SzaKal Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Delikatna jak pH Neutral, skuteczna jak mocne, zasadowe piany! Jak pisze ValetPRO - "To najlepszy produkt jaki do tej pory stworzyliśmy." Czy ktoś wie coś więcej na temat tego produktu ?
ultratouch Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Też to wczoraj widziałem. Czyżby odpowiedź na magifoam?
daniels Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 może nie będzie przynajmniej rybą walić
Administrator Evo Opublikowano 6 Lipca 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 My aim with this product was to produce a pH neutral snow foam that would clean as well as an alkaline. This product does this brilliantly. Its not as foamy as our current pH neutral snow foam but the cleaning power is super charged. This product will not replace any of our current line up, its purely an addition. What also makes this product amazing is its ability to remove bug splats, and in this area i think its better than conventional alkaline based Snow foams. It can also be used neat to clean wheels and is safe on all types of wheels even magnesium. Its a perfect maintenance cleaner for exterior and wheels and is completely safe on all surfaces. It can be used for preparation work too, however it will not remove wax or sealant so in some cases professional may use an alkaline for their preparation work on the occasion it suits. Tutaj coś więcej na temat ww. produktu Swoją drogą tani nie będzie, u Angoli 30 funtów
daniels Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 coś czuje że jednak wosk zjadać będzie pierwszorzędnie
SJake Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 coś czuje że jednak wosk zjadać będzie pierwszorzędnie Jak się w miarę szybko nie spłucze to zapewne tak...
Brylant Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Panowie testował ktoś może już tą nowa piane??? Musze cos kupić bo konczy mi sie VP Neutral ph SF i tak nie moge zdecydowac sie czy próbować ta czy isc w kierunku AutoBrite MF??
escimo Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Brylant, ja mam zamiar przetestować... ale póki co opakowania tylko 5L... Może jakiś partner udostępni kilka "kropelek" na testy
SJake Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 ale póki co opakowania tylko 5L.. No... wiedza kosztuje
Paweł_Excede Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Panowie testował ktoś może już tą nowa piane??? Musze cos kupić bo konczy mi sie VP Neutral ph SF i tak nie moge zdecydowac sie czy próbować ta czy isc w kierunku AutoBrite MF?? ANSF świetnie domywa, naprawdę przyjemnie pachnie, ale nie pieni się mocno, co niektórych nie zadowoli, a innych ucieszy
SJake Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Paweł_Excede, to znaczy? Piana nie utrzymuje się długo? Bo kwestia spienienia to kwestia sprzętu.
Paweł_Excede Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 SJake, Spienienie to nie tylko kwestia sprzętu, ANSF nie pieni się mocno. To jest całkiem inna piana od MF, nie ma wydłużonego okresu utrzymywania się, raczej standardowo.
quadrifoglio Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 A jak wygląda wpływ na wosk??
Paweł_Excede Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 quadrifoglio, 1 miesięczny AF Passion kropelkował idealnie jak testowałem pianę, nawet szyby potraktowane wcześniej QD dalej bardzo dobrze kropelkowały. Piana ma pH neutralne i jest bezpieczna dla wosków i sealantów. Poza tym nadaje się do czyszczenia felg z polerowanego aluminium i magnezowych. Warto jeszcze dodać, że tą pianę można stosować w rozcieńczeniu 1:25-1:30, więc wychodzi bardzo ekonomicznie.
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 16 Lipca 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Pojawił się film z użyciem ANSF!:
escimo Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Szkoda, że pokazali jak wygląda piana na białym...
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 16 Lipca 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 escimo, za to widać jaką ma siłę czyszczącą na feldze i na białym lakierze, jeśli się przyjrzeć różnicy w odcieniu bieli przed spłukaniem i po
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 16 Lipca 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 damianTDCi, jak już to takie jednolitrowe
DS_Tomek Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Dzisiaj umyłem samochód VP Advanced Neutral Snow Foam. Pierwsze wrażenia mówią że to produkt udany - a musze przyznać że fanem klasycznej VP pH Neutral Snow Foam nie jestem. Zapach pomarańczowy, nienachalny, ale wyczuwalny - na plus. Domywanie brudu - pierwsze wrażenie na plus, a porównuję z uznanym zawodnikiem, czyli AB Magi Foam. Niestety, nie jest to produkt dla fanów 5cm warstwy gęstej, stojącej piany - prawdę mówiąc spływa dość szybko. Dla mnie to nie problem, bo ma domywać a nie wyglądać, ale warto to zauważyć. Używałem z Glorią FM10 z czterema filcami, ok 30ml na litr.
escimo Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Ja planuje stestować pianę w weekend
Capaz Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Niestety, nie jest to produkt dla fanów 5cm warstwy gęstej, stojącej piany - prawdę mówiąc spływa dość szybko. Dla mnie to nie problem, bo ma domywać a nie wyglądać, ale warto to zauważyć. Zwykła VP pH Neutral Snow Foam również szybko spływa... Moim zdaniem zbyt szybko, bo często nie nałożę jej dokładnie na cały samochód a miejscami już znika... Myślałem że nowy produkt będzie pod tym kątem lepszy... Dzięki Tomku za opisanie stanu faktycznego
Michał_Excede Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kKKcbrSmHb4&list=UUhqdhVYdSW9gddnBMRA5InQ&index=1&feature=plcp Udało nam się znaleźć czarny, brudny samochód do zaprezentowania piany. Zapraszamy do obejrzenia
escimo Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Michał_Excede, Można wiedzieć jakie stężenie piany użyliście i jak długo pozostała na aucie?
Rekomendowane odpowiedzi