Maciek90 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Maciek90, a jakieś ogarnięcie komory silnika planujesz? No w sumie to na dniach mam zamiar coś działać w tym kierunku czekam aż się pogoda troszkę polepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitBull89 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 dobra robota kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelradom Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Maciek90, Jeśli Cię interesuje mam komplet foteli i kanape tylną od sierry wyglądają jak nowe brakuje jednego zagłówka i tylny dyfer. Są to fotele te szerokie od najbogatszej wersji jak coś to priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Fajny początek Tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 fajna ścierka. Mam lekki sentyment bo sam śmigałem Scorpio Przy okazji pozdro dla wszystkich z SF i FST A misia z foteli bym zostawił - bo jest... z epoki Fajna robota i auto w niezłej kondycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 oj tam, ta rękawica CG nie jest zła Wg mnie jak nasiąknie to nie jest za ciężka Ale to może zależy od ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedras_GW Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Robota piękna, gdyby nie ten miś na siedzeniach psujący cały efekt byłby niezły klasyk. Zastanów się czy nie warto jednak poszukać fotela na podmiankę, może da radę zrobić przeszczep z kupionego gdzieś fotela pasażera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julek Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Robota spoko. Fajnie pracuje się przy takich autach bo efekt jest zawsze widoczny. A co do maszyny polerskiej, czy ona nie wygląda jak Makita 9227cb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Julek, większość polerek za 100 zł "wygląda" jak makita..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julek Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Julek, większość polerek za 100 zł "wygląda" jak makita..... A ja już się wystraszyłem, że przepłaciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Tym razem wrzucę trochę fotek z mycia komory silnika tylko od razu zaznaczam że nie jest to jakieś super dokładne mycie tylko takie powierzchniowe odkurzenie a to głownie z dwóch powodów pierwszy to moje ciągle obawy co do tego żeby podczas mycia nie urwać jakiś złączek albo czegoś nie zalać a drugi to miałem trochę luźny korek wlewu oleju dlatego też jest w okolicach wlewu oleju tak brudno jakoś go uszczelniłem domowymi sposobami ale i tak była obawa żeby woda nie naleciała do środka. Ogólnie zawsze jest troszkę lepiej niż było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwsrc Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ogólnie zawsze jest troszkę lepiej niż było I o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Słabiutko jakbyś się postarał to na sucho byś dużo lepiej to zrobił Ale plus za chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julek Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Polecam mycie niskim ciśnieniem np. wężem ogrodowym, w połączeniu z pracą pędzelkami wszystko jest do ogarnięcia. Zdecydowanie mniejsze ryzyko, że coś pójdzie nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi