Maark Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Uwazajcie jak bedziecie parkowac gdzies w okolicy Azotow... jakies zmutowane ptactwo tu lata... Jak robilem korekte drzwi to zbombardowalo mi maske... no gdzies z 5 kup... lezaly moze z 5-10 min... powycieralem... i tak sie wżarły... (bialych sladow brak), ze pod kątem widac gdzie byly... nawet reczna korekta tego nie "naprawila". Te ptaki to jakiś kataklizm, skoro są tak "skuteczne". Wolę nie myśleć jak wyglądają samochody osób, które pracują na co dzień w Z.A. i tam parkują. Mnie zdenerwowałby już przeciętny bombardujący gołąb.
chotek Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 ok. Utworzyłem fun page Grupy Pulawskiej na Facebooku. http://www.facebook.com/pages/Auto-Deta ... 0039321038 Kto tam z Pulaw, powiatu pulawskiego i okolicznych zapisywac sie.
Maark Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Popieram pomysł ze stroną na fb i dołączam.
quadrifoglio Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 1 lipca na WST do Ułęża jedzie sporo osób z Wa-wy. Może by się wybrać razem i małe spotkanie zrobić??
chotek Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 w innym terminie jak najbardziej. ale dwa najblizsze weekendy odpadaja...
chotek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Jakos dawno mnie nie bylo, ale widze, ze w temacie spotkan nic sie nie dzieje... Taka ladna pogoda i co... i nie ma chetnych? Taka ladna Marine nam otworzyli w Pulawach... moze jakis spot? http://www.marina-pulawy.pl/kontakt/
quadrifoglio Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Ja bym się chętnie spotkał ale dopiero końcówka przyszłego tygodnia, ewentualnie następny
chotek Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Dobra, ruszycie sie cos? Ja proponuje miejsce - parking przy porcie. Jest dosc fajnie oswietlony. Jak cos biore aparat i porobi sie zdjecia. Tylko zapodajcie jakis termin spotu!!!!
Pavlik Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Oj tak, miejsce na spota pierwsza klasa
quadrifoglio Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 To może sobota w godzinach popołudniowych??
kamil8700 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 jestem za sobotą ale godziny raczej wczesne popołudniowe, niż wieczorne....
Pavlik Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Na Waszym miejscu zrobiłbym spota po zmroku, fajne tam fotki wychodzą: a jak ktoś jeszcze weźmie dobry aparat ze statywem
Griffe Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Dobry aparat ze statywem to nie problem, moze warto sie przejechac
chotek Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 mi na tygodniu pasuje raczej kazdy dzien. Jesli w sobote/niedziele to najwczesniej po 17... no w sobote na upartego moze byc wczesniej. Takze w dalszym ciagu czekam na info i postaram sie dostosowac. Naszykowac aparat i po prostu byc Aaaa i umyc auto wczesniej musze
borowa Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 W niedzielę przejeżdżałem przez Puławy i właśnie myślałem czego tutaj taka cisza Sobota/niedziela czemu nie, może podjadę, ale tym razem będę brudasem
quadrifoglio Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 To co, sobota 17 może być?? Jak ktoś chce wcześniej/później to piszcie konkretne godziny bo tak to nic nie ustalimy. Griffe zapraszamy ale jak będziesz to nie odpuszczę będziesz musiał mnie przewieźć
chotek Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Hmm aj w nocy ten parking lepiej wyglada Jak dla mnie moze byc i sobota... I 17 :-) Naszykuje aparat
ulik87 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Dzięki za info na prv, ale o ile dziś wieczorem dałbym radę,o tyle w sobotę już mam zarezerwowane popołudnie.
borowa Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 To co z jutrem? Będzie to, nie będzie? Bo nie wiem jak planować sobie popołudnie/wieczór. A może Wy podjechalibyście do Lublina?
chotek Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 ja jestem gotowy na jutro ;P musze jeszcze doodkurzac auto i je umyc ;P ale na lublin to nie dam rady... za duzo roboty na miejscu mam To co jutro 17 puławy?
borowa Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ja bym podjechał, ale widzę małe zainteresowanie, dlatego wciąż się zastanawiam.
chotek Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 jak zwykle... rozgadaja sie... a chwile przed terminem cisza... tak jak ostatnio ;P z tym, ze ostatnio kilka osob sie pojawilo ;P W razie czego dajcie znac to ja sie pojawie
quadrifoglio Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Sam nie wiem może na za tydzień przełożyć to będzie więcej osób
borowa Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 No to trudno, skoro tak to ja jutro odpuszczam Szkoda. Za tydzień mnie w ogóle nie ma, mam zlot w Kielcach, a później uciekam do Rzeszowa.
chotek Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Sam nie wiem może na za tydzień przełożyć to będzie więcej osób no z takim nastawieniem, czajeniem sie to nigdy nie bedzie zadowalajacej liczby osob. No ale jak chcecie Najwyzej dzisiaj nie bede myl auta
Rekomendowane odpowiedzi