mnie przyblokował czasowo :(

Co to znaczy Golf GTI u Ciebie w info?

Ja panowie dzisiaj w południe wyjeżdżam nad jeziorko więc nie mogę być.

Szkoda, ze Cie nie bedzie, jak Ty mozesz to ja nie i odwrotnie

Opublikowano

Ma ktoś wolna pralkę po pady i fibry mam do prania [sMILING FACE WITH OPEN MOUTH]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Widzimy się koło 22 (+/-1h) :)

Jak komuś coś jeszcze przytargać to do 20 poproszę info.

Polisa :good:

BartekB :good:

Kopniak coś z ADBLi chcesz potestować? :-]

Opublikowano

No i coś było ? Mess dzięki za telefon, ale oczywiście dzwoniłeś na ten w szufladzie :lol: Ja wczoraj zaliczyłem pranie + mycie skody rapid. Całkiem fajne auto :)

Opublikowano

Spotkanie było a mnie znowu nie było. Kurcze ja nie mam tak czasu siedzieć na forum jak będziecie się spotykać zadzwońcie do mnie, lub napiszcie na FB.

Yasiek jakiś ty spostrzegawczy nic się nie uchowa. Tak jest V GTI projekt w przygotowaniu. Będziemy modzić na jakieś 270/300ps :evil: teraz seria. :kox:

Idzie lato może jakieś cykliczne spoty?

Opublikowano
Spotkanie było a mnie znowu nie było. Kurcze ja nie mam tak czasu siedzieć na forum jak będziecie się spotykać zadzwońcie do mnie, lub napiszcie na FB.

Yasiek jakiś ty spostrzegawczy nic się nie uchowa. Tak jest V GTI projekt w przygotowaniu. Będziemy modzić na jakieś 270/300ps :evil: teraz seria. :kox:

Idzie lato może jakieś cykliczne spoty?

Chetnie o cyklika

Opublikowano

kopniak, Sam żeś je proponował :evil:

Frycu75, Ty częściej zmieniasz numery niż ja QD do auta :-] Wysłałem na wszystkie które miałem :-]

Opublikowano
kopniak, Sam żeś je proponował :evil:

Frycu75, Ty częściej zmieniasz numery niż ja QD do auta :-] Wysłałem na wszystkie które miałem :-]

No tak ale telefon mój macie. :o:zly: a jak nie to zawsze możecie wejść na moją stronę. :lol:

Opublikowano
kopniak, No worries ;) Będziem słać Panu zaproszenia :good:

Bartek daruj sobie, ja cię proszę. :D ty masz jakiś problem czy jak?

Opublikowano

Messu a AG dla mnie masz ? :o Dzwoniłem dziś do Ciebie, to teraz Ty nie odbierałeś. Kara taka dla mnie, tak :/

Opublikowano
Witam,

Organizujecie jakieś cykliczne spoty ? :)

Raczej spontany wychodzą. Śledź wątek to bedziesz wiedzial co gdzie i kiedt