lukas10313 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jak będziesz w posiadaniu zdjęcia z drobinami złota na jasnym lakierze to wklej je proszę tutaj Podbijam
ShiningCar Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Xkem, lukas10313, jeśli (znów) nie stanie nic na przeszkodzie to w tym tygodniu wkleję fotki perły i złota na jasnym lakierze
Pan Miyagi Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Proszę pamiętać o purple Chociaż zdjęcie jakieś..
Sucre Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Oj jak widzę te zdjęcia to mam mega smaka na coś takiego Na wiosnę będzie trzeba coś pomyśleć..
lukas10313 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Myślę że takie drobinki będą się dobrze czepiać lakieru po ręcznym UC. Czekamy na fotki i cleaner dedykowany. I byle do wiosny
Carire Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 ShiningCar, cleaner będzie w tym miesiącu ? Pozdrawiam
bili20@o2.pl Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 O efektach wykończenia PURPLE zapewne przekonamy się przy kolejnej dostawie.Kiedy ona nastąpi? Zależy tylko od Was Kwestia udostępnienia produktu/ów do testu zostanie oczywiście dograna edit. Wykończenie złote na czarnym lakierze. Obrazek motylanoga! A ja planowałem na wiosnę kupić C1. No i jak tu wybrać rozumem, jak serce woła o drobinki złota EDIT: myślicie, że podsunąłem właśnie dobry pomysł Gtechniqowi?
ShiningCar Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Proszę pamiętać o purple Niestety, ale John nie zdążył wrzucić mi do paczki samplera z tym wykończeniem. Ale być może dośle mi zdjęcie Sucre, zapraszam lukas10313, Carire, jedzie, jedzie i dojechać nie może! Przez dłuższy czas brakowało składnika do wyrobu PURE (stąd jego brak w naszym sklepie), ale mam nadzieję, że lada dzień wyląduje u nas. bili20@o2.pl,
lukas10313 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Pozwolę sobie jeszcze spytać, czy wiadomo cosik o zawartości carnauby w Glitz-u ?
ShiningCar Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 lukas10313, z uzyskanych informacji (bardzo świeżych ) wynika, że zawartość carnauby w wosku Glitz to 35%
ShiningCar Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Dziś testowo został nałożony wosk ze złotym wykończeniem oraz perłowym na lakierze biała perła (takie trochę masło maślane ). Efekty możecie zobaczyć poniżej. W obu przypadkach wosk GLITZ. Skrajny element lewego przedniego błotnika - złote wykończenie - nałożony wosk, przed polerowaniem (zdj.1) Środkowa część przedniego błotnika - perłowe wykończenie - nałożony wosk, przed polerowaniem (zdj.2) Mam nadzieję, że coś niecoś jest widoczne Widoczna różnica pomiędzy złotym wykończeniem a perłowym lakierem. Widoczne szczególnie w dolnej części błotnika drobinki perły wosku GLITZ. Czerwony akryl plus GLITZ złote wykończenie.
Carire Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 ShiningCar, no powiem Ci ze drobinki perły podobaja mi sie bardzo widac roznice na czarnym TS zaaplikuj jak bedziesz mogl
ShiningCar Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Maciej, w tym temacie jest zdjęcie na czarnym lakierze ze złotymi drobinkami. Sugerowałbym raczej takie rozwiązanie, chyba, że perła nie daje Ci spokoju Drobinki perły są nieco większe od drobinek złota przez co efekt na ciemnym kolorze nie wszystkim przypadnie do gustu (gusta i guściki ) natomiast na jasnym kolorze jak widać prezentuje się całkiem przyzwoicie?
Carire Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Karol rozumiem nie powiem wyglada ciekawie
ShiningCar Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Karol rozumiem nie powiem wyglada ciekawie Jeśli wrażenia wizualne odpowiadają twoim gustom to jest mi bardzo miło
Pan Miyagi Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 strasznie ciemne te zdjęcia z białym lakierem a na czym polega efekt purple? ktoś chętny na zakup samplera z perłą na pół?
ShiningCar Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 strasznie ciemne te zdjęcia z białym lakierem Niestety, ale ciężko jest złapać coś w miarę ostrego. Z pewnością będę miał jeszcze kontakt z samochodem - jeśli będę miał aparat pod ręką postaram się coś pstryknąć. a na czym polega efekt purple? Tak samo jak perła/srebro/złoto wykańcza powierzchnię. W tym przypadku zalecane jest użycie na mocno ciemnych kolorach.
Carire Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Karol to zapodaj lepsze foty czyli purple na ciemnych a na jasnych jakie zalecasz?
ShiningCar Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jeśli tylko będzie okazja nie omieszkam użyć aparatu Na ciemnych kolorach - gold/purple (silver). Na jasnych - perl/silver/gold. Oczywiście jest to moja subiektywna opinia p.s. Do wydania przeznaczone są 2 woski - ze złotym wykończeniem oraz ARMOUR (najtrwalszy z gamy Mitchell&King) - być może pojawią się niezależne opinie na ich temat Dojechał także cleaner PURE oraz nowy zapach Cucumber (zielony ogórek )
ShiningCar Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2012 Carire, jeśli tylko będzie okazja to przetestuję Na stronie Mitchell&King pojawiło się zdjęcie z wykończeniem PURPLE. Informuję również o możliwość zakupu wosku GLITZ w opakowaniu 30ml (180zl)
ShiningCar Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 A może coś w tym stylu? Zresztą zobaczcie sami W ofercie Mitchell&King pojawiły się bardzo ciekawe zestawy : Wszytskie możecie znalezć tutaj
Administrator Evo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 ShiningCar, te fajne metalowe opakowania z tej walizki, to jaka pojemość ? W tę strone firma powinna iść, a nie kryształy/marmury...
Rekomendowane odpowiedzi