siwyjac Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam. Mia艂em dzi艣 w 艂apkach polerk臋 Einhell BT-PO 1100E i jestem mile zaskoczony. Maszynka lekka, por臋czna z fajnym wy艂膮cznikiem i bajeranckim wy艣wietlaczem regulacji obrot贸w (gad偶et), sprawdzi艂em ma nawet dzia艂膮j膮c膮 stabilizacj臋 obrot贸w. Obroty w zakresie 1000 - 3000 obr/min Mam do Was pytanie, czy kto艣 mia艂 j膮 jeszcze w 艂apkach i mo偶e napisa膰 par臋 zda艅 na temat pracy t膮 maszyn膮 ?? Chc臋 kupi膰 jak膮艣 bud偶etow膮 polerk臋 do typowo domowego zastosowania (UC, cleaner...) i zastanawiam si臋 czy nie wybra膰 tego Einhlla ?! 聽 foto jak to wygl膮da:
maya Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 ja mam co prawda kopi臋 einhella czyli dodo juice spin doctor i wg mnie brakuje jej mocy, do cuttingu si臋 nie nadaje, ale do reszty prac jest super bo lekka i cicha
siwyjac Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 zastanawia mnie tylko ta stabilizacja obrot贸w... przydusi艂em maszyn臋 z padem do szlifowania granitu na 1000 i 2000obr i nie zwolni艂a za bardzo, cho膰 moim zdaniem do艣膰 mocno j膮 docisn膮艂em, ale nigdzie nie mog臋 znale藕膰 info (producent, opisy allegro, net) 偶e ta stabilizacja rzeczywi艣cie jest
bizislawek Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Mia艂em taka, tak jak kolega wyzej napisa艂 do ciezkiej pracy sie nie nadaje. Ze mna kilka miesiecy wytrzyma艂o, nastepnie wymienili na nowa, po jakims czasie elektroniczny regulator obr zacz膮艂 szwankowac. U mnie duzy sa lepsze odpowiedniki A i nie mzoesz znalexc inf o stabiliazacji bo takowej nie ma.
kerad Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 identyczna mia艂em w pracy, najpierw pad艂a regulacja pr臋dko艣ci, a p贸藕niej kto艣 sie mocno do niej przysadzi艂 przy polerowaniu i polerka p臋k艂a w p贸艂... Po prostu jedna r臋k膮 naciska艂 na g艂贸wk臋, a druga przy ko艅cu r臋koje艣ci...
czaptan Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Mam tak膮, da si臋 pracowa膰, aczkolwiek z t膮 stabilizacj膮 obrot贸w to nie jest r贸偶owo - wi臋kszy docisk i zwalnia na lakierze. Plus za wag臋, regulacj臋 przyciskami i umiarkowan膮 g艂o艣no艣膰. Na pocz膮tek w sam raz
vitCorleone Opublikowano 13 Lutego 2014 Zg艂o艣 Opublikowano 13 Lutego 2014 Posiadam tak膮 polerk臋. Wypolerowa艂em ni膮 par臋 samochod贸w, niestety rewelacyjna nie jest. Do艣膰 szybko si臋 grzeje, nie ma stabilizacji. Przy mocniejszym doci艣ni臋ciu pada 150 zwalnia. Na pocz膮tek mo偶e by膰, pod warunkiem, 偶e nie b臋dzie dro偶sza ni偶 150PLN, wi臋cej bym za ni膮 nie da艂. Swoj膮 kupi艂em od znajomego, kt贸ry sprowadza艂 elektronarz臋dzia za 110PLN (now膮).
g.pajak Opublikowano 13 Lutego 2014 Zg艂o艣 Opublikowano 13 Lutego 2014 do typowo domowego zastosowania (UC, cleaner...) min 1000 j膮 do tych zada艅 lekko dyskwalifikuje. Jak tylko do tego to bym kupi艂 t膮 DA na "V" co艣 tam, kt贸r膮 opisuje Piotr13. Leciutka DA, jedn膮 r臋k膮 sobie prowadzisz...
coobah Opublikowano 14 Lutego 2014 Zg艂o艣 Opublikowano 14 Lutego 2014 g.pajak, zauwa偶, 偶e Jacek pisa艂 cytowanego przez Ciebie posta ponad 1,5 roku temu, a wtedy jeszcze nikt Vader'a nie zna艂...
g.pajak Opublikowano 14 Lutego 2014 Zg艂o艣 Opublikowano 14 Lutego 2014 pisa艂 cytowanego przez Ciebie posta ponad 1,5 roku temu, a wtedy jeszcze nikt Vader'a nie zna艂... No fakt nie zauwa偶y艂em 聽 Ale odpowiedzia艂em w miar臋 na czasie
Fitte Opublikowano 22 Marca 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 22 Marca 2015 Po偶yczy艂em t膮 polerk臋 od brata, niestety nie dzia艂a wy艣wietlacz i nie znam obrot贸w. Z tego co widzia艂em na filmikach ka偶de przyci艣ni臋cie regulacji (+) zwi臋ksza obroty o 100? M贸g艂by kto艣 to potwierdzi膰?
Gajek Opublikowano 22 Marca 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 22 Marca 2015 Tak, jedno naci艣ni臋cie to 100 obrot贸w. Zaczyna si臋 od 1000 a ko艅czy na 3000 obrot贸w.
Borek123 Opublikowano 22 Marca 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 22 Marca 2015 Tak, potwierdzam, ka偶dy + zwi臋ksza o 100obr/min.
Fitte Opublikowano 22 Marca 2015 Zg艂o艣 Opublikowano 22 Marca 2015 Dziekuje wam bardzo juz wiem dlaczego tak slabo cie艂o ryski
Adrian25 Opublikowano 29 Marca 2017 Zg艂o艣 Opublikowano 29 Marca 2017 Witam mam pytanie za 100 punkt贸w jaki bp kupic do tej polerki bo zakupi艂em 3m i cos tu nie gra niby tez m14 lecz nie pasuje
Rekomendowane odpowiedzi
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj si臋Zaloguj si臋
Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.
Zaloguj si臋