quadrifoglio Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Chotka w Golfie trudno nie zauważyć
chotek Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Chotka w Golfie trudno nie zauważyć o nie nie.... to tego golfa trudno olac przyciaga wzrok jak nic innego w Pulawach Od tamtej pory nie bylem jeszcze z nim na myjni zaczekam pewnie jeszcze z tydzien i zobaczymy co warty jest ten AIO Póki co prezentuje sie ladnie Nie powiem, volvo tez daje rade ps. Pisze sie ktos jeszcze na zamowienie w polishangel? bo jak tylko trafi mi sie jakas luzna kasiora to chce zamawiac ;P
giggsio Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 chotek oj w golfie Cie nie widziałem hehe aby w volvie i jak przechodziłeś mi przed maską i jak co sądzisz na te naklejki
chotek Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 sticker bomby... hehe... znajomy chcial zeby mu tym wnetrze okleic ;P No na swoj sposob jest to ok... choc ja mam inne gusta... ide w czern... carbon ok... chrom ble... a no racja... w golfie nie widziales ;P ale za to jak sie ogladales jak Vka jechalem szyja Cie nie boli?
giggsio Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 nie haha nie boli bo nie byłem pewny czy to Ty czy nie a nastepnym razem wyjdziesz mi przed maske to pomyla mi sie pedaly:)
chotek Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 zebym jechal wolniej to bym skrecil za Toba i na stluczke Cie naciagnal
giggsio Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 haha dobra to widze trzeba sie bać jak jedziesz:P
kamil8700 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 hohoho to i ja zaczne się za golfem rozglądać bo narazie na volviaka trafiałem ... no numery swoje Mariusz mamy ja chętnie się umówie... na myjni:P
borowa Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Dzisiaj wieczorem spotowałem się z quadrifoglio na bezdotyku w Rzeszowie Dzięki za wspólne ogarnięcie aut
chotek Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 kamil8700, ok to ja pewnie juz od 11 bede wolny. jak cos to Was powydzwaniam jakos a do Ciebie mialem zajechac... wracajac z Ryk ale sie ocknalem w osinach ;P
kamil8700 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 kamil8700, ok to ja pewnie juz od 11 bede wolny. jak cos to Was powydzwaniam jakos a do Ciebie mialem zajechac... wracajac z Ryk ale sie ocknalem w osinach ;P uuuuuuuuuuuuuuuu nieładnie.... jakby co to 200m od ronda mieszkam;p;p
chotek Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 ok to co... kolo 12-13 spotykamy sie na myjni?
kamil8700 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 kurka ja niestety odpadam wyjazd mi wyskoczył
chotek Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 ok to ja spadam na garaz po graty, ogarnac samochod ;P i zadzwonie do Maarka i Patryka. kamil8700, innym razem
giggsio Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 szkoda ze nie udało mi sie dzis z mawi spotkac no ale miejmy nadzieje ze nastepnym razem sie uda;)
chotek Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 taa... next tajm (za kilka dni) - jak znow bede opłukiwał samochod z kurzu ;P
chotek Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 jak nic nie piszecie to i cicho... ja monologu prowadzil nie bede... zrobilem reczna korekte maski. jakos daje rade, ale bez maszynowej sie nie obejdzie... telefon macie wiec dzwonic mozecie. ps. Glinka czeka
giggsio Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 kurcze ja chce jakoś usunać rysy i zobaczyć jak wygląda bez ale chwilowo nie mam funduszy na to;p heh;) ladna pogoda to niedugo na myjke bedzie trzeba sie wybrac po takich deszczach:)
chotek Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 e tam.... zaraz zobacze jak wyglada samochod rzucam fajki... takze po wakacjach to smialo bede mogl szalec z zymolami, jak mi sie uda rzucic ;D
giggsio Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 to zycze powodzenia no trzeba wstac i umyc autko bo nici z tego a jeszcze jutro czeka mnie jazda pod chełm [ Dodano: 18 Maj 2012, 10:07 ] http://www.groupon.pl/oferty/warszawa/E ... ia/5963923
kamil8700 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 jak nic nie piszecie to i cicho... ja monologu prowadzil nie bede... zrobilem reczna korekte maski. jakos daje rade, ale bez maszynowej sie nie obejdzie... telefon macie wiec dzwonic mozecie. ps. Glinka czeka hehe pamiętam pamiętam tylko z czasem ostatnio średnio i w mieście jestem zawsze na szybko, ale pogoda jest git więc trzeba ktoregoś dnia się umówić na myjni to oblookam od razu efekt korekty maski pozdro
chotek Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 nie obejdzie sie bez korekty maszynowej. Ale poki co to wole sie jeszcze doedukowac Uwazajcie jak bedziecie parkowac gdzies w okolicy Azotow... jakies zmutowane ptactwo tu lata... Jak robilem korekte drzwi to zbombardowalo mi maske... no gdzies z 5 kup... lezaly moze z 5-10 min... powycieralem... i tak sie wżarły... (bialych sladow brak), ze pod kątem widac gdzie byly... nawet reczna korekta tego nie "naprawila". Musze w koncu zakupic jakis wosk bo AIO Cherry Glaze to juz za malo kamil8700, daj znac jak bedziesz na Pulawach. Ew mozesz dac znac jak bedziesz u siebie - tez moge podjechac - odrazu obadam baze czy sie nadaje do wiekszych prac
Rekomendowane odpowiedzi