plotek Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Witam A więc potrzebuję porady. Kumplowi wybuchła pianka montażowa w pobliżu auta, czego skutkiem jest to, że spora jej ilość znalazła się na wspomnianym powyżej aucie. Oczywiście zaschła. Rewitalizacja lakieru, zaczynając od papieru ściernego "na mokro" pomoże? Będę wdzięczny za sugestie. Na dniach mam zabrać się za to auto i zastanawiam się jaką taktykę obrać Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestro00 Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 1. fotka 2. nie dało sie zerwać po zaschnieciu ? 3. dobra taśma samoprzylepna i zrywanie raz za razem Link to comment Share on other sites More sharing options...
plotek Posted May 9, 2012 Author Report Share Posted May 9, 2012 1. fotka2. nie dało sie zerwać po zaschnieciu ? 3. dobra taśma samoprzylepna i zrywanie raz za razem 1. Zdjęcia będę mógł zaprezentować dopiero jutro gdy dostanę auto w swoje ręce do przeprowadzenia korekty 2. Znajomy niestety tego nie zrobił 3. Jako, że cała feralna sytuacja miała miejsce kilka dni temu- nie wiem czy to się uda, pianka zdążyła już zapewne dobrze wyschnąć, ale oczywiście spróbuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcingg Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 w marketach są specjalne płyny które rozpuszczają pianki montażowe nie wiem tylko jak wtedy z lakierem ale nie sądzę żeby było więcej do roboty jak z korektą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts