barteq161 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Pany nie wiecie gdzie mozna teraz sobie ogarnac auto? bo na dworze to mi od razu wszystko zamarznie. Sa jakies myjnie w miare ogarniete co moglbym sobie samemu umyc auto ?
Maverick86 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ja również podłączam się pod pytanie
SSanczo Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 samemu spokojnie można umyć auto na ulicy warszawskiej na karcherze o ile oczywiście nie ma za dużo ludzi. W każdym razie tamtejszy stróż nie miał nic przeciwko gdy się rozstawiłem ze swoim wiaderkiem;) Jest jeszcze jedno fajne miejsce, tutaj jest jeszcze spokojniej za ulicą krętą na bór
Sucre Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Ja jak nie mam czasu rozstawiać się ze sprzętem to jadę na Rocha ( obok komisu SuperAlfa ) i tam bezstresowo sobie działam. Stróż jest rzadko, a nawet jak jest to nie robi problemu.
Sucre Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Michał nie na Jadwigi tylko na Rocha. Na Jadwigi masz komis "Lider", na Rocha jest między "SuperAlfą" a Rydwanem.
mick Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Adam, Częstochowa, Św. Jadwigi*43;46 57/65
Sucre Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Nio ok, tam tam też jest bezdotyk ale ja wyraźnie pisałem że jeżdzę na tego na rocha więc nie wiem o co chodzi..
mick Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 na Rocha jest między "SuperAlfą" a Rydwanem, te komisy są na Jadwigi, sprawdz sobie na mapie Chciałem Cie tylko wyprowadzić z błędu...
Sucre Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Ok, już wiem o co chodzi, zakręcony jestem przez te świąteczne porządki...Zwracam honor, oczywiście jeżdzę na Jadwigi...a mnie się coś w oczach pomieszało że chodzi Ci o Jagielońską
Rekomendowane odpowiedzi