danielek. Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Wybiera się ktoś? http://www.sss.org.pl/event.php?view=220412 Link to comment Share on other sites More sharing options...
osha Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Wczoraj byłem po drugiej stronie płotu (na płycie poślizgowej PZMot - prowadziłem szkolenie) Upalają chłopaki gumy Byłem od 9 do 15 i non stop drą kapciuszki Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielek. Posted April 22, 2012 Author Report Share Posted April 22, 2012 Ja za chwilę wyjeżdżam chce zobaczyć Jetcar orientujesz sie o której będzie pokaz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilgt Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Szukaj niebieskiego rocco Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielek. Posted April 22, 2012 Author Report Share Posted April 22, 2012 Spoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilgt Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Zobaczymy co michaś zwojuje Ja nie jade, wole zostac w domu i umyc samochod Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielek. Posted April 22, 2012 Author Report Share Posted April 22, 2012 Nie myj samochodu bo deszcz przyciągniesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tfelek Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Byłem pojeździłem i było miło.. jetcar był kolo 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielek. Posted April 22, 2012 Author Report Share Posted April 22, 2012 Właśnie wrociłem, na jetcara sie nie załapałem akurat stałem w kolejce do parkowania jak miał przejazd. Było fajnie jak zawsze na takich imprezach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 danielek., szkoda, że nie widziałem tematu wcześniej, złapalibyśmy się z Tobą z Tomkiem. Ogólnie impreza fajna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat's Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Tomek jaki czas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinkins Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Tomek jaki czas? Jak dobrze pamiętam 17s około i 130km/h A ja znalazłem swoje stare pomiary to cieniutko dzinkins ///M 0-100km/h 4,88s - poprawiony na 4,5s 0-200 km/h 14,14s - poprawiony na 13,8s ¼ 12,91s 189,17km/h - nie sprawdzałem ale może wieczorkiem na dniach Coś by się jeszcze urwało ale nie dużo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Stan zrobił GT-Rem 10,8. Kolega z SciroR 14,3, a kolega z pomarańczowego 360konnego w DSG 13,2 ( problemy z autem + słabe paliwo ). Więc na jakieś 12,9 liczył. Mariusz, do pracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tfelek Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 no dokładnie 17.020s ..... Twingo dało rade , Jestem przed Mini coper S Wiec jestem zadowolony . Za rok bo wcześniej na pewno nie coś podziałamy i znów Street FWD . Mariusz a juz myślałem ze bys coś namieszał ///M5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielek. Posted April 23, 2012 Author Report Share Posted April 23, 2012 danielek., szkoda, że nie widziałem tematu wcześniej, złapalibyśmy się z Tobą z Tomkiem. Ogólnie impreza fajna Ja to nie mam czym się łapać skromne 125hp do przemiszczania z pkt A do B,byłem jedynie widzem Niepozorny maluch który tam startował by mnie pewnie obskoczył,miał chyba 14 sek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zybercik Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 no dokładnie 17.020s ..... Twingo dało rade , Jestem przed Mini coper S Cooper S miał chyba czas przed 17 sek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 danielek., szkoda, że nie widziałem tematu wcześniej, złapalibyśmy się z Tobą z Tomkiem. Ogólnie impreza fajna Ja to nie mam czym się łapać skromne 125hp do przemiszczania z pkt A do B,byłem jedynie widzem Niepozorny maluch który tam startował by mnie pewnie obskoczył,miał chyba 14 sek Złapać -> spotkać i pogadać Ja też nie startowałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielek. Posted April 23, 2012 Author Report Share Posted April 23, 2012 danielek., szkoda, że nie widziałem tematu wcześniej, złapalibyśmy się z Tobą z Tomkiem. Ogólnie impreza fajna Ja to nie mam czym się łapać skromne 125hp do przemiszczania z pkt A do B,byłem jedynie widzem Niepozorny maluch który tam startował by mnie pewnie obskoczył,miał chyba 14 sek Złapać -> spotkać i pogadać Ja też nie startowałem Myślałem że chodzi o kreske Może będzie okazja żeby pogadać na Men's day który zapewne będzie w maju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat's Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Na Men's Day pewnie będę sędziował więc jak ktoś będzie startował to dawać wcześniej znać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrcnsb Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Mat's a wiesz dokładniej kiedy będzie men's day ? I czy znowu na służewcu ? Na sss na parkingu stała honda nsx z przebiegiem 33tys Link to comment Share on other sites More sharing options...
tfelek Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Na Men's Day pewnie będę sędziował więc jak ktoś będzie startował to dawać wcześniej znać. Jak dasz rade żeby twingo poleciało czas 11s to odpalę ci z nagrody połowę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat's Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 tfelek, Da się załatwić hahahaa Zrób jakiegoś uturb gada żeby się jakoś szybciej zbierało Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielek. Posted April 26, 2012 Author Report Share Posted April 26, 2012 Mat's, Możesz zdradzić kiedy dokładnie i gdzie będzie odbywać się Men's day? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat's Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Dowiem się dzisiaj. Napiszę do organizatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts