Jump to content

Chemia i kosmetyki AMBERSIL

Recommended Posts

Posted

Hej, proponuję zapoznanie się z ofertą na tej stronie:

http://www.ambersil.ajm.pl/

Od kilku używam niektórych produktów przy swojej produkcji i dzisiaj kupując jeden z nich wpadł mi do ręki ich katalog. I proszę, są nawet kosmetyki samochodowe. Nie używałem ich jeszcze, oprócz foam' a do plastików wewnętrznych - działał znakomicie.

Może ktoś z szacownego grona się zetknął?

Posted

Ja używałem prawie wszystkich samochodowych z serii Groom i kilku typowo chemicznych.

Mój znajomy pracuje w firmie która jest głównym przedstawicielem i kupuję od niego.

Jedyny produkt który mi nie przypasował to właśnie spray to plastików wewnętrznych - za tłusty jak dla mnie ale ma dobre właściwości czyszczące. Extra jest pianka do tapicerki - dla mnie numer jeden na rynku zwłaszcza ,że jest bardzo tania. Pianka do opon - używam ale wymaga neutralnego szamponu żeby efekt się trzymał, exterior trim spray podobnie. Sealanta używałem ale tylko nakładałem na nie swoim aucie - podobał mi się jak i kilka innych kosmetyków z tej serii.

Dobrze działa też traffic film remover oraz inne degreasery.

Moim zdaniem porównywalne z sonaxem a nawet trochę lepsze a za dużo mniejszą kasę.

Kosmetyki do wnętrza maja zaje...sty jabłkowy zapach.