damian Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Witam, dzisiejszy test jest sponsorowany dużej części przez 4cleaner.eu 4cleaner Cockpit Fresh Opis producenta: Emulsja do czyszczenia i nabłyszczania deski rozdzielczej i innych powierzchni z tworzyw sztucznych wewnątrz i na zewnątrz samochodu. Preparat czyści, odświeża, nadaje połysk tworzywom. Ożywia i pogłębia kolor czyszczonych elementów. Preparat mocno perfumowany, dostępny w trzech wariantach zapachowych: gumy do żucia – słodki, owocowy zapach, zapach pomarańczy, zapach morski. Pozostawia uczucie świeżości. Preparat antystatyczny. Środek w miękkiej butelce z korkiem. Zapach gumy balonowej, jak dla mnie to jest bardzo ładny, że można wąchać przed snem. Konsystencja rzadka. To czas na test na plastkich wcześniej wyczyszczonych 4cleaner Multi Cleaner. Mleczko nakładałem bawełnianym aplikatorem: Takie wykończenie daje produkt, prawa po, lewa przed: Teraz boczek drzwiowy: prawa po, lewa przed: i kolejne drzwi: i efekt: A tak nabłyszczyło kierownice: Jak dla mnie plastki błyszczą się za mocno po użyciu Cockpit Fresh, więc produkt dla tych, którzy lubią takie wykończenie. Środek jest wydajny, więc taka butelka starczy na długi czas. Zapach jak dla mnie genialny, czuć prawdziwą gumą balonową Jak na środek niskobudżetowy to jest ok
escimo Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Dla mnie kolor mocno pasuje dla komisów samochodowych . Czekam na info o trwałości
damian Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Dla mnie kolor mocno pasuje dla komisów samochodowych . Zgadzam się z Tobą
trutys Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Jak dla mnie plastki błyszczą się za mocno po użyciu Cockpit Fresh, więc produkt dla tych, którzy lubią takie wykończenie. Środek jest wydajny, więc taka butelka starczy na długi czas. Zapach jak dla mnie genialny, czuć prawdziwą gumą balonową Jak na środek niskobudżetowy to jest ok Z tego co wiem, klienci rozcieńczają produkt, już tak się nie błyszczy, a zapach i tak się utrzymuje
damian Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Z obserwacji po paru dniach wynika: -powstają plamy po deszczu: -plastiki zrobiły się bardziej matowe:
escimo Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Plamy po deszczu nie wyglądają za ładnie...
Rekomendowane odpowiedzi