Bisu Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 Czy ktoś pracował na paście profix fine cut 1? Jakieś spostrzeżenia? O paście i firmie wiem od dawna Szukam pasty najlepiej na sucho (nie chce mi się babrać znowu z G3) Wiem, że Prym na forum wiodą 3M, Menzerna (chciałem kupić zestawik jak była kasa ), Megs... ale szukam czegoś jeszcze ciut tańszego na sucho, a profix zdaje się mi pasować. Tym bardziej, że mogę wziąć większe opakowanie na pół z jakimś znajomym, bo Litra to ja wykorzystam, ale czegoś innego Lakier Alfowski (mało ważne-czarny metalic heh niby metalic, ale go tyle co kot napłakał wygląda jak solid) Dość, dość zniszczony- nawet jak był myty ręcznie a nie na szczotkach to chyba włókniną do garów. Maszyna einhell
paro Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 a pracowałeś na pastach waxoyl'a ? są to pasty do wszystkich systemów lakierniczych nano nie nano itd. po pierwsze na sucho a po drugie bardzo wydajne no i po trzecie bez silikonów. Trzy podstawowe pasty + jedna jeśli potrzebujesz przygotować coś na szybko. Jeśli będziesz miał jakieś pytania to służę pomocą.
Bisu Posted April 24, 2012 Author Report Posted April 24, 2012 Ja tu o czymś tańszym niż 40zł/250ml, a ty mi polecasz pastę za 140 Może kiedyś spróbuję jak będę więcej pracował przy polerkach to może zaryzykuję i wydam kasę;p
paro Posted April 24, 2012 Report Posted April 24, 2012 Gwarantuje Ci że nie ponosisz żadnego ryzyka liczy się przecież efekt, czas wykonania i zużycie pasty czytaj duża wydajność
Recommended Posts