Administrator Evo Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 ...i w żadnym wypadku nie są to porównywalne produkty Różne zastosowanie, różne przygotowanie powierzchni, C 1,5 tylko na goły lakier, Sonax na wszystko, i tak dalej, i tak dalej
kubik Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 ...i w żadnym wypadku nie są to porównywalne produkty Różne zastosowanie, różne przygotowanie powierzchni, C 1,5 tylko na goły lakier, Sonax na wszystko, i tak dalej, i tak dalej Wszystko się zgadza, akurat miałem pod ręką,więc pomyślałem czemu nie ,bo gdyby sprawa przybrała innego obrotu...
Gtechniq Mike Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 kubik, dobry pomysł na test z kabiną, choć c1.5v2 pokazuje pazury po aplikacji na lakier. P.S po testach C1.5 V2 uważam, że warto było by mu założyć osobny temat Evo, C1.5 możesz kłaść na wszystko, guma, plastik, vinyl, lakier, szyba.. nie pozostawia smug, śladów ani tłustej powierzchni.
Administrator Evo Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Evo, C1.5 możesz kłaść na wszystko, guma, plastik, vinyl, lakier, szyba.. nie pozostawia smug, śladów ani tłustej powierzchni. Wiem o tym, w moim poście chodziło o fakt że C1,5 nie poożysz już na np. warstwe istniejącego wosku.
Gtechniq Mike Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Wiem o tym, w moim poście chodziło o fakt że C1,5 nie poożysz już na np. warstwe istniejącego wosku. Nigdy nie widziałem sensu w kładzeniu jednego produktu na drugi, kiedy mogą razem nie współdziałać, ale jak ktoś lubi, to czemu nie?
kubik Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 kubik, kiedy poleci na lakier? Jak mi lekarz pozwoli zdjąć ortezę i będę mógł pojechać do dziupli Założę wtedy nowy topic,no chyba,że mnie ktoś uprzedzi
michałoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Griffe, czy C1,5 podobnie jak Reload daje rownie duzy poslizg przy wycieraniu srodka mf ? wg. mnie aż tak dużego poślizgu nie daje. Mówisz o v2? Ja niestety nie używałem v1 i nie mam porównania Tak pisałem o V1 bo tylko tą wersję miałem.
M4ciek Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 ja niebawem będę miał możliwość przetestowania v1 i v2
kubik Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 ja niebawem będę miał możliwość przetestowania v1 i v2
Rekomendowane odpowiedzi