Administrator AreK Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Oba środki działają świetnie . Różnica pomiędzy nimi jest taka ,że pickbort nie nadaje się na mokre panele. Nie są tłuste. Oba działają "bezdotykowo". Dzięki większej wszechstronnosci u mnie wygrał Saneslov. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Fajnie, dałem Ci link do testów Prickborta. Pamiętam, że Makki testował je oba, ale coś mu się podziało ze zdjęciami i temat wyleciał, a było co oglądać. Z tego, co pamiętam i wiem to one działają równie dobrze, z tą różnicą, że Sanesolv daje radę też na mokrej powierzchni. Tak, wiem, ale jest tam w jednym poscie krotkie porownanie obu srodkow, wiec link sie przydal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Całkiem fajnie wyszło. Lakier wyglada swieżo. Wyrażnie sie MBK odmłodził Ja na opony nigdy nie aplikuje nic jeśli chodzi o motocykle. Czysto - czysta opona tez wyglada fajnie. Zauwazyłem tylko nie zmytej " jakiejś substancji" z tarczy przedniej- zapewne była to tragiczna śmierć komara;) Ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi