norco Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Tak jak w temacie- czy znacie jakiś szybki i skuteczny sposób na usunięcie nieprzyjemnej woni rozlanego piwa w aucie? Szef miał kiedyś podobny problem. Dał samochód do prania, ale zapach nadal się utrzymuje.
m1chal Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 hmm mi sie rozlało piwo raz, jezdzilem tak z tym chyba z 1-2 tygodnie.... pozniej po prostu wypralem i nic nie bylo czuć wiec ogolnie nie wiem w czym problem kwestia chemii? moze nieprzyłożył się ktoś?
dropsone Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 jakies dwa tygodnie temu wylaly sie 4piwa w aucie zony w bagazniku kolo zapasowa doszczetnie zalane.... dzialanie bylo takie.... chyba z 10 mikrofibr do wytarcia tego wszystkiego do sucha.... wypsikanie wszystkiego apc i szorowanie nastempymi 5mf.... (przy okazji jak ladnie sie bagarznik doczyscil....) wywalone wszystkie mozliwe elementy na zewnatrz do wyschniecia wietrzenie bagażnika przez ok pol dnia i na koniec obfite spryskanie bagaznika ag odur eliminator dwa razy.... i mysle ze jest oki, biorac pod uwage ze jezdze innym autem bo jak wiadomo jak sie ciagle przebywa w tym samy to sie czlowiek przyzwyczaja ijuz sie potem go tak nie czuje....
vanquisz Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Żaden odur eliminator nie będzie tak skuteczny, jak ozonowanie.
spons Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Żaden odur eliminator nie będzie tak skuteczny, jak ozonowanie. Klocilbym sie
maya Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Żaden odur eliminator nie będzie tak skuteczny, jak ozonowanie. testowałeś VP Odour Eliminator albo nowy produkt od 4Nano ?
dropsone Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Panowie niewiem czy bedzie czy niebedzie..... i niebede sie kłócił ja zrobilem tak jak opisalem powyzej i pomoglo..... przeciez nie napisalem ze jest to jedyna opcja i kazdy ma tak robic, napewno jezeli ktos opisze jak pozbyl sie tego zapachu w inny sposob bedzie przydatne
norco Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Odgrzeję trochę kotleta Z góry wszystkim wielkie dzięki za zainteresowanie i pomoc. Na szczęście samo pranie wystarczyło. W przypadku samochodu od szefa pranie nie pomogło bo zapewne nieraz i niejedno piwko się tam wylało
detuk Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 do wywabiania zapachów polecam na przyszłosc biobrisk autosmarta....mleko ,piwo ,wymiociny i uryna...zabija wszystko
ireneuszbe Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 do wywabiania zapachów polecam na przyszłosc biobrisk autosmarta....mleko ,piwo ,wymiociny i uryna...zabija wszystko Walczyłem ostatnio z mlekiem - Enzyme Odour Eater'em i solidną ekstrakcją (oczywiście zapach był niesamowity . Ciut się sytuacja poprawiła ale czuć nadal... Czy ten Biobrisk sprawdza się na mleku? Gdzie można dostać?
AMS Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Z ryby ostatnio prałem tapicerkę w bagażniku jak i całą karoserię bagażnika po zdjęciu boczków. Prałem ValetPro HD dwa razy, po porządnym wysuszeniu nie wali już rybami
Rekomendowane odpowiedzi