Jump to content

Recommended Posts

Posted

Może zmontujemy jakieś konkretne spotkanie w Tyskich paprocanach ;> jacyś chętni z Tychów i okolic ?? :) co do daty możemy sie umówić ;) do dzieła i rzucajcie propozycjami daty .

• 4 weeks later...
  • Moderator
Posted

Mnie by pasowało, gdyby termin pokrywał się z rundą SMT na torze Fiata ;)

• Moderator
Posted

Był zamknięty ale teraz na stronie automobilklubu podają, że zawody będą na torze. Chyba mają w regulaminie jakiś dodatkowy zapis o głośności wydechu ;)

Posted
A nie lepiej strzelić jakieś jedno grubsze spotkanie np. w Katowicach ? :-]

Przeca jest 2 czerwca ^^

Posted

Miałem na myśli normalnego spota na parkingu, wszyscy razem :) A nie jedna grupa w Katowicach na 3 Stawach, druga w Tychach a jeszcze inna na M1 w Zabrzu ;)

Posted

Najlepiej by było zorganizować coś podobnego do tego co zorganizowało R&S w zeszłym roku :)

Mnie się podobało...

Posted

No to dobrze że znowu otwierają, na tym torze zaczynałem stawiać pierwsze kroki w Rallysprintach w latach 2005-2006 ;)

Posted

KamoDBWC jakim samochodem jeździłeś? W tych latach bardzo często tam jeździłem na zwody jako kibic :)

Posted

Nieśmiertelnym samochodem Fiat 126p koloru wyblakła zieleń :) lub w oklejeniu Forda Focusa WRC z lat 2007 :-]