Bisu Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Czy ktoś pracował na paście profix fine cut 1? Jakieś spostrzeżenia? O paście i firmie wiem od dawna Szukam pasty najlepiej na sucho (nie chce mi się babrać znowu z G3) Wiem, że Prym na forum wiodą 3M, Menzerna (chciałem kupić zestawik jak była kasa ), Megs... ale szukam czegoś jeszcze ciut tańszego na sucho, a profix zdaje się mi pasować. Tym bardziej, że mogę wziąć większe opakowanie na pół z jakimś znajomym, bo Litra to ja wykorzystam, ale czegoś innego Lakier Alfowski (mało ważne-czarny metalic heh niby metalic, ale go tyle co kot napłakał wygląda jak solid) Dość, dość zniszczony- nawet jak był myty ręcznie a nie na szczotkach to chyba włókniną do garów. Maszyna einhell Link to comment Share on other sites More sharing options...
paro Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 a pracowałeś na pastach waxoyl'a ? są to pasty do wszystkich systemów lakierniczych nano nie nano itd. po pierwsze na sucho a po drugie bardzo wydajne no i po trzecie bez silikonów. Trzy podstawowe pasty + jedna jeśli potrzebujesz przygotować coś na szybko. Jeśli będziesz miał jakieś pytania to służę pomocą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bisu Posted April 24, 2012 Author Report Share Posted April 24, 2012 Ja tu o czymś tańszym niż 40zł/250ml, a ty mi polecasz pastę za 140 Może kiedyś spróbuję jak będę więcej pracował przy polerkach to może zaryzykuję i wydam kasę;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
paro Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Gwarantuje Ci że nie ponosisz żadnego ryzyka liczy się przecież efekt, czas wykonania i zużycie pasty czytaj duża wydajność Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts