pawelpp Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 Pisalem już w "Polowanie na okazje" ale teraz sobie tu czytam i powtórzę: widziałem na Orlenie 500ml za 24,90 zł i w tej samej cenie obok stały 500ml+50% gratis. Czyli dobra cena jak za 750ml Chyba też sobie sprawię bo mój się kończy.
leszcz Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Pisalem już w "Polowanie na okazje" ale teraz sobie tu czytam i powtórzę: widziałem na Orlenie 500ml za 24,90 zł i w tej samej cenie obok stały 500ml+50% gratis. Czyli dobra cena jak za 750mlChyba też sobie sprawię bo mój się kończy. Bardzo dziękuję koledze "pawelpp" za zakup i przesłanie do mnie dwóch opakowań promocyjnych tego Sonaxa
pawelpp Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 Doszły ? Wszystko ok ? Dzisiaj z Niemiec wrócilem...kopara mi opadła jak zobaczyłem takie same Xtreme po 18 euro !
leszcz Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 Xtreme po 18 euro Doszły ? Wszystko ok ? Tak doszły dziękuję A dodatkowo o dziwo kupiłem tu u siebie na stacji 500m od siebie Były sprytnie schowane za mniejszymi opakowaniami Ale sprytne szybkie oczka wypatrzyły i kupiły kolejne 3 sztuki . Teraz mam zapas na 2-3 lata
Rekomendowane odpowiedzi