Jump to content

Comparator z Biedronki

Recommended Posts

Witam :)

chciałem spytać bardziej doświadczonych ludzi czy warto kupić taką polerkę ?

raczej nie jestem kimś kto będzie nią pracował na chleb raczej raz na jakiś czas chciałem użyć żeby podpolerować autko :)

myślicie ze w cenie 150zł jest to dobra oferta?

wygląda to tak

img20120611191306.th.jpg

img20120611191217.th.jpg

img20120611191200.th.jpg

Ile ma gwarancji? Jak z rok to bierz.

Nie ma stabilizacji i soft startu jak to tanie maszyny, pewnie trochę ciężka. Zakres obrotów obleci. Jak chcesz jej używać 3 razy w roku będzie ok. No i rotacja na początek - musisz uważać :P

no zakładam ze 12 miesiecy ma minimum wiesz nie spytałem ale w większości maja 12 lub 24 mies gwarancji ;)

ale ja z moim zapałem do takiej pracy to bede jej używał na prawd 3 razy do roku wiec nie chce kupować mega drogiego zaawansowanego sprzętu bo będzie sie marnował w moich rekach ;)

no zakładam ze 12 miesiecy ma minimum wiesz nie spytałem ale w większości maja 12 lub 24 mies gwarancji

Musi mieć przynajmniej 2 lata bo tyle wynosi minimalna gwarancja na towar sprzedawany na terenie Unii Europejskiej.

W biedronce jest ten plus, ze nie ma problemu z gwarancja. Kasiorke oddadza i po problemie :) Tyle ze kiedys kupilem u nich myjke ultradzwiekowa i byla zupelnie nieskuteczna. Pieniadze zwrocili bez szemrania. Polerka to raczej zakonczy zywot w polowie auta.

Pomyśl w ten sposób: przelecę raz na jakiś czas swój samochód i tyle więc po co wydawać 400-600-800-1200-1600-1800 zł... ? Jednak nawet maszyną za 2000 możesz zje..ć sobie lakier... wybór pozostawiam tobie ale zawsze wychodzi na to że tanie jest drogie...

• 1 month later...