Jump to content

Czy ktoś ma pożyczyć polerkę ??

Recommended Posts

Witam

Czy ktoś ma pożyczyć za opłatą polerkę. Chciałbym zrobić korektę, a nie bardzo mi się widzi kupować polerki bo nie zamierzam tego robić zarobkowo, a wyłącznie dla własnego użytku.

Jeśli ktoś miał by chwilowo niepotrzebną (najlepiej na weekend 13-15 lipiec) :) z okolic Piaseczna bądź z Warszawy chętnie się dogadam.

Pozdrawiam i czekam na info na PW

A to myślisz, że jak ktoś robi dla własnego użytku to nie kupuje polerki ? 8-)

A co to wnosi do tematu?

Może nie opłaca mu się inwestować 700-800zł w zestaw, który użyje raz i będzie leżał przez 5 lat w szafie.

Mnie też na razie nie stać na maszynę, dlatego dogadałem się z jednym z kolegów z forum i w wolnej chwili pożyczę od niego sprzęt.

kedarkk, ja na początek bawię się w ręczną polerkę, jak dojdę trochę do wprawy to dopiero zacznę rozglądać się za maszyną :)

Już przerabiałem ten temat z ręczną polerką i efekt był beznadziejny. Później kupiłem dysk polerski 2 gąbki niebieski wafel cut oraz czarny polerski pasty to menzerny 500 i 3000 (oczywiście glinka, UC, itd.) Dysk zamontowałem na wiertarce coś tam zeszło ale musiałem się nieźle nagimnastykować żeby utrzymać ją w rękach i teraz chciałbym zrobić wreszcie to dobrze raz na dłuższy czas.

Justyna, Ja ale trochę daleko chyba, że wpadniesz do Bawarii. Wyśmienitą LARE EPL-11.

Nie pytała Justyna, a kedarkk i napisał wyraźnie...

z okolic Piaseczna bądź z Warszawy chętnie się dogadam.

GUCIO-59 :thumbdown: