Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

jeśli mogę to ja polecę siebie :) prawdziwego pasjonata motoryzacyjnego dlatego będę dbał o każde auto jak o swoje, maluję za 300zł od elementu i dla zainteresowanych dodam że zajmujemy się też hydrografiką

a oto filmik nakręcony u nas dla tych co chcą się dowiedzieć co to hydrografika :) zapraszam, jeśli są jakieś pytania chętnie odpowiem.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

witajcie.

po oględzinach mojego samochodu u Piotrka w detailingservice zdecydowałem się jednak na lakierowanie elementów. jest ruda, trzeba to zrobić oraz odchodzący klar na dachu.

jest w Krakowie bardzo dobry lakiernik?

oraz kogo poleca sam Piotrek z detailingservice? mówił, że to jego lakiernik :dontknow:

Opublikowano
witajcie.

po oględzinach mojego samochodu u Piotrka w detailingservice zdecydowałem się jednak na lakierowanie elementów. jest ruda, trzeba to zrobić oraz odchodzący klar na dachu.

jest w Krakowie bardzo dobry lakiernik?

oraz kogo poleca sam Piotrek z detailingservice? mówił, że to jego lakiernik :dontknow:

Kolego kręcisz sie coś w okolicach nowego kleparza? Jak coś to podjedz do mnie

Opublikowano

karambol, nawet nie żartuj że w tych okolicach jesteś. Napisz mi na PW gdzie się mieścisz, bo nie wiem w takim razie czy w zeszłym roku byłem u Ciebie, czy jakiegoś z Twoich sąsiadów.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

z powodu wyjazdu na wakacje temat stanął w miejscu.

Czy może ktoś z Was robił coś w ostatnim czasie?

Poleca lakiernika w Krakowie lub okolicach?

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Panowie a taką obcierkę zderzaka i błotnika to za ile naprawię? na błotniku jest mała wgniotka i wychodzi już ruda...Może któryś z krakowskich kolegów chce dorobić?;)

skoda22.jpg.e16131d72d052cc35d2c7d3463ecca5a.jpg

skoda11.jpg.fd4268c524da578eb59c46343b314c05.jpg

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

odświeżam temat.

szukam bardzo dobrego lakiernika w Krakowie.

pytałem w AUTO MARKOWSKI na ul. Centralnej - jednak nie podejmą się, bo są zawaleni robotą i nie mają czasu ...

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Odświeżę trochę temat.. Szykuje mi się lakierowanie kilku elementów.. Czy poleci ktoś dobrego lakiernika w Krakowie?

Opublikowano

Ja mogę śmiało polecić Paint fix pro, był na prandoty ale teraz maluje u siebie przy wylotówce na Olkusz.
Ja i mój kumpel tam oddawaliśmy auta i obydwoje jesteśmy mega zadowoleni.

Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka