syriusz76 Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Witam. Czy znacie jakis dobry sklep w Czestochowie do polecenia z kosmetykami do aut?
skiba Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 http://www.best-performance.pl/kontakt.php cos tam maja z Meguiarsa,ale najlepiej dzwon wczesniej i pytaj
barteq161 Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 http://www.mapet-tuning.com/sklep/kosme ... 4gjnebqd06 Mapet tez ma
juventinio2603 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 best performance to kompletna porażka! nic tam nie ma oprócz kilku zakurzonych starych butelek polecam moto wieczorek przy skrzyżowaniu kiedrzyńska/kawia
karol54 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Napewno wiecej niz to co napisal Łukasz warto odwiedzic zalezy co kogo interesuje..
juventinio2603 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 nie wiem czy mają jakieś ręczniki bo nie tego szukałem ale są np. atomizery które nałogowo kupujemy w necie, każdy coś tam znajdzie dla siebie
karol54 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 bede tam jutro to sie rozejrzę czy sa.. [ Dodano: 19 Lipiec 2012, 18:05 ] Niie ma wyboru w aplikatorach, zółty sonaxa 13 pln
djmatti91 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 w Best Performance mają megs'a - dużo rzeczy nie ma na miejscu, sprowadzają na zamówienie u moto wieczorka jest masa kosmetyków ale takie firmy jak? Megs, Nielsen, Mezerna etc, które dominuja na tym forum nie znajdziesz. Maja dużą ofertę Tutrle, Sonaxa, Nerty. Jest tez duzo tanich kosmetyków jak Plak, Moje Auto, Autoland. Ceny - jak dla mnie troche wygórowane.
juventinio2603 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 u moto wieczorka jest masa kosmetyków ale takie firmy jak? Megs, Nielsen, Mezerna etc, które dominuja na tym forum nie znajdziesz. Maja dużą ofertę Tutrle, Sonaxa, Nerty. Jest tez duzo tanich kosmetyków jak Plak, Moje Auto, Autoland. kolega się lepiej czuje jak ma firmowe pudełka?? tak na szybko przyklady: nerta interior lub cartec vinyl które można tam kupić są bardzo dobrej jakości za rozsądną cenę. Natomiast Megs w stanach zalega na pułkach marketów jak u nas plak a wszyscy sie nim(megs) podniecają
djmatti91 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Nigdzie nie napisałem że kosmetyki które tam znajdziemy są złe bo nie raz używałem produktów np. Nerty i byłem zadowolony, ale mam swoje ulubione produkty których tam nie dostanę i to mnie "boli" że nie ma ich na półkach . Bardzo chciałbym robić tam zakupy ale kiedy po raz pierwszy pojechałem z zamiarem kupna tam wszystkich potrzebnych mi rzeczy kupiłem tylko 2 mikrofibry bo nie było glinki, apc (było już tylko gotowe do wnętrza). Zapytałem więc czy przewidują w ofercie jakieś glinki - Pan nie wiedział co to jest. W gruncie rzeczy jak na Cz-wę sklep jest ok, ale dla bardziej wymagającego klienta, trochę mu brakuję. Co niedzielę na giełdzie samochodowej stoją chłopaki z kosmetykami CarValet - Są ok, również korzystałem.
barteq161 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 DjMatti pamietaj ze APC zawsze mozesz kupic np w Tesco
djmatti91 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Na drogowców?? Jakie mają?? Byłem ostatnio ale nie widziałem.
djmatti91 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Nie wiem czy wiecie ale w Czwie powstało studio detalingowe wraz z możliwością kupna kosmetyków. Byłem tam dziś, chłopaki dopiero zaczynaja swoją działalność i jeszcze nie maja na miejscu kosmetyków, ale po rozmowie z jednym z właścicieli dowiedziałem się że współpracują z znanym tutaj MX Nowicki. www.autokosmetyka.czest.pl Zapowiada sie bardzo ciekawie. W ofercie ma być m.in. Zymol, Chemical Guys, Swissvax, Collinite etc.
karmal Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 Nie wiem czy wiecie ale w Czwie powstało studio detalingowe wraz z możliwością kupna kosmetyków. Byłem tam dziś, chłopaki dopiero zaczynaja swoją działalność i jeszcze nie maja na miejscu kosmetyków, ale po rozmowie z jednym z właścicieli dowiedziałem się że współpracują z znanym tutaj MX Nowicki. www.autokosmetyka.czest.pl Zapowiada sie bardzo ciekawie. W ofercie ma być m.in. Zymol, Chemical Guys, Swissvax, Collinite etc. Widziałem ich usługę kiedyś w serwisie ala grupon Może więcej czyściutkich aut po Cz-wie będzie jeździło
barteq161 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 Karol w sensie robia ok czy nie ;>
djmatti91 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 Tak planuję jechac dziś tam umyć auto, zobaczymy, jesli to zrobie to sie wypowiem
barteq161 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 I podaj takie realne ceny bo moze bede bardziej konkurencyjny
barteq161 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Adam przez chwile na poczatku myslalem ze ty jestes w SNB ale numer mi sie nie zgadzal
Sucre Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Haha ja nie, ale będę gdzie indziej
Rekomendowane odpowiedzi