iljash Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2014 jak cenowo sie przedstawia powiedzmy normalny element, jak liczy ? , chce zestawic poprostu do "mojego" lakiernika
hydrografikaKrK Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 jeśli mogę to ja polecę siebie prawdziwego pasjonata motoryzacyjnego dlatego będę dbał o każde auto jak o swoje, maluję za 300zł od elementu i dla zainteresowanych dodam że zajmujemy się też hydrografiką a oto filmik nakręcony u nas dla tych co chcą się dowiedzieć co to hydrografika zapraszam, jeśli są jakieś pytania chętnie odpowiem.
daniel.z Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2014 witajcie. po oględzinach mojego samochodu u Piotrka w detailingservice zdecydowałem się jednak na lakierowanie elementów. jest ruda, trzeba to zrobić oraz odchodzący klar na dachu. jest w Krakowie bardzo dobry lakiernik? oraz kogo poleca sam Piotrek z detailingservice? mówił, że to jego lakiernik
karambol Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2014 witajcie.po oględzinach mojego samochodu u Piotrka w detailingservice zdecydowałem się jednak na lakierowanie elementów. jest ruda, trzeba to zrobić oraz odchodzący klar na dachu. jest w Krakowie bardzo dobry lakiernik? oraz kogo poleca sam Piotrek z detailingservice? mówił, że to jego lakiernik Kolego kręcisz sie coś w okolicach nowego kleparza? Jak coś to podjedz do mnie
daniel.z Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2014 no krece sie, krece. na uczelnie podjezdzam oraz galerie czasem. daj na PW namiary
kerad Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2014 karambol, nawet nie żartuj że w tych okolicach jesteś. Napisz mi na PW gdzie się mieścisz, bo nie wiem w takim razie czy w zeszłym roku byłem u Ciebie, czy jakiegoś z Twoich sąsiadów.
daniel.z Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Witam, z powodu wyjazdu na wakacje temat stanął w miejscu. Czy może ktoś z Was robił coś w ostatnim czasie? Poleca lakiernika w Krakowie lub okolicach?
daniel.z Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 Da radę ktoś odpowiedzieć?
tobiasz20 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2014 Panowie a taką obcierkę zderzaka i błotnika to za ile naprawię? na błotniku jest mała wgniotka i wychodzi już ruda...Może któryś z krakowskich kolegów chce dorobić?
daniel.z Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 odświeżam temat. szukam bardzo dobrego lakiernika w Krakowie. pytałem w AUTO MARKOWSKI na ul. Centralnej - jednak nie podejmą się, bo są zawaleni robotą i nie mają czasu ...
Jaca KSI Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 Ma ktoś namiar na dobrego lakiernika? Potrzebują zderzak w LB9A pomalować
Tommy Lee Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Jakby co to mam namiar na dobrego lakiernika z Bochni
lukasz84 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Moge prosić o namiary na lakiernika w Bochni?
pacholekck Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 poleci ktoś jakiegoś dobrego lakiernika w dobrej cenie w Krakowie?
piwczus Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Odświeżę trochę temat.. Szykuje mi się lakierowanie kilku elementów.. Czy poleci ktoś dobrego lakiernika w Krakowie?
Pezet85 Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Ja mogę śmiało polecić Paint fix pro, był na prandoty ale teraz maluje u siebie przy wylotówce na Olkusz.Ja i mój kumpel tam oddawaliśmy auta i obydwoje jesteśmy mega zadowoleni.Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi