KamoDBWC Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Czy Billberry na plastikach w silniku nie narobił szkód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morieris Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 wczoraj oglądałem na spocie osobiście i też na prostych liniach pełno "zębów" jak Ty prostych linii nie widziales wczoraj Czy Billberry na plastikach w silniku nie narobił szkód? nic nie ruszyl chłopaki za bardzo wyostrzacie te zdjęcia to nie kwestia wyostrzania bo chyba tylko jedno zdjecie wyostrzylem, imadższak mi kompresją zepsul jakosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adk Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zymol robi robotę Lepiej stał na BBS, stare i pospolite ale pasują do całokształtu, takie moje spostrzeżenie Poza tym super efekt !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morieris Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 adk, na bbsach wygladal dla mnie super z boku, niestety tej feldze masakrycznie brakowalo szerokosci i et bylo wysokie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Te ronale wychodziły w alfach i maseratti bez napisów RONAL wiec zadna pozniejsza ani wcześniejsza wersja... Astra fajnie odżyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morieris Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 miHoo79, wydaje mi sie ze mowisz o tej feldze raczej, a to co innego: albo o tej: poza tym moja felga jest na bank dedykowana do opla bo ma pierscien na 56.6 i rozstaw 4x100, a w alfach jest 4x98, maserati pewnie tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Nie nie mialem na mysli te: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morieris Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 no to to jest ronal taki jak moj i to jest pierwsza seria, sprawdzalem na niemieckich forach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Cycuś. Pewnie co chwile pytania: ''ile dałeś za malowanie?'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtuuus Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 [ot]Polerka czyni cuda, tutaj w pełni wypolerowane u mnie na aucie: [/ot] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morieris Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 takie male porownanie po roku od zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Piękny klasyk przywrócony do należytego stanu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Piękny wóz! Musisz mnie kiedyś przewieść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morieris Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Piękny wóz! Musisz mnie kiedyś przewieść! na przyjemnosci trzeba zaslużyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 lakikwap napisał/a: Piękny wóz! Musisz mnie kiedyś przewieść! na przyjemnosci trzeba zaslużyć _________________ Niech da z dzień wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 na przyjemnosci trzeba zaslużyć TAK!? Dobrze! Niech da z dzień wolny niema mowy, bez Wojtusia to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morieris Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 morieris napisał/a:na przyjemnosci trzeba zaslużyć TAK!? Dobrze! no dooobra jutro Cie przewioze Niech da z dzień wolny służba nie drużba.. futro samo sie nie zgrzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 no dooobra jutro Cie przewioze Teraz to woź sobie inne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 A nie przypadkiem ekhm innych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 geno, sorki, miało być w cytacie, często słysze podobne teksty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morieris Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 cos bym wkleil ale moze juz byc za grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Wklejaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 niewiem co ale pewnie by się coś znalazło. Także nic nie wklejaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi