chotek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Dobra... robimy kolejne podejscie z quadrifoglio pomyslelismy, zeby rzucic jakis termin w polowie wrzesnia... Czekamy na propozycje przez najblizszy tydzien. Pozniej ustalamy termin
ulik87 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 ktoś chętny, żeby wytestować moje colli 476? bo już trzeci raz położyłem na BMkę i trzeci raz mam wrażenie, że ma gównianą trwałość. ostatnio przeleciałem achillesem z VP, położyłem, zostawiłem na noc w garażu...i po 2 tygodniach cienizna jakaś może ktoś miał wcześniejsze doświadczenie z tym woskiem i chciałby na masce wytestować? (bo całą brykę na wszelki wypadek odradzam...szkoda zachodu).
chotek Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ja moge jesli nie na volvie (lezy teraz zymol) to na golfie Ale nie przejmuj sie... tez mam wrazenie, ze duragloss ma lepsza trwalosc niz carbon. Ja na zime zastanawialem sie nad colli... wiec moge przetestowac
quadrifoglio Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ja mam Coli jak chcesz możemy zrobić jakieś porównanie. Może zanim kupiłeś wosk był zamrożony albo coś innego się z nim stało??
ulik87 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 jak będzie jakiś spontan i nie zapomnę, to wezmę próbki. nie jestem w stanie sprawdzić, co się z tym działo przed zakupem. zimą wszystko temperaturoczułe wziąłem do domu, więc ja nie dałem dupala. starsznie jestem zawiedziony, bo tyle się pisze o legendarnej wytrzymałości tego wosku, a kropelkowanie u mnie po 2ch tygodniach to historia nie wiem, może taki lakier? może coś robię źle...może się czepiam, dlatego chciałbym, żeby inni sprawdzili.
chotek Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 troche dziwnie krótko... tyle to u mnie aio cherry glaze trzymalo i to przy jednej warstwie dobra wracamy do tematu... TO KIEDY TO SPOTKANIE ROBIMY
ulik87 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 sobota, 15 września, po południu jakoś? zdołacie zebrać dupy w 2 tygodnie?
quadrifoglio Opublikowano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Ja myślałłem o niedzieli 16 września zawsze to dzień wolny od pracy i od popołudniowych imprez więc może więcej osób będzie mogło się zjawić. Ten poprzedni spot też był w jakieś śwęto i frekwencja dopisała fajnie by było to powtórzyć Ale jeżeli więcej osób preferuje sobotę to może zostać sobota
chotek Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Mi wszystko jedno... dostosuje sie. Takze rzucajcie terminy, godziny a ja bede
ulik87 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Ja z reguły zaczynam pracę w poniedziałki w nocy, o 1:30 wstaję, więc idę spać razem z przedszkolakami ale wczesne popołudnie niedzielne, czemu nie.
chotek Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 mi sie wydaje, ze lepiej sobote. na spokojnie sie umowic trzeba na jakas 17 max 18. sobota, 15 września, po południu jakoś? zdołacie zebrać dupy w 2 tygodnie? o tak dokladnie
chotek Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 No i klops... Wstepnie sobota 15tego zajeta. Tzn wstepnie mam zajete popoludnie... Gdyby cos sie zmienilo to dam znac ale rewelacji nie wróże... Takze planujcie i zobaczymy co wyjdzie. Moze choc na chwile mi sie uda zaleciec
ulik87 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Czotek, kuwa, sam się ogarnij najpierw robisz zamieszanie, a potem kładziesz lachę, bo masz jakieś ciemne interesy w sobotę Ja już pisałem, sobota mi pasi i wtedy mam sporo czasu, niedziela mi pasi, ale mam chwilę wczesnym popołudniem. tylko samochód zeszmacony a do tego jakiś uprzejmy Puławianin okazał wczoraj (poniedziałek) swą gościnę robiąc mi piękną rysę na całej długości boku. a dwa tygodnie temu, tuż po odświeżeniu lakieru i wosku, mój psiak nie wiedzieć czemu wskoczył łapskami na maskę, zostawiając piękne rysy także moja fura aktualnie wygląda jak szmata. a do tego próbowałem naprawić złażący klar i trochę nie wyszło jak trzeba...
chotek Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 jesli nie pojade do warszawy i nic mi nie wypadnie to bede. Ale napisalem, ze moze mi cos wypasc bo nie widze byscie sie na jakis termin zdecydowali ;P skonczy sie tym, ze sie spotkamy we dwoch i tyle ;P
ulik87 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Ta, albo ja sam ze sobą się spotkam Może ktoś mi kolejną rysę pier...lnie na samochodzie?
chotek Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 jak chcesz to ja moge, tylko daj znac jaka chcesz ;P cienka gleboka, plytka i szersza, prosta czy moze jakis szlaczek?
ulik87 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 jak chcesz to ja moge, tylko daj znac jaka chcesz ;P cienka gleboka, plytka i szersza, prosta czy moze jakis szlaczek? najlepiej, żeby komponowała się z tą pierwszą będę mówił, że to pakiet ALPINY
chotek Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Da sie zrobic ok wstepnie w sobote bede w pulawach
borowa Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Witajcie. To co, sobota? Nie mam póki co innych planów więc mogę podjechać. Tylko zaznaczam, że będę brudnym, nie chce mi się nawet auta myć
ulik87 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 to co, 17ta? i tak nie ma co szaleć z picowaniem, bo nie wiadomo jak pogoda
chotek Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 no okazuje sie, ze ja w piatek jade do Wawy... w sobote do max 16 jestem zajety. Wiec mi jak najbardziej pasuje
ulik87 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 gdzie się zameldować jutro? i czy w ogóle mam się meldować? Szotek, rozsyłałeś może privy? Koniczynek coś zamilkł
quadrifoglio Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Koniczynek coś zamilkł Bo niestety praca jutro
ulik87 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 To może ustalić tak, żeby wszyscy mogli być?
Rekomendowane odpowiedzi