leszcz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam Czy ten środek(Nielsen S-A-S http://www.mrcleaner.pl/nielsen-s-a-s-d ... p1018.html) nada się do derssingu komory silnika mojego Mondo ? Czy inny środek polecacie ? leszcz
czaptan Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Nada się, jest trwały. Smaruję plastiki w Focusie Mk1 i jest gitesik: W tej cenie lepiej się chyba nie da.
cptolgierd Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 303, Bare Bones z droższych, ale S-A-S'a często widziałem w relacjach jako dressing na maskownice itp.
ANB Karol Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 SAS nada się bez problemowo
proton789 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Kiepskawy ten produkt , smuży baardzo
Tworek Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Kiepskawy ten produkt , smuży baardzo Możesz jaśniej napisać, co miałeś na myśli, pisząc "smuży"
proton789 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Nałożysz go , jest idealnie. Poczekasz parę chwil już są smugi , przetrzesz MF i nie usuniesz tych smug. Przynajmniej ja tak miałem, plastiki Opel, VW, Audi, Fiat. Po plaku jest lepszy efekt moim zdaniem. Nie przypadł mi do gustu ten produkt.
damian Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Używałem i żadnych problemów nie miałem.
czaptan Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Smuży jak się da za dużo. Wtedy chwilę po aplikacji trzeba przetrzeć MF i jest cacy.
ANB Karol Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Nałożysz go , jest idealnie. Poczekasz parę chwil już są smugi , przetrzesz MF i nie usuniesz tych smug. Przynajmniej ja tak miałem, plastiki Opel, VW, Audi, Fiat. Po plaku jest lepszy efekt moim zdaniem. Nie przypadł mi do gustu ten produkt. No teraz to sie załamałem a potem ten kurz nieprawdopodobny efekt
proton789 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Jejku przesadziłem z tym Plakiem
ANB Karol Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Żarty ale naprawdę nie miałem problemu z tym środkiem
Ari Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Pewnie za dużo produktu na aplikator. S-A-S to rewelacja w tym przedziale cenowym. Jedna kropelka wystarczy na plastik na podszybiu.
enjoy1516 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ari, widzę cały czas bronisz tego SASA : )
Ari Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ari, widzę cały czas bronisz tego SASA : ) Mimo, że wali jak pasta do butów, kropelki i efekt zadowalają. Próbka 303 mnie nie porwała
miHoo79 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 A dlaczego nie bronić SAS'a? w tym przedziale cenowym to bardzo dobra propozycja. Wydajność mega, odpychanie wody jak wosk. Kokosami nie pachnie, ale ja nie smaruje plastików po to, żeby je wąchać.
xman Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Mi przypomina konsystencją i zapachem starą pastę do podłogi Do wnętrza się nie nadaje, ale zewnętrzne plastiki bardzo dobrze odżywia.
miHoo79 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Mi przypomina konsystencją i zapachem starą pastę do podłogi Do wnętrza się nie nadaje, ale zewnętrzne plastiki bardzo dobrze odżywia. Przecież to nie jest do wnętrz
kupusso Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Używaliście sas'a jako dresing do nadkoli?
proton789 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Nie opłaca się dawać go na nadkola, na plastikach u mnie jest widoczny jakiś jeden dzień. więc na nadkolach jakieś 6godzin.
damian Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Nie opłaca się dawać go na nadkola, na plastikach u mnie jest widoczny jakiś jeden dzień. więc na nadkolach jakieś 6godzin. To ja nie wiem co Ty za plastiki masz
leszcz Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Nalozylem 2 tyg temu na plastiki w komorze silnika swojego mondka i wyglada jak z salonu:) (sorry za braki polskich liter ale mam lapka z klawiatura USA) pozdr Leszcz
vanquisz Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Używaliście sas'a jako dresing do nadkoli? Aplikacja jest bardzo czasochłonna. Nadkola musimy mieć idealnie suche przed aplikacją, ponieważ SAS jest na destylatach ropy, a nie na wodzie. Jeśli masz czas/kobyłki/dobrą pogodę, efekt będzie co najmniej zadowalający. O aplikacji dużo nie powiem, ponieważ szybko sie potem auto sprzedało O wytrzymałość bym sie nie obawiał, SAS jest znany z dobrego kropelkowania, nawet po długim czasie.
proton789 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Normalne, w Corsie C nie dość ze S-A-S łapie kurz to trzyma 1 dzień.
SzaKal Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Normalne, w Corsie C nie dość ze S-A-S łapie kurz to trzyma 1 dzieńPo aplikacji przetrzyj mikrofibrą i już nie będzie łapać kurzu ...
Rekomendowane odpowiedzi